- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
усещам как утре ще съм в 'идеална' кондиция. и без това не обичам да пътувам.., мдааам. поне тече мисъл в главата ми. имам усещането, че ако мръдна, ще се изповръщам. иу. пих. доста. но не съм пияна..умствено да кажем. полупияна О:
както винаги прецакана. усещам само кофти страната от алкохола. и как ще се появя с това нещо, мамка му. мамицата му. фак. що се на мен ) : глупак. глупав глупак. непохватен глупак. привличам ги като с магнит. утре е неделя, може пък да ми мине до понеделник /пак се самозалъгвам/. абе, майната му. ако някой ме попита /едва ли да стане/, ще кажа, че съм имала бурна нощ в леглото. ех (((( :
лека нощ /дано успея да заспя/
Демонизирам се и страдам. Дано успея да поплача тия дни, че много ми тежат разни хави, а не става иначе
мооорнин, съншайнчетаа ( :
очаквано не спах добре. бях в едно унесено състояние. тялото ми сковано. по едно време се събудих, тъмно, 'къде съм, омг, къде съм, след малко на лекции ли тр да отивам? твърд матрак, ниска възглавница. о, вкъщи съм. тенк ю, Господи!'
едит: устната ми е прекрасна, зачервена и подута ;p
Снощи беше очарователно.. Събрахме двете семейства и им казахме. Май реагираха остро, но не го показаха за да не ни обидят.За тях беше akward, а точно това беше целта. Майка ми малко поспори с мен, но в крайна сметка ме остави да правя каквото си искам, баща ми каза... "Щом е тя, окей. Ще вдигаме сватба значи." Стана ми много приятно. Баща й не ме хвана за гушата, което се очакваше.. Абе мина си нормално..
Започнахме да мислим каква точно сватба искаме с нея, гледахме в нета, обсъждахме и малко поспорихме..Горе-долу решихме, че искаме да спазим повечето Български традиции и да включим някои наши добавки.. Само не се разбрахме много за следното.. Тя иска сама да я организира и не, че не вярвам в нея, а просто мисля, че е по-лесно да наемем агенция... Щото все пак т'ва си е доста работа и не смятам за необходимо да се натоварва. Съставихме "който-ти-хрумне-списък-за-гости", но излезе 140 човека, като орежем малко ненужните ще станат около 100-110 гости.
![]()
Иначе разглеждайки и четейки за традициите ми стана много гордо такова, ние сме страхотен народ, който умее да се забавлява като никой друг, а също така сме много пламенна, страстна и горда нация. Горд съм, че съм Българин.
Вече съм много по-добре.. В понеделник няма да сме на работа, та чак във вторник.. Което значи, че утре с нея ще излезем да оглеждаме ресторанти... Но днес ще се отдам на тренировки и излизания, щото се чувствам много по-добре!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Имам нужда да изкарам отрицателната енергия вън от себе си, но не знам как.
Не мога да се разплача, а имам толкова голяма нужда..
Всичко е с надолу с главата..
Прецакаха се нещата и така ще бъде.. ама на
Винаги има кой да ме изнерви.. аман вече..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Само аз съм си виновна и с'я ще си сърбам попарата. :Д
Не мога да повярвам колко съм организиранаНяма още обяд, а манджата е готова, почистила съм всичко, прането е простряно, остана само да измия пода, което е за 10 минути работа. Трябва да измисля какво ще правя до довечера... Добре, че са книгите и киндълчето, на което предстои регистрация в амазон и смъкване на книжки
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Днес съм напълно отпочинал. Светът е толкова малък. Видях се с познат, който никога през живота си не мислех, че ще видя. Трябва да излезем и да си поговорим за доброто старо време, да се посмеем. Искам да видя колко се е променил. Погледа му изглежда на 30 годишен човек... Ще го подсетя за някоя лудория и ще върна лудешкия блясък в очите му. Времето е интересно, супер слънчево и превалява и духа вятър, харесва ми. Направих си прекрасна разходка сутринта и имах време да преосмисля някои неща. Липсват ми приятелите ми толкова много, че не е истина просто. Няма да има кой да се появи в 12 тази вечер на вратата ми и да каже: "Лъчоооо! Хайде да пием бири, няма да се измъкнеш нали знаеш!". Ако той догодина не дойде ще го убия, сериозно. Трябваше повече да го натискам миналата година, толкова ме е яд. Чувствам се отговорен за това. Сега имам 7 часа да си свърша работата, после на кино и ако не успея през деня ще довърша през нощта. Много се надявам да не вали сутринта, искам да се кача на връхчето отново. Реших, че утре няма да се вясвам никъде другаде освен в библиотеката и вечерта ще си направя баклавата и ще си лешкунтя и чета книжле. Не звучи толкова зле, а? Много се надявам да не ме вбесят съквартирантите. Пиер само да ми се е вяснал пред очите. Колкото до вторник, каквото такова. Полагам достатъчно усилия, доста повече от много други хора. Поне влизам в ритъм, та-да! Трябва да си купя нова кутия Боро, останаха ми 3 цигари само... Искам да щурея! Бррррр... Емиии, захващам се за работа.
// You wake up, go to work, go to sleep
Then you do it, you do it, if you're lucky then you do it again
Yeah, we walk through a world that we don't understand
There's glory in the saddest story
Turn a page and write the story
Beautiful World
Щастливо ми е . Нещата се подреждат прекрасно във всеки един план
Зле ми е. А снощи ми нямаше абсолютно нищо от 4те ракиджока. Даже можех и още, но сега ми е мнооого замаяно.
