.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 595

Hybrid View

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Имаш 3 варианта :

- забременяваш и абортираш. Губиш точно това дете.
    - оплодена яйцеклетка, пиеш ескапел. Губиш точно това дете.
    - презерватив, спермата в кофата или фостата. Губиш точно това дете.
    Значи за теб е едно и също дали те ритам в главата или ти казвам, че ще те ритна в главата ?

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Пантерата не съм видяла да пише каква кола е карала/кара или къде е пътувала.
    Тя не кара, има си личен шофьор.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Тя не кара, има си личен шофьор.
    Остани сериозен, ако обичаш, и не измествай темата.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Остани сериозен, ако обичаш, и не измествай темата.
    Аз съм напълно сериозен.
    Не е нужно някой да напише, че изкарва толкова пари, има такава кола, живее в такова жилище, за да ти стане ясно, че целия му живот се върти около парите.
    Повечето от вас си нямат понятие, че многото пари не гарантират щастие или лесен живот, дори обратното важи в много по-голяма степен.

Ако разгледаме ритането в главата като последвало след предупреждението за ритане в главата, да, едно и също е, защото първо ще го кажеш и после ще риташ.
    Защото като ти каже, че ще те ритна в главата, ще стоиш и ще чакаш ли ?

Това мнение е за тук
    http://www.teenproblem.net/forum/sho...1#post11221615
    Последно редактирано от papugai : 01-17-2015 на 18:02

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Аз съм напълно сериозен.
    Не е нужно някой да напише, че изкарва толкова пари, има такава кола, живее в такова жилище, за да ти стане ясно, че целия му живот се върти около парите.
    Повечето от вас си нямат понятие, че многото пари не гарантират щастие или лесен живот, дори обратното важи в много по-голяма степен.

Защото като ти каже, че ще те ритна в главата, ще стоиш и ще чакаш ли ?
    Да не си чел съветите на Шопенхауер за печелене на спор , когато не си прав?
    Не се измъкмай с асоциации, които не са приложени коректно така че да отразяват горепосоченото твърдение точно, без изменения на гръбначната идея.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Да не си чел съветите на Шопенхауер за печелене на спор , когато не си прав?
    Не се измъкмай с асоциации, които не са приложени коректно така че да отразяват горепосоченото твърдение точно, без изменения на гръбначната идея.
    Твоят въпрос по начало е глупав. Ти сложи заедно презерватив, ескапел и аборт.
    Радвай се, че аз не те попитах дали предпочиташ да ти кажа, че ще те ритна или да те застрелям в главата без предисловия.

Твоят въпрос по начало е глупав. Ти сложи заедно презерватив, ескапел и аборт.
    Радвай се, че аз не те попитах дали предпочиташ да ти кажа, че ще те ритна или да те застрелям в главата без предисловия.
    Не е релевантно.
    А по трите начина възпрепятстваш конкретно нечий живот, както ще се потретя, ако вашите бяха правили секс с презерватив, щеше да е роден друг човек на твое място.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Не е релевантно.
    А по трите начина възпрепятстваш конкретно нечий живот, както ще се потретя, ако вашите бяха правили секс с презерватив, щеше да е роден друг човек на твое място.
    Ставаш дразнеща, все едно животите на 100 годишен и на бебе да са еднакво важни.
    Защо въобще ми даваш два примера с човек, единия можеше да е с плъх, нали крайния резултат е един и същ.
    Защо абортите ги правят до даден момент, не е защото по-голямото бебе се вади по-трудно от матката на части или заради опасност за жената.

Значи за теб е едно и също дали те ритам в главата или ти казвам, че ще те ритна в главата ?
    Ако разгледаме ритането в главата като последвало след предупреждението за ритане в главата, да, едно и също е, защото първо ще го кажеш и после ще риташ.

Но асоциацията няма нищо общо с горепосочената тема, давам ти шанс да опиташ пак.

@Иве , не обичам да смесвам логиката с емоциите, двете имат единствено общо, ако се опиташ да обясниш емоциите чрез логика. Но логиката чрез емоции не можеш.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове