.
Отговор в тема
Страница 316 от 436 ПървиПърви ... 216266306312313314315316317318319320326366416 ... ПоследнаПърви
Резултати от 7 876 до 7 900 от общо 10898
    ^Ако ще си поръчваш козметика е по-добре от ebay (а и обикновено пристига по-бързо). Поръчвала съм и от двата сайта и ми е направило впечатление, че от ebay нещата идват за около 2 седмици, а от aliexpress не им мърда месец.

Мега фен Аватара на ameli
    ^ Аз си чакам все още поръчката от Алиекспрес, но от ибей са по-коректни (мисля).
    Харесах си една почистваща пяна на Missha, но в състава и има парабени, за които се чудя дали са толкова опасни?

Повече от фен Аватара на Dollie
    Град
    Moon~ :)
    Понеже една приятелка все още си чака едни кейсове за тела (чака ги от 1година, ясно е, че няма да дойдат) и затова от ибей не съм гледала изобщо да поръчвам, даже регистрация нямам.

Е то винаги си зависи и на какъв търговец ще попаднеш, но все пак по личен опит от ebay ми се струват по-коректни.

Супер фен Аватара на nexttt
    Цитирай Първоначално написано от Sirona Виж мнението
    Е то винаги си зависи и на какъв търговец ще попаднеш, но все пак по личен опит от ebay ми се струват по-коректни.
    Всъщност,алиекпрес обикновено са по-коректни и заплащането на съответния продукт не се доставя до търговеца,докато ти не потвърдиш,че си я получил,докато в ибей заплащането,достига до търговеца веднага и ако нещо не пристигне,доста-по трудно би си върнала парите.

Град
    Хм, доста странно.Досега разглеждах Ибей и си харесах една рокличка която струва 7 долара и като цъкнах да поръчам и избрах размер и цвят изведнъж цената стана 22 долара (с безплатна доставка е) Пробвах с друга пак така се увеличи. Wtf. Май наистина ще поръчвам от Aliexpress пък ще си чакам като трябва

^Аз от ибей не бях доволна един път, отворих случай с Пейпал и ми върнаха парите Търсете си правата, вместо просто да стоите и да чакате нещо да пристигне.

Сух шампоан Batiste може ли да се намери в България?

В eBay не съм имала случай да имам проблем и да не е коректен продавача, и да ми върне парите. Аз съм пазуравала много от много различни продавачи, определено го предпочитам пред доста други китайски сайтове, защото самият eBay е отделна фирма от продавача и никога нямат за цел да те прецакат като купувач.

Dollie, понякога марките под един и същ артикул маркират различни продукти. Обикновено се прави само за номерата и разцтветките и тогава цената на целия артикул е еднаква винаги. Но понякога добавят нещо различно с друга цена и тогава показва цената на целия артикул от до две различни суми, а цената на всяко нещо по отделно се показва щом го цъкнеш. В твоя случай е имало нещо друго, което е било 7 долара и за това ти го е изписало, но роклята върху, която си цъкнала е била 22 долара реално.

Едит: Абсолютно не се и замисляй да поръчваш Missha от китайски сайт! Missha заедно със Skin79 са най-фалшифицираните корейски марки, ментета на BB-тата им има под път и над път в китайските сайтове. Задължително поръчай от корейски продавач.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на galaxy29
    корейските пристигаха по-бързо, а китайските се бавеха сто години, нали?
    аз не помня дали моето бб на миша дали си го поръчах от корейски, но си ми харесва и пак ще си го поръчам като вземе да свършва
    още не е свършило, защото не го ползвам постоянно, харесвам си кожата и без, а помниш ли колко отдавна си го взех :д
    и да използвам момента да ти благодаря отново хаяши, това е най-хубавото бб на света :д

а относно шампоана на милва, мерси за отзивите и една друга съфорумка има някакво такова противоречиво мнение
    каза, че не измива хубаво и не е хубав за самостойна употреба
    и в крайна сметка се отказах да го пробвам ;/

Град
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    В eBay не съм имала случай да имам проблем и да не е коректен продавача, и да ми върне парите. Аз съм пазуравала много от много различни продавачи, определено го предпочитам пред доста други китайски сайтове, защото самият eBay е отделна фирма от продавача и никога нямат за цел да те прецакат като купувач.

Dollie, понякога марките под един и същ артикул маркират различни продукти. Обикновено се прави само за номерата и разцтветките и тогава цената на целия артикул е еднаква винаги. Но понякога добавят нещо различно с друга цена и тогава показва цената на целия артикул от до две различни суми, а цената на всяко нещо по отделно се показва щом го цъкнеш. В твоя случай е имало нещо друго, което е било 7 долара и за това ти го е изписало, но роклята върху, която си цъкнала е била 22 долара реално.

Едит: Абсолютно не се и замисляй да поръчваш Missha от китайски сайт! Missha заедно със Skin79 са най-фалшифицираните корейски марки, ментета на BB-тата им има под път и над път в китайските сайтове. Задължително поръчай от корейски продавач.
    О,благодаря ти много, че ме светна. От къде например мога да го поръчам?

Ако искаш само един продукт, най-евтино излиза от eBay от корейски продавач. Гледай добре дали продукта се намира в Корея. Сега хвърлих един бърз поглед и би трябвало да ти излезе около 12 долара с безплатна доставка.

Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението

а относно шампоана на милва, мерси за отзивите и една друга съфорумка има някакво такова противоречиво мнение
    Онзи ден си купих бирения на Милва и този с кестен. Като цяло не е лошо шампоанчето. Като за 2лв е прекрасен. Определено не ми дразни скалпа, както правят Глис, Елсев и куп други боклуци. Ако искаш евтин шампоан, Милва е добро решение.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на G3GaSa
    Часовник с верижка от стомана, или с верижка от кожа?
    Кое ви допада повече?

Цитирай Първоначално написано от G3GaSa Виж мнението
    Кое ви допада повече?
    Кожа. Никога не съм харесвала металните мъжки часовници, но виж, за дамите има страшно нежни изработки и съм с 2 ръце за!

Кое ви допада повече?
    Чосовник почти не нося вече, но имам един ужасно красив Swatch от стомана, който наистина си е цяло бижу. Аз и така си го нося, защото и без друго не умея много да разпознавам часа по традиционни часовници. Сякаш за дамски часовник стоманените са ми по-универсални, кожените си ги представям само с определена визия.
    а

Град
    Кое ви допада повече?
    Стоманените много ми харесват! Силиконови също.

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението

Онзи ден си купих бирения на Милва и този с кестен. Като цяло не е лошо шампоанчето. Като за 2лв е прекрасен. Определено не ми дразни скалпа, както правят Глис, Елсев и куп други боклуци. Ако искаш евтин шампоан, Милва е добро решение.
    оф, защо ме обърквате
    сега как да реша... ;/

хаяши, корейските пристигаха по-бързо, нали?

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    ползвала съм с хинин и не останах доволна

четири против, два за
    няма да го взимам

Мега фен Аватара на Dagichka
    с какво да си мацам кожата, която супер много започна да се бели от акне аут лосиона? :д

със семенна течност :О
    *добре де
    с някакви студено пресовани масла, които стават и за готвене
    Последно редактирано от galaxy29 : 10-20-2014 на 18:08

Мега фен Аватара на Dagichka

Павлетке, нещо ме тласкаш към мъжете като обект на моята любов ми се струва? сама ли искаш да останеш, да остарееш сама с 44 котки?

anonymous708973
    Guest
    Начи, минавам да се оплача - тъпанарите от МUA са ми шипнали поръчката на 9-ти, още я няма!
    Докога трябва да чакам преди да си търся парите и къде всъщност мога да го направя?

През пейпал направо пускай dispute. MUA са уникални тъпаци, толкова съм им бясна, че смятам да ги отразя в блога. На мен още не са ми отговорили на disputе-а, който пуснах миналия четвъртък и ако не го направят до петък, направо го ескалирам до claim. Познайте автоматично кой ще го спечели при положение, че тези малоумници дори не си правят труда да отговарят на клиентите си.

Надявам се да не получиш и ти празна кутия или с липсващи продукти, защото орангутани да бачкаха там, по-коректно щеше да им е обслужването.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си