.
Отговор в тема
Страница 18 от 25 ПървиПърви ... 8141516171819202122 ... ПоследнаПърви
Резултати от 426 до 450 от общо 611
    Голям фен Аватара на G3GaSa
    https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...e76b2a3657a05f

Aleksander Varadinov: Подредили са се по дебелина на веждите.

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    ахахахха, явно и ти си глупавичка. 10 часа за елементарни неща, които се научават в час...баси. и не че нещо, но аз също съм с отлични оценки от матурите, а да кажеш че в 12кл си си напъвала...

/не знам изобщо за какво спорите, просто попаднах на поредния коментар на пантер и не се сдържах/
    да, то точно по т'ва се преценява дали си глупав или не
    може пък някой да страда от дислексия или от хиперактивност
    мисълта ми е, че начините на учене, както и времето са индивидуални
    а и оценките не винаги са фактор
    /и към двете ви

а като цяло, казаното от лейди ясно обобщава спорчето
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    какво като някой мисли, че СУ е най-добрият университет?
    какво като друг не е съгласен?
    всеки да си учи където иска
    не разбирам проблема
    и понеже не го разбирам, смятам да заключа темата
    последни пледоарии?

Ацетилсалициловата киселина, позната още с търговските наименования Алиразин, запазена марка на Байер, и Ацетозал (Ацетизал) е лекарство от семейството на салицилатите, използвано често като болкоуспокояващо средство, антипиретик (при треска, грип), като противовъзпалително средство и при ревматични и други заболявания. Тя има също противосъсирващо действие и се използва дългосрочно в ниски дози за предпазване от сърдечен удар и рак.
    http://photo2.ask.fm/324/853/463/194...iginal/684.jpg
    Алиразин

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    да, то точно по т'ва се преценява дали си глупав или не
    може пък някой да страда от дислексия или от хиперактивност
    мисълта ми е, че начините на учене, както и времето са индивидуални
    а и оценките не винаги са фактор
    /и към двете ви

а като цяло, казаното от лейди ясно обобщава спорчето
    аз никъде не съм твърдяла обратното. пантер изтъква оценките си, не аз. постовете, в които обяснява, че има 5 сертификата за езици, 6.99 от матури и учи по двадесет и четири часа и половина на ден не са мои. само ме кара да се чувствам по-умна, защото на мен никога не ми е било нужно да си давам много зор, за да се справя с каквото и да е. достатъчно ми е един прочит. миси, пантер ((( :

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    ахахахха, явно и ти си глупавичка. 10 часа за елементарни неща, които се научават в час...баси. и не че нещо, но аз също съм с отлични оценки от матурите, а да кажеш че в 12кл си си напъвала...

/не знам изобщо за какво спорите, просто попаднах на поредния коментар на пантер и не се сдържах/

Моето момиче, в началото на 12-ти клас имах само отлични оценки по литература, а не знаех кои произведения ни влизат в матурата. И не преувеличавам, бях запозната отгоре-отгоре само с Ботев и Вазов, останалите неща не можех да оправя кой ги е писал. И не само аз, а целият клас. Слава Богу, смениха ни учителката и дойде една невероятна, прекрасна, интелигентна дама с високи критерии. Така че в рамките на 12-ти клас целият клас учихме литературата за 11 и 12-ти, като включвам четенето на "Тютюн" и "Под игото". Само нашият клас от целия випуск, който е 10 класа. Аз лично четях анализи като побъркана - отвори анализите на Пашова (http://www.helikon.bg/textbooks/5007..._144609.html)- написани са на изключително висок език, който просто не е по силите на повечето. В началото проверявах термини като "корелация" и "конотация" (не ми казвай, че сега, веднага, без гугъл можеш да ми кажеш какво значат), с течение на времето ми идваше много естествено да ги употребявам. Така че да, правих го наистина качествено. Материала за 12-ти клас правихме в час, но през две седмици ни изпитваше на нов автор от материала за 11-ти, за който се подготвяхме абсолютно сами вкъщи.
    Декември държах изпит, който макар че е елементарен и по никакъв начин не индикира истинското ти ниво, изисква дълга подготовка, постоянно гонене на крайни срокове и много четене на статии, анализирането им, използването им като аргументи в темата за устния изпит. Естествено, в час се правиха и много четения и т.н.
    По химия също се напъвахме, защото ни смениха учителя и въпреки че целият материал е преговор, наистина се учеше сериозно. По история ни смениха учителката, за предните 3 години бях изпитвана сигурно 3 пъти сумарно, тогава за първи път наистина учех, даже ми заши една четворка в началото

