- Форум
- По малко от всичко
- Бъдещи мами :)
- Аборт на малолетна
под дефекиране разбирам твърде много думи, пък нищо реално не каза или с две думи - без думи. започнала да развива теории за големия взрив и някви измислени хипотетични ситуации. да, ще кажеш нали трябва да разгледаме въпроса от всичките му страни, но на мен ми дойде малко в повече и не ми изглежда адекватно. трябва да гледаме реално на нещата с реални примери. и да, антипатична ми е много преди да си позволи да лепи етикети, отвличайки вниманието от собствените си недостатъци. нали.., атаката е най-добрата защита. уеревър, и аз започнах да някойтамствам.
а ти защо си толкова войнствено настроена, си няам на идея. жалко, някога ми беше симпатична. и недей да казваш, че си се променила. все същата наперена, непремерена и неадкватна персона си.
/сори за спама/
Време е да излезеш от сапунения мехур, в който живееш, и да осъзнаеш, че такива ситуации изобщо не са измислени. Напълно реални са. Просто е необходимо да имаш малко повече допирни точки с тази сфера - я родител лекар, я много близки, които минават през репродуктивни проблеми, и ще се учудиш как тази иначе благородна професия, се е превърнала в чист бизнес и подигравка с пациентите. И не, изобщо не хиперболизирам, Калпазанка вероятно ще потвърди. Не казвам, че на всяка цена е така, но подобни случаи не са рядко срещани. Ако желаеш - ще ти дам и примери, които са съвсем близки до мен. За да ти покажа, че гледам съвсем реално на нещата със съвсем реални примери. Също така имаше една потребителка в бг мама (да, понякога чета там, тъй като гинекологията и репродуктивните проблеми са ми особено интересни, не само от медицинска гледна точка, ами и от на пациентите), която бях чела, с абсолютно същата история с ПКЯ и аборт. При необходимост ще намеря и нейните мнения. Когато твърдя нещо и го използвам като аргумент, съм готова да го подкрепя с реални примери.
Другото - лепнала съм ти етикет в темата, в която се пита какво мислиш за еди кой си потребител спрямо мненията му, а не в някаква случайна тема, в която съм се обърнала към теб с: "Ей, посредствената.". Нямало е от какво да се защитавам в конкретната тема, че да тръгна да те атакувам.Да не говорим, че в момента и ти лепиш етикети на Пантерката.
![]()
И още едно нещо - когато спориш с някого/дискутираш нещо, трябва да имаш умението да се абстрахираш от личното си мнение за конкретния човек и да вникнеш в думите му, защото той може да е прав все пак и да говори верни неща. Не казвам, че категорично случаят е такъв, но все пак, имай го предвид.
Та, да, нека не говорим за адекватност.
Ще дочета темата и сигурно ще имам и друго включване. :Д
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
единственото съществено нещо, което каза по темата е, че си за аборта, позовавайки се на свободното право на избор. всичко останало го виждам така:
няма как да не заявявам открито неприязънтта си към теб, след като веднъж си ме провокирала лично. щото да кажем, че съм единствената - не съм. нужно ли е да споменаваме коментарът ти за някакво момиче и снимката й от 'раклата' или нещо такова? предполагам това не е тема, в която спокойно и ненатрапчиво да обиждаш? така че не излизай с този номер. да, лепя етикет на пантерата, както казах по логиката си по-горе. ако искаш да ме допълниш, можеш да ми пишеш лично съобщение. няма какво да си кажа повече с теб.
Последно редактирано от Ivaaaaa : 01-17-2015 на 21:06