Безтегловно ми е малко в душата, но стомахчето ми си тежи айляк. Напълняла съм и пак тря'а се сопра с яденето.
И повече официално не искам да се мъча на тоя свят. Тря'а ми се отнемат мъките. Не искам да го живея този живот повече! Не съм добра приятелка, ама е нечовешко т'ва.... нещо да се нарежда, а аз да си гния сама. НЕ СТАА ТАКА БЕЕЕЕ!!!!
Криво ми е, но е за хубаво.
Усещам мотивация и вече ще сложа в ред всичко.
Нужно ми беше малко побутване и го получих. Мерси.
Влизам в действие!
След 2 часа занимавка с проблемния ми компютър, успяхме да оправим проблема двамата. Много ми е доволно.Той отиде да гледа филм с Н., така че имам достатъчно време да си науча по БЕЛ и да си направя тренировките. Днес трябваше да ходя да карам с брат ми, но малко не ми се занимава, а като гледам така, май и на него също.
То и без това ще стане 100 часа, докато се наканим.
Така, започвам с ученето, после тренировки, баня и може да отскоча до Бургас да си го видя.
Последно редактирано от Lilanda : 10-19-2014 на 12:33
Бля. Доста рано тая година ще минавам на no-sleep-mode. Снощи беше забавно, ама сега три дни ще ограничавам социалните контакти пак.
Егати изкелифенченото време, пак пече слънце, вали дъжд и духа гаден вятър едновременно. Свърших доста неакадемична работа днес, сега до 5 трябва да си реша теста + ако мога малко задачи, след това заминавам на народни и след това направо в библиотеката.
Dr. Code , мноого добре се получава !
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
не се оплаквам. само се.. чудя. защо му е пак да се присеща за мен, да ми пише? аз обичам да си живея в миналото и спомените, не е като да нямахме хубави, но все пак.. объркано ми е макло ;д може би вторник ще се видим в обедната му за по бира, кво толкоз
не се чувствам амбицирана да уча, което е лошо, липсват ми и социалните дейности, не стига, че 12ти клас спрях всичко за да се концентрирам, ми и сега първата година явно ще я карам само от лекции в нас и обратно.. пфу
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Имам усещането,че нещо лошо ще се случи. Нервно ми е. Цяла нощ не успях да мигна. Пулсът ми е ускорен. Горещо ми е.
Ох,дано да греша.
Този филм ме разтърси! Плановете ми бяха съвсем различни, но се радвам, че се промениха. Нямаше да се навия да го гледам скоро, а е УНИКАЛЕН. Много ме е яд, че не отидох, докато беше още в кината, особено с тези визуални ефекти накрая. о.о Нищо де, в събота най-вероятно ще се ходи на Дракула. ^^
Много се кефя как ме пита "Знам какво ще отговориш, но все пак може ли да поцъкам Лига? Ако искаш, ще те адна в разговора с Н. да ни слушаш глупостите". Вярно, че в момента трябваше да сме заедно, но поне няма да съм изтощена утре, особено както ми се налага да стана в 8. Пък и кростренажорът ме зове. Силно решена съм този път да не е само на думи и макар че е само втори ден, съм много доволна от себе си и от волята, която имам. Трябва да говоря и с треньора за онези тренировки, за които ме попита лятото. Ще се радвам да си продължа "кариерата" хаха.
Хареса ми как реагира. "Мило, смятам да се явявам на ********* догодина, ти си първият, на когото го казвам и не съм много сигурна как ще реагираш."
Очаквана реакция: "Ти нормална ли си? Осъзнаваш ли от колко неща трябва да се лишиш, докато си там? Дори не си достатъчно подготвена. Смяташ ли, че една година ще е достатъчна за това?" и т.н.т.
Реална реакция: "Много се радвам. До теб съм и съм сигурен, че ще стигнеш много напред. И тогава ще съм много, много горд".
Как да не се влюбиш в него просто?
Съобщи ми и нещо, което много ме изненада и още повече ме зарадва. Надявам се само да няма проблеми заради това. Най-вероятно се притеснявам излишно де, но си ми е в природата, та...![]()
Много добре се чувствам. Главоболието продължава и днес, ноо знам на какво се дължи. Спазвам си намерението да посещавам различно място в България всеки уикенд. Един от следващите скоро градове е Кърджали, има едно нещо, което е близко и искам да го посетя. Да видим съфорумничката дали ще успее да ме навие другата седмицаБях забравил колко голям чар има Гребната в Пловдив привечер, поправих и този пропуск ;p
Последно редактирано от draid : 10-19-2014 на 17:15
Тоя Дракула явно е голям хит. Всичко живо във фейса се изпонатагва от кина и молове. Чак ме е яд, че пропускам нещо.
Мнооооооооооого ми е кофти, че си подадох носа за малко навън. Като два дни се прибирах само да спя, днес направо времето беше спряло... В сряда се очертава библейски потоп и кучи студ. А аз тогава съм в почивка.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
За Lucy говорех.
Иначе аз исках още на премиерата да отида, обаче на качествени премиери все съм заета, после не намирам време да се добера до киното и то отива. За Lucy бях на работа и много ме беше яд, че с колежката не можахме да се освободим да отидем двете, сега като го изгледах, ме е яд още повече. За Дракула пък в деня на премиерата бях втора смяна /аз все още съм де/ и нямам време за каквото и да е друго, камо ли за ходене на кино. Та се надявам в събота да успея да се добера до мола и да го изгледам.