- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Подкрепа за Русия
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Съветвам те да отговориш на един мой въпрос най-вече този за Тодор Живков
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
можеш ли да отговориш на въпроса ми или не?
недей знам че не можеш
в последните години Живков пуска субсидии за малки фирми и нови политически парти
при свалянето му се създават така нарчениети партии фантоми гласува се висока субсидия
и да речем на 30 човека 30 партии източва се хазната и парите потъват в дън земя
и от някъде се пръкват милионери
а нашата хазна от излишък вече е на минус
следващите години знаеш какво се случва или искаш още въпроси?
сега надявам се имаш представи защо идва мизерията
(това го пише в учебника по история за 11 клас за СОУ)
относно моето средно образование не ми липсва просто не си ми чел предните коментари за хванеш смисъла
Последно редактирано от haritov : 12-30-2014 на 07:14
То всъщност не знам изобщо що се хабя да пиша.
'Когато сме били със запада срещу Русия все сме падали' и същевременно 80% от запада воюва срещу нас, като съюзник на Русия.
И кво да ти отговарям за Живков, за цялото му управление има един фалшив опит за покушение и един замисъл за вътрешен преврат от Горуня, дори не е доведен до опит.
А и кой ги създава, кой вика Ран и Ът в България?
На Живков отрочетата, малките живковчета.
И какви политически партии е пуснал Живков, всякакво сдружаване на политическа основа е забранено и се преследва до падането на берлинската стена, което иронично съвпада и с падането на нашия сатрап.
Последно редактирано от Aeternal : 12-30-2014 на 07:26
...
Какво щеше да стане, ако Русия не се мъчеше да бърка със мръсни ръце и не беше махнала Батемберг? Какво щеше да стане, ако оная отрепка Фердинанд, който воден от желанието си да се изявява като оренталска принцеса в Царигард ни наби в първата национална катастрофа, го нямаше? Това 'ако' е много размито понятие.
https://www.youtube.com/watch?v=qeCibI5kVQs аде гледай
относно Батемберг да е внимавал какво е говорил на погребението на Александър втори
https://www.youtube.com/watch?v=Y0e0zRfat60
За съжаление, у нас донякъде хора от старата номенклатура и още повече офицерите от Държавна сигурност, чиито имена не бяха широко известни, си останаха на власт и след десети ноември. Много от тях изплуваха скоро на повърхността като новите капиталисти, новите милионери. Някои директно продължиха да действат като политици в БСП. А както изважданите периодично досиета непрекъснато показват, тези агенти на ДС са навсякъде – в политиката, в управлението на медиите и бизнеса. Същите, които строяха Комунизма и громиха “класовия враг” вече строяха капитализма – с евро-атлантически устрем. И често точно те и до днес пречат да се каже цялата истина за нашето близко минало. А истината трябва винаги да се казва, колкото и да е неприятна. Защото един народ без памет няма бъдеще.
Dobre, komunizma gubi voinata, ne falira, ami izostava ot zapadniq standart i horata reshavat che ne moje poveche taka.
No posle kakvo stava?
Sushtoto kakvoto s germaniq sled kato gubi purvata svetovna voina!!!
Na nas ni e naredeno da si razbiem durjavata, a nie se suglasqvame dobrovolno.
Po kusno shte pusna edin link, za unishtojavaneto na bulgarskata armiq, koeto vragut ni pobejdava bez voenni deistviq na fronta,
ta, obiknovenniq narodec go karat da se misli sam za vinoven, toi ne znae kvo stava.
Sugurno ameikancite sa nai umniq narod, zaradi tva che sa nai bogati?
Добре, след "Защото един народ без памет няма бъдеще."
изкача климатроника и изтърсва, че комунизма губи войната?
За какво да говорим?
Сериозно, за какво да си говорим?
То това е подигравка направо.
merkel e bila partiec v komunisticheskata im partiq ,vse taq.
Agentite na durjavna sigurnost sa hora, koito znaqt nai dobre kakvo e polojenieto. Ti v momenta narichash cqloto predishno bulgarsko upravlenie paplach. Az puk shte ti kaja, che i cqloto sledvashto pokolenie alchni novi kapitalisti sa oshte po golqma svinska paplach.
Ne moga da povqrvam kak othvurlqsh cqlata istoriq i pament, i ne mojesh da razberesh , che tochno nie sme stanali jertva dnes ne na drugi, ami na samata demokraciq ot zapadnite ni imperialisti.
Я разкажи ми повече, за войната която губим. Седнах да пия и не го взимам толкова навътре. :Д