.
Затворена тема
Страница 132 от 157 ПървиПърви ... 3282122128129130131132133134135136142 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 276 до 3 300 от общо 3909
    Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Още по-зле. Русия е в Антантата и пак е съюзник на 'запада'. Ние се присъединяваме към Централни сили (Германия, Австро-Унгария и Турция), явно за теб запада се състои от Германия и Австро-Унгария. Турция не нито европейска, нито западна.
    и Русия не е част от изтока? сега нали пак сме на страната на герменците бе мушморок
    я не чети из между редовете какво съм писал

даже нямаше нужда да ти отговарям
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Град
    системата дегоба
    Съветвам те да отговориш на един мой въпрос най-вече този за Тодор Живков
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    и Русия не е част от изтока? сега нали пак сме на страната на герменците бе мушморок
    я не чети из между редовете какво съм писал

даже нямаше нужда да ти отговарям
    Много ти липсва средното образование.

Град
    системата дегоба
    Много ти липсва средното образование.
    можеш ли да отговориш на въпроса ми или не?

недей знам че не можеш

в последните години Живков пуска субсидии за малки фирми и нови политически парти

при свалянето му се създават така нарчениети партии фантоми гласува се висока субсидия

и да речем на 30 човека 30 партии източва се хазната и парите потъват в дън земя
    и от някъде се пръкват милионери
    а нашата хазна от излишък вече е на минус
    следващите години знаеш какво се случва или искаш още въпроси?
    сега надявам се имаш представи защо идва мизерията
    (това го пише в учебника по история за 11 клас за СОУ)
    относно моето средно образование не ми липсва просто не си ми чел предните коментари за хванеш смисъла
    Последно редактирано от haritov : 12-30-2014 на 07:14

Мега фен
    А ти можеш ли на моя? Поне една бивша соц държава, в която тоталитаризма не идва със смърт и не си отива с мизерия? Поне една, от толкова много.

Град
    системата дегоба
    А ти можеш ли на моя? Поне една бивша соц държава, в която тоталитаризма не идва със смърт и не си отива с мизерия? Поне една, от толкова много.
    кажи едно управление дето не идва така

Мега фен
    То всъщност не знам изобщо що се хабя да пиша.
    'Когато сме били със запада срещу Русия все сме падали' и същевременно 80% от запада воюва срещу нас, като съюзник на Русия.

И кво да ти отговарям за Живков, за цялото му управление има един фалшив опит за покушение и един замисъл за вътрешен преврат от Горуня, дори не е доведен до опит.

Мега фен
    кажи едно управление дето не идва така
    Като видиш, че 1/3 от света не тъне в мизерия, значи има доста, а?

Мега фен

недей знам че не можеш

в последните години Живков пуска субсидии за малки фирми и нови политически парти

при свалянето му се създават така нарчениети партии фантоми гласува се висока субсидия

и да речем на 30 човека 30 партии източва се хазната и парите потъват в дън земя
    и от някъде се пръкват милионери
    а нашата хазна от излишък вече е на минус
    следващите години знаеш какво се случва или искаш още въпроси?
    сега надявам се имаш представи защо идва мизерията
    (това го пише в учебника по история за 11 клас за СОУ)
    относно моето средно образование не ми липсва просто не си ми чел предните коментари за хванеш смисъла
    А и кой ги създава, кой вика Ран и Ът в България?
    На Живков отрочетата, малките живковчета.

И какви политически партии е пуснал Живков, всякакво сдружаване на политическа основа е забранено и се преследва до падането на берлинската стена, което иронично съвпада и с падането на нашия сатрап.
    Последно редактирано от Aeternal : 12-30-2014 на 07:26

Мега фен
    ...

Град
    системата дегоба
    Като видиш, че 1/3 от света не тъне в мизерия, значи има доста, а?
    приятел съветвам те да оставиш компа и да се поразходиш

говореше ми за отиването има време няма страшно и те ке си идат

но кажи ми какво щеше да стане с нас ако през двете световни войни бяхме съюзници на руснаците и бяхме на страната на победителя не на победения

Град
    системата дегоба
    А и кой ги създава, кой вика Ран и Ът в България?
    На Живков отрочетата, малките живковчета.

И какви политически партии е пуснал Живков, всякакво сдружаване на политическа основа е забранено и се преследва до падането на берлинската стена, което иронично съвпада и с падането на нашия сатрап.
    ми прочети малко учебника по история що питаш мене нали ти си човека със средното

и кой мислиш създава западния идеал? на Тодор Христов дечицата

Мега фен
    приятел съветвам те да оставиш компа и да се поразходиш

говореше ми за отиването има време няма страшно и те ке си идат

но кажи ми какво щеше да стане с нас ако през двете световни войни бяхме съюзници на руснаците и бяхме на страната на победителя не на победения
    Какво щеше да стане, ако Русия не се мъчеше да бърка със мръсни ръце и не беше махнала Батемберг? Какво щеше да стане, ако оная отрепка Фердинанд, който воден от желанието си да се изявява като оренталска принцеса в Царигард ни наби в първата национална катастрофа, го нямаше? Това 'ако' е много размито понятие.

Мега фен
    ми прочети малко учебника по история що питаш мене нали ти си човека със средното

и кой мислиш създава западния идеал? на Тодор Христов дечицата
    Не, чакай, това ще си го запиша.
    Живков давал субсидии за партии. И ти си тръгнал да говориш за история.. и комунизъм.

