.
Резултати от 1 до 25 от общо 1117

Threaded View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Кажи ми, има ли нещо в Библията, което Бог го казва, но се различава от твоето лично мнение.

Не иска да ти греда фантазии за словото, това го може и дете в детска гадина да си фантазира.

А да осъзнаеш реалността и да положиш усилие е дело на човек с вече изграден разум.

То и в реалния живот е така, нищо хубаво не става без да положиш усилие, а ти не полагаш никакво усилие, но за сметка на това на базата на фантазия си напасваш нещата - все едно нямаш хляб и си гладен и вместо да положиш усилие и да си изработиш пари и да си купиш хляб ти си фантазираш, че имаш хляб и си се наял.

Не знам на какво се дължи това, на болест ли, на друго ли, кво е ти ще кажеш.

Изчезвам не ми се занимава повече с глупости, даже ме е яд, че толко време изгубих.
    Хем нямам намерение да ти се налагам, хем в също време продължавам да дърдоря не знам кво ми става и на мене, братче.
    това вече го каза, но беше изобличен за всичката си неправда, а това дето не можеш да спреш да се противиш на истинската Божия истина и на онези, които я свидетелствуват е защото не си воден от Св. Дух, но от духа на някой друг/нещо друго, а във вярата е така, че или разбираш истината и я свидетелствуваш доколкото я разбираш, или поне проявяваш нужното уважение, но ти постъпваш нито по единия начин, нито по другия, а да не говорим и за това, че въобще не почиташ Божието Слово дори и когато се цитира от Библията
    Последно редактирано от npp : 11-07-2014 на 16:27

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си