.
Отговор в тема
Страница 318 от 436 ПървиПърви ... 218268308314315316317318319320321322328368418 ... ПоследнаПърви
Резултати от 7 926 до 7 950 от общо 10898
    На Syoss тъмно червеното и на Palette сме ги пробвали върху мама (която е с почти черна коса като мен) и хващат без да се изрусява предварително, но става наистина тъмно винено червено. Ако ти е леко третирана косата ще ти хванат повечето бои според мен, но за по-ярък цвят трябва леко за изсветлиш.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от Dollie Виж мнението
    Хора, за първи път поръчах от алиекспрес някви кейсове,които струваха центове.. имате ли няква представа дали може да ми дръпне повече пари, че ми липсват маалко повечко в картата, а не помня да съм теглила ? :/ *отчаяно*
    Освен ако е нямало някаква такса за превалутиране няма как да стане.

http://olx.bg/promotsiya-apreski-adi...u-38-i56617386
    Колко % е шанса да са оригинални. Явно са се изчерпали преди доста време, защото ги намирам само в ибей.
    Не мога да си намеря зимни обувки. Или ще са прекалено елегантни за мен, или ще са боти, които ще се напълнят със сняг.

Здравейте! Обезкосмявам се с кола маска на интимните части от доста време. С приятелят ми сме заедно около 5 месеца. Всичко е супер. Имам само няколко въпроса. С колата маска ми държи седмица и половина без никакви косъмчета. Какво да правя през времето, през което растат косъмчетата до определена дължина, за да мога да отида на козметик.. тоест искам да правим секс, в настроение сме, но не се чувствам уверена в себе си, когато съм окосмена
    Та ако има някое момиче, а аз съм сигурна, че има, което също се обезкосмява с кола маска и има този проблем, нека каже какво прави докато станат достатъчно дълги
    А не ми е вариант да се бръсна, само колата маска одобрявам
    Надявам се можах да ви обясня проблема си правилно

Голям фен Аватара на Lourenço
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    На Syoss тъмно червеното и на Palette сме ги пробвали върху мама (която е с почти черна коса като мен) и хващат без да се изрусява предварително, но става наистина тъмно винено червено. Ако ти е леко третирана косата ще ти хванат повечето бои според мен, но за по-ярък цвят трябва леко за изсветлиш.
    Може ли да покажеш снимка? Ако искаш излежи само косата :Д искам просто да видя цвета.

Повече от фен Аватара на Dollie
    Град
    Moon~ :)
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Освен ако е нямало някаква такса за превалутиране няма как да стане.
    Как да разбера, кога в обявите я има тая въпросна такса? Аз се отказах вече да поръчвам от там .. то ако ще е така :/

Град
    Цитирай Първоначално написано от tetriss Виж мнението
    Здравейте! Обезкосмявам се с кола маска на интимните части от доста време. С приятелят ми сме заедно около 5 месеца. Всичко е супер. Имам само няколко въпроса. С колата маска ми държи седмица и половина без никакви косъмчета. Какво да правя през времето, през което растат косъмчетата до определена дължина, за да мога да отида на козметик.. тоест искам да правим секс, в настроение сме, но не се чувствам уверена в себе си, когато съм окосмена
    Та ако има някое момиче, а аз съм сигурна, че има, което също се обезкосмява с кола маска и има този проблем, нека каже какво прави докато станат достатъчно дълги
    Е обясни му, няма как да не те разбере ;д .. С депилиращи кремове или епилатори пробвала ли си?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от Dollie Виж мнението
    Как да разбера, кога в обявите я има тая въпросна такса? Аз се отказах вече да поръчвам от там .. то ако ще е така :/
    Тя е от банката.
    Примерно с тази на баща ми са ми вземали пари от лев към долар, докато с тази на майка ми нямам такива случаи.

Град
    Ясно. Благодаря!

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Hayashi заинтригува ме с гелчето с охлюва. ;д
    Интересно ми е само как мирише, защото съм малко чувствителна на тази тема, особено за лицето.
    И кога го ползваш ти?
    Каза, че помага за заздравяване, за пъпчици ли имаш предвид?

Малко се олях с въпросите, извинявай. ;д

Мисля, че цялата серия е без аромати и не мирише на нищо. Аз го ползвах между емулсията и маслото (или sleeping pack-а). И помага за заздравяването на всякакви раздразнени - пъпчизи, зачервявания, изгорено даже.

Мега фен Аватара на Colouring
    На Syoss тъмно червенотo.
    Май с нея ще пробвам и колкото хване - толкова. Отказвам първо да се изрусявам. Никакъв шанс. :Д

Мега фен Аватара на 102
    хубаво е първо да се изрусите за да хване добре последващата боя
    да знаете момичета
    блондор рулз

diable90
    Guest
    от много време търся чай за пушене но не обикновен мисля че има по смартшопове търся да си взема от нета или зелени билки чая се продава в пликове нз по колко грама най-малко 20 а билките нз продаваха по едно време в софия до една метадонова програма на пиротска употребява се на много малки количества зашото е много силен и е доста по различен от тревата ще се радвам ако ми помогнете да намеря

Мисля, че цялата серия е без аромати и не мирише на нищо. Аз го ползвах между емулсията и маслото (или sleeping pack-а). И помага за заздравяването на всякакви раздразнени - пъпчизи, зачервявания, изгорено даже.
    Нямам търпение да дойде вече, а междувременно си взех Ziaja да замажа положението. ;д

Мега фен Аватара на ameli
    Много ли са вредни парабените (въпрос към хаяши, харесах си няколко пяни най-накрая, ама все по 1-2 има).

+ Афинитон или Бетър скин?

Affinitone е гаден. И оксидира много с времето.
    Парабените изобщо не ги гледам и не ме притесняват. При измивните продукти за лице за мен най-важно е да нямат сулфати и да не са с pH 12. Най-добре да е под 7 pH-то, но такива супер рядко се намират, та се примирявам и с 8.

Някой ползвал ли е шампоан на Dove ? или Pantene?

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от tetriss Виж мнението
    за едно нормално момче не би било проблем
    даже на някои им харесва :о
    пък ако му е проблем, му кажи да си вземе надуваема кукла, която не покълва

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Момичета, препоръчайте ми нещо ефикасно против черни точки, защото вече се побърквам. И нещо за подкожни пъпки, както и дребни такива, защото ми излизат точно преди цикъл и ме дразнят ужасяващо много. Благодаря! :Д

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Продукт с бензоил пероксид, кака. Българският вариант е Акне аут активен лосион- няма привикване, няма резистентност.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    ^Продукт с бензоил пероксид, кака. Българският вариант е Акне аут активен лосион- няма привикване, няма резистентност.
    Имам го Акне аут, не го харесвам. Друг вариант търся.

Някой ползвал ли е кремовете за лице на Balea?Изглеждат ми добре от опаковката и описанието,и съм много доволна от останалите продукти на марката,които съм ползвала-за тяло и коса,но сега се колебая дали да пробвам.

Hayashi, пристигна гел-крема, и то за 5 дни! Въпроса ми е дали трябва да го ползвам самостоятелно или да слагам и крем отгоре, защото като сложих само нето лицето ми изобщо не беше меко и хидратирано, та сложих и крем отгоре, може ли така?

Аз така го ползвам, но за хората с мазна кожа казват, че им е достатъчен. Освен, че слагам крем отгоре преди това мажа и тоник и емулсия де.

Цитирай Първоначално написано от DidKa* Виж мнението
    Някой ползвал ли е шампоан на Dove ? или Pantene?
    Ползвала съм и двата, различни видове и хващам пърхот. Изобщо не ми влияят добре.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си