Град
    системата дегоба
    Не, чакай, това ще си го запиша.
    Живков давал субсидии за партии. И ти си тръгнал да говориш за история.. и комунизъм.
    https://www.youtube.com/watch?v=qeCibI5kVQs аде гледай

относно Батемберг да е внимавал какво е говорил на погребението на Александър втори

https://www.youtube.com/watch?v=Y0e0zRfat60

Мега фен
    https://www.youtube.com/watch?v=qeCibI5kVQs аде гледай

относно Батемберг да е внимавал какво е говорил на погребението на Александър втори

https://www.youtube.com/watch?v=Y0e0zRfat60
    Значи, кефиш се на недоносчета?

Клипа съм го гледал, не веднъж даже. Речта е изнесена на девети ноември, ден преди да го свалят от власт. Не го ли намираш иронично? Най-обикновен опит да яхне събитията, за да остане отгоре.
    Само дето Горбачов е имал други планове.

Град
    системата дегоба
    Значи, кефиш се на недоносчета?

Клипа съм го гледал, не веднъж даже. Речта е изнесена на девети ноември, ден преди да го свалят от власт. Не го ли намираш иронично? Най-обикновен опит да яхне събитията, за да остане отгоре.
    Само дето Горбачов е имал други планове.
    не съм и очаквал да схванеш

Мега фен
    не съм и очаквал да схванеш
    Детската логика въздейства само на деца. Пробвай с някой 8-10 годишен, може и да схване.
    Говорене на празни приказки и глупости и очакваш да 'схванем'.

Мега фен
    За съжаление, у нас донякъде хора от старата номенклатура и още повече офицерите от Държавна сигурност, чиито имена не бяха широко известни, си останаха на власт и след десети ноември. Много от тях изплуваха скоро на повърхността като новите капиталисти, новите милионери. Някои директно продължиха да действат като политици в БСП. А както изважданите периодично досиета непрекъснато показват, тези агенти на ДС са навсякъде – в политиката, в управлението на медиите и бизнеса. Същите, които строяха Комунизма и громиха “класовия враг” вече строяха капитализма – с евро-атлантически устрем. И често точно те и до днес пречат да се каже цялата истина за нашето близко минало. А истината трябва винаги да се казва, колкото и да е неприятна. Защото един народ без памет няма бъдеще.

Dobre, komunizma gubi voinata, ne falira, ami izostava ot zapadniq standart i horata reshavat che ne moje poveche taka.

No posle kakvo stava?

Sushtoto kakvoto s germaniq sled kato gubi purvata svetovna voina!!!

Na nas ni e naredeno da si razbiem durjavata, a nie se suglasqvame dobrovolno.
    Po kusno shte pusna edin link, za unishtojavaneto na bulgarskata armiq, koeto vragut ni pobejdava bez voenni deistviq na fronta,

ta, obiknovenniq narodec go karat da se misli sam za vinoven, toi ne znae kvo stava.

Sugurno ameikancite sa nai umniq narod, zaradi tva che sa nai bogati?

За съжаление, у нас донякъде хора от старата номенклатура и още повече офицерите от Държавна сигурност, чиито имена не бяха широко известни, си останаха на власт и след десети ноември. Много от тях изплуваха скоро на повърхността като новите капиталисти, новите милионери. Някои директно продължиха да действат като политици в БСП. А както изважданите периодично досиета непрекъснато показват, тези агенти на ДС са навсякъде – в политиката, в управлението на медиите и бизнеса. Същите, които строяха Комунизма и громиха “класовия враг” вече строяха капитализма – с евро-атлантически устрем. И често точно те и до днес пречат да се каже цялата истина за нашето близко минало. А истината трябва винаги да се казва, колкото и да е неприятна. Защото един народ без памет няма бъдеще.
    are pak sa ti vinovni agentite.
    Ami to i merkel e chist komunist, cqloto i upravlenie e ot bivshki komunisti.
    Maskite bili smenqli, ami to togava vseki vtori e bil komunist. Ili ti si iskal nesushtedtvuvashtite demokrati ot naroda da gi slojat vednaga?

Мега фен
    Добре, след "Защото един народ без памет няма бъдеще."
    изкача климатроника и изтърсва, че комунизма губи войната?
    За какво да говорим?
    Сериозно, за какво да си говорим?
    То това е подигравка направо.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    are pak sa ti vinovni agentite.
    Ami to i merkel e chist komunist, cqloto i upravlenie e ot bivshki komunisti.
    Maskite bili smenqli, ami to togava vseki vtori e bil komunist. Ili ti si iskal nesushtedtvuvashtite demokrati ot naroda da gi slojat vednaga?
    Сигурно Меркел е агент на ЩАЗИ, разлика между комунист и човек на ДС правиш ли?

Сигурно Меркел е агент на ЩАЗИ, разлика между комунист и човек на ДС правиш ли?
    merkel e bila partiec v komunisticheskata im partiq ,vse taq.

Agentite na durjavna sigurnost sa hora, koito znaqt nai dobre kakvo e polojenieto. Ti v momenta narichash cqloto predishno bulgarsko upravlenie paplach. Az puk shte ti kaja, che i cqloto sledvashto pokolenie alchni novi kapitalisti sa oshte po golqma svinska paplach.

Ne moga da povqrvam kak othvurlqsh cqlata istoriq i pament, i ne mojesh da razberesh , che tochno nie sme stanali jertva dnes ne na drugi, ami na samata demokraciq ot zapadnite ni imperialisti.

Мега фен
    Я разкажи ми повече, за войната която губим. Седнах да пия и не го взимам толкова навътре. :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си