- Форум
- По малко от всичко
- Бъдещи мами :)
- Аборт на малолетна
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Аз съм напълно сериозен.
Не е нужно някой да напише, че изкарва толкова пари, има такава кола, живее в такова жилище, за да ти стане ясно, че целия му живот се върти около парите.
Повечето от вас си нямат понятие, че многото пари не гарантират щастие или лесен живот, дори обратното важи в много по-голяма степен.
Защото като ти каже, че ще те ритна в главата, ще стоиш и ще чакаш ли ?
Това мнение е за тук
http://www.teenproblem.net/forum/sho...1#post11221615
Последно редактирано от papugai : 01-17-2015 на 18:02
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ставаш дразнеща, все едно животите на 100 годишен и на бебе да са еднакво важни.
Защо въобще ми даваш два примера с човек, единия можеше да е с плъх, нали крайния резултат е един и същ.
Защо абортите ги правят до даден момент, не е защото по-голямото бебе се вади по-трудно от матката на части или заради опасност за жената.
Ако разгледаме ритането в главата като последвало след предупреждението за ритане в главата, да, едно и също е, защото първо ще го кажеш и после ще риташ.
Но асоциацията няма нищо общо с горепосочената тема, давам ти шанс да опиташ пак.
@Иве , не обичам да смесвам логиката с емоциите, двете имат единствено общо, ако се опиташ да обясниш емоциите чрез логика. Но логиката чрез емоции не можеш.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...