Та, задръж си мнението, като не знаеш подробности, благодаря.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 11-29-2014 на 09:38

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Корелация и конотация не бяха най-уместните примери, Ина.

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Моето момиче, в началото на 12-ти клас имах само отлични оценки по литература, а не знаех кои произведения ни влизат в матурата. И не преувеличавам, бях запозната отгоре-отгоре само с Ботев и Вазов, останалите неща не можех да оправя кой ги е писал. И не само аз, а целият клас. Слава Богу, смениха ни учителката и дойде една невероятна, прекрасна, интелигентна дама с високи критерии. Така че в рамките на 12-ти клас целият клас учихме литературата за 11 и 12-ти, като включвам четенето на "Тютюн" и "Под игото". Само нашият клас от целия випуск, който е 10 класа. Аз лично четях анализи като побъркана - отвори анализите на Пашова (http://www.helikon.bg/textbooks/5007..._144609.html)- написани са на изключително висок език, който просто не е по силите на повечето. В началото проверявах термини като "корелация" и "конотация" (не ми казвай, че сега, веднага, без гугъл можеш да ми кажеш какво значат), с течение на времето ми идваше много естествено да ги употребявам. Така че да, правих го наистина качествено. Материала за 12-ти клас правихме в час, но през две седмици ни изпитваше на нов автор от материала за 11-ти, за който се подготвяхме абсолютно сами вкъщи.
    Декември държах изпит, който макар че е елементарен и по никакъв начин не индикира истинското ти ниво, изисква дълга подготовка, постоянно гонене на крайни срокове и много четене на статии, анализирането им, използването им като аргументи в темата за устния изпит. Естествено, в час се правиха и много четения и т.н.
    По химия също се напъвахме, защото ни смениха учителя и въпреки че целият материал е преговор, наистина се учеше сериозно. По история ни смениха учителката, за предните 3 години бях изпитвана сигурно 3 пъти сумарно, тогава за първи път наистина учех, даже ми заши една четворка в началото

и аз съм от дпс

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Корелация и конотация не бяха най-уместните примери, Ина.
    Защото...?

Мега фен Аватара на draid

Ииии пантерата отново се изказва неподготвена, проявява завидно ниво на самочувствие и се опитва да се докаже пред фейк или просто мед и капе на сърцето да обяснява колко труд е хвърлила и как САМО нейният клас е чел анализи на високо ниво видиш ли. То това не беше корелация не беше чудо. Между другото въпросната думичка я знае всеки който се е докосвал до математика и то от тая дето се учи в училище. Не знам защо не си я усвоила като и е било време, ама важното е че сега използването й ти идва отръки. Между другото да ми обясняваш тук сега за литература и анализи не ми върви. Независимо кой е писал анализите, те винаги ще си останат нещо релативно поради ред прости причини. За това и винаги ми е била смешна истерията с тия анализи и "Какво е искал да каже автора" ама хайде да не влизам в подробности. Просто ми идва много смешно как ми обясняваш за трудният материал в училище, при положение, че повечето такъв там се нуждае 90% от внимаване в час и 10% занимаване в къщи за да се усвои. Четенето на произведения е хубаво нещо, това че си чела Тютюн в и Под Игото в 12 клас е жалко и не трябваше да го казваш, защото то не зависи от това кой преподавател ти води/водил. По история също не виждам какво може да те оправдае, само ще ти кажа че в 12 клас учителката ми постави годишна оценка в началото на срока, само и само да не се обаждам повече, не че ме спря.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    трябва да си проверя оценките от дипломите...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Определено трябва ами, виж колко е важно. Аз например имам 5.49 от училище и много си го обичам и уважавам резултата (: дори със диво старание нямаше да мога да го докарам същия.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Защото...?
    Защото аз, дето не съм учила български от н години на брой, знам значението им без да проверявам в речник.

//може би, мнението ми е субективно, но думите са страшно близки до английското им име - correlation и connotation.

Мега фен Аватара на 102
    снимайте си бележниците
    направо анкета пуснете

Мега фен Аватара на 102
    PinkPan7her е царица да се опитва да казва прости неща със "сложни" думи.

anonymous708973
    Guest
    Какво "неподготвена" и с голямо самочувствие? Неподготвен можеш да се изкажеш по някаква тема, аз ти говоря за личен опит.
    И да, само моят клас беше, драги. Щото от 8-ми до 11-ти вкл. ни водеше ей тая - http://www.marica.bg/%D1%83%D1%87%D0...news93890.html,
    дето я пишеше по една камара вестници. И дето ме среща на улицата и ме кълне, защото предполагаемо заради мен я били уволнили, а аз не съм говорила никога с директорката за нея. Всички други класове бяха при новата учителка още от 11-ти клас, цялата подготовка за матура им мина при нея, нас ни взе чак от 12-ти клас. Цял 11-ти клас слушахме за сина в Лондон, за течовете в апартамента й, за постижения на нейни ученици, Ботев го учихме... 3 месеца, мисля. По Коледа бяхме захванали Вазов
    Новата - http://www.litcompass.com/public/ind...ew&authorid=63
    Всеки, който ги познава и двете, може да потвърди коооооолко безкрайно ощетени бяхме, колко нищо не знаехме в 12-ти клас и как направи чудеса от храброст с нас. Невероятен човек, невероятен учител, ще остане завинаги в сърцето ми!

А корелация съвсем сериозно аз чух за първи път в университета, завършила съм езикова гимназия, по математика не сме го учили.

Заеби. Ива "не се сдържа" да не ме обвини, че преувеличавам или че лъжа, обаче като реша да обясня в прав текст защо аджеба на мен и на още 26 човека наистина ни се наложи да си спукаме задниците, излизам... всякаква. Супер, браво.
    Отивам да уча по право.

Eдит: Постът на Галакси е много на място, съгласна съм напълно и целта не беше парадиране с оценки, съжалявам, ако така изглежда. Никога не съм била горда с тях и не знам си какво, за мен не са постижение
    Последно редактирано от PinkPan7her : 11-29-2014 на 10:16

Искаш да ми кажеш, че по математика не сте учили вероятност ? За малко да ти повярвам.По-скоро ти не си била на тоя урок.

Заеби.
    Отивам да ям.

Мега фен Аватара на 102
    знаех си че ще ме заредите с положителни емоции

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Определено трябва ами, виж колко е важно. Аз например имам 5.49 от училище и много си го обичам и уважавам резултата (: дори със диво старание нямаше да мога да го докарам същия.
    Интересно. В мойта диплома не пише средния успех... ся трябва да го смятам. Но пък имам 4 по ЗИП Философия и по Етика & Право. Ти да видиш...

Мега фен Аватара на 102
    как си се омъжила с този слаб резултат
    ти да видиш

Мега фен Аватара на 102
    етика &&&&&&&&&& право

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    как си се омъжила с този слаб резултат
    ти да видиш
    Имам 2 бр. по-стабилни резултати

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Искаш да ми кажеш, че по математика не сте учили вероятност ? За малко да ти повярвам.По-скоро ти не си била на тоя урок.

Заеби.
    Отивам да ям.
    Учихме комбинаторика на ниво "ако в тая купа имам 4 червени топчета и 2 сини, каква е вероятността да изтегля синьо". Истинска теория на вероятностите с всички формули и с опциите поредността на теглене да има значение или да мога да връщам топче в купата учихме едва в университета по статистика

Мега фен Аватара на 102
    по свят & личност и физкултура & спорт

Мега фен Аватара на 102
    дасизавършилелитнагимнази явпловдив

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми