- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
сега се прибрах, схемите минаха успешно, размазах се в микстейпа, видях се с куп хора, братчето си видях, пълнолетника ми той, спечелих си диск, говорих си с филеца, йоко, неги и тн яки хорица :д и с него бяхме заедно.. картинката е пълна :д
здравей, февруари!
Последно редактирано от Dagichka : 02-01-2015 на 09:35
Изгубих си портмонето. ПиснА ми.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
^Може да си си го оставила в Испания?
Обичам си ги. Многомногомного. И братя ще ми идва на гости^^. Доволно!
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
габи, и клипът е много готин, един такъв магически :д
Казах на нашите съвсем спокойно няколко пъти да проверят у тях и у колата, от втория път го намериха :д
ша съм нелегална ден-два
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
ззззззззз толкова дълго не можах да я изкарам и днеска пак валя .. Мамка му,утре сутринта не ме инт излизаме и ще й измия лапите преди работа.. Баси , горкото.. Цял ден вкъщи , иска да излезе... Защо ли другите хора не се поставят на мястото на домашните си любимци.. Искам утре само да е сух деня ... А дано.. Ама надали :С
Здравеейте!!!Наскоро започнах пак да влизам тук,не е истина от колко време не бях,хаха![]()
Последно редактирано от hheh : 02-01-2015 на 16:27
мне, ти беше, седеше до мен и каза 'много хубаво миришеш, мокриш ме, искам да те усещам по-близо до себе си' и започна да ме целуваш
сигурно е било като вече бях пияна, то нали знаеш, че тогава се показват истинските желания на човека![]()
глеах некъв фюм
THE SMARTEST GUYS IN THE ROOM
лолнах
ебати пичовете ахахах
много ми е сговнено покрай някви празници, еля па ся пийвам си бириджасму и знам, че утре ще ми е голяма брада, щото ще си куфея сама, заради мойте лайнярщини.... найсссс
и ми е едно такова самотно за пръв път, неразпознаваема съм, да го еба