- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
^Ако ще си поръчваш козметика е по-добре от ebay (а и обикновено пристига по-бързо). Поръчвала съм и от двата сайта и ми е направило впечатление, че от ebay нещата идват за около 2 седмици, а от aliexpress не им мърда месец.
^ Аз си чакам все още поръчката от Алиекспрес, но от ибей са по-коректни (мисля).
Харесах си една почистваща пяна на Missha, но в състава и има парабени, за които се чудя дали са толкова опасни?
Понеже една приятелка все още си чака едни кейсове за тела (чака ги от 1година, ясно е, че няма да дойдат) и затова от ибей не съм гледала изобщо да поръчвам, даже регистрация нямам.
Е то винаги си зависи и на какъв търговец ще попаднеш, но все пак по личен опит от ebay ми се струват по-коректни.
Хм, доста странно.Досега разглеждах Ибей и си харесах една рокличка която струва 7 долара и като цъкнах да поръчам и избрах размер и цвят изведнъж цената стана 22 долара(с безплатна доставка е) Пробвах с друга пак така се увеличи. Wtf. Май наистина ще поръчвам от Aliexpress пък ще си чакам като трябва
![]()
^Аз от ибей не бях доволна един път, отворих случай с Пейпал и ми върнаха паритеТърсете си правата, вместо просто да стоите и да чакате нещо да пристигне.
Сух шампоан Batiste може ли да се намери в България?
В eBay не съм имала случай да имам проблем и да не е коректен продавача, и да ми върне парите. Аз съм пазуравала много от много различни продавачи, определено го предпочитам пред доста други китайски сайтове, защото самият eBay е отделна фирма от продавача и никога нямат за цел да те прецакат като купувач.
Dollie, понякога марките под един и същ артикул маркират различни продукти. Обикновено се прави само за номерата и разцтветките и тогава цената на целия артикул е еднаква винаги. Но понякога добавят нещо различно с друга цена и тогава показва цената на целия артикул от до две различни суми, а цената на всяко нещо по отделно се показва щом го цъкнеш. В твоя случай е имало нещо друго, което е било 7 долара и за това ти го е изписало, но роклята върху, която си цъкнала е била 22 долара реално.
Едит: Абсолютно не се и замисляй да поръчваш Missha от китайски сайт! Missha заедно със Skin79 са най-фалшифицираните корейски марки, ментета на BB-тата им има под път и над път в китайските сайтове. Задължително поръчай от корейски продавач.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
корейските пристигаха по-бързо, а китайските се бавеха сто години, нали?
аз не помня дали моето бб на миша дали си го поръчах от корейски, но си ми харесва и пак ще си го поръчам като вземе да свършва
още не е свършило, защото не го ползвам постоянно, харесвам си кожата и без, а помниш ли колко отдавна си го взех :д
и да използвам момента да ти благодаря отново хаяши, това е най-хубавото бб на света :д
а относно шампоана на милва, мерси за отзивите и една друга съфорумка има някакво такова противоречиво мнение
каза, че не измива хубаво и не е хубав за самостойна употреба
и в крайна сметка се отказах да го пробвам ;/
Ако искаш само един продукт, най-евтино излиза от eBay от корейски продавач. Гледай добре дали продукта се намира в Корея. Сега хвърлих един бърз поглед и би трябвало да ти излезе около 12 долара с безплатна доставка.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Часовник с верижка от стомана, или с верижка от кожа?
Кое ви допада повече?
Чосовник почти не нося вече, но имам един ужасно красив Swatch от стомана, който наистина си е цяло бижу. Аз и така си го нося, защото и без друго не умея много да разпознавам часа по традиционни часовници. Сякаш за дамски часовник стоманените са ми по-универсални, кожените си ги представям само с определена визия.
а
с какво да си мацам кожата, която супер много започна да се бели от акне аут лосиона? :д
със семенна течност :О
*добре де
с някакви студено пресовани масла, които стават и за готвене
Последно редактирано от galaxy29 : 10-20-2014 на 18:08
Павлетке, нещо ме тласкаш към мъжете като обект на моята любов ми се струва? сама ли искаш да останеш, да остарееш сама с 44 котки?
Начи, минавам да се оплача - тъпанарите от МUA са ми шипнали поръчката на 9-ти, още я няма!
Докога трябва да чакам преди да си търся парите и къде всъщност мога да го направя?
През пейпал направо пускай dispute. MUA са уникални тъпаци, толкова съм им бясна, че смятам да ги отразя в блога. На мен още не са ми отговорили на disputе-а, който пуснах миналия четвъртък и ако не го направят до петък, направо го ескалирам до claim. Познайте автоматично кой ще го спечели при положение, че тези малоумници дори не си правят труда да отговарят на клиентите си.
Надявам се да не получиш и ти празна кутия или с липсващи продукти, защото орангутани да бачкаха там, по-коректно щеше да им е обслужването.