.
Затворена тема
Страница 210 от 367 ПървиПърви ... 110160200206207208209210211212213214220260310 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 226 до 5 250 от общо 9154
    Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Оф, до вчера беше някво яко, ама тоя фб ме дразни. Искам да се видимммм. 50км са, деба чудото.
    Днес го видях, пак ми се разтуптя сърчицето. Защо продължавам да искам него.. не го заслужава след всичко, което ми направи. Не заслужава МЕН и доброто ми отношение. Колко време мина? Трети месец се мъча да го забравя, по романтичния начин, и да сме само в чисто приятелски отношения, защото сме просто в една компания. И все пак, още и още, когато го видя ми е едно такова.. носталгично, приятно и болезнено. И ми е тъпо, защото има друго момче, което ми харесва, което заслужава да му обърна внимание.. каквото и да е. От двата стола накрая ще падна на земята и пак мен ще ме боли, ама аз си знам колко си бих главата последната 1 година. И само аз съм си виновна.
    *сън*

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от Jaune Виж мнението
    ето една много сладка бе ге песничка
    https://www.youtube.com/watch?v=elX_k0h_2ak
    Мноого я харесвам! ^^

Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Доста смешничка история както и да е няма да се занимавам с нея повече доста ми е ясна.Един от малкото хора с доста ограницено мислене ама то не е виновна тя само където не знае ,че знам толкова неща за нея бедна й е фантазията .
    +1
    направо ако тръгна да говоря тук за една, ще се чуди къде да се крие от срам. Не спря да си измисля това момиче, ей.

Добре ми е, едно такова весело и приятно, всичката ми работа е свършена. За есето дори ми каза, че съм се престарала, ама то така де, 8 страници не са малко, като се има предвид, че обикновено след първата страница се чудя какво да преповтарям, за да се получи нещо.

Супер фен Аватара на tireheb
    .

Мега фен Аватара на skatew
    nelepo e izpita ti da zapochva v 7 i 30. kva e logikat w twa
    da stana po vremeto, v koeto bih se pribral piqn, i da sym dori po-neadekwaten, da izlezna v 6 i shibano 15 za da si hvana typoto sto i dve i da se shlqndurkam do studentski stiskaiki palci , che nq da zakysneq.. bruhhhh vmesto da go napraqt v 11-12, nenormalno e twa seriozno
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Мега фен Аватара на skatew
    se taq otiwam da go prusna;D
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Мега фен Аватара на Dagichka
    ^хаха айде успех :д

брр, и аз трябва да свикна да ставам рано пак, че от другата седмица лекцийки.. сега отивам до поликлиниката, дано всичко е наред, че ми писнА :д и искам пак да си шия, зарибих се май по тези надписи

Не знам да плача ли да се ядосвам ли надявам се да ми даде логично обяснение за държанието си към мен защото не ми се иска да го губя.

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Днес правим сделката и от утре имам нова кола! А дано да е читава, че с предната голяма част от косата ми побеля!
    16-ти наближава Липсва ми, но ще изтърпя още няколко дни!
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Супер фен Аватара на chupachups
    Почти не съм мигнала тая нощ. Спи ми се ужасно. Дано да не ми се сърди за снощи...

Супер фен Аватара на Jaune
    Само замествам един вреден навик с друг... спрях да се тъпча и започнах да стоя до 3. Всяка сутрин се мразя и си казвам, че ще си оправя режима, ама ц. И станах да уча, а пък пак си циклих час и половина :Д... фамозно. Почвам.
    //

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    никога не е било добър знак в деня преди изпита да съм толкова спокойна, че дори да не ми се занимава с преговаряне ;д

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Дъгичке , какво шиеш? Интересно ми стана , кефя се и аз :д

Добре съм аз май. Вчера се ядосах малко, че се прибрах и си отмених плановете специално за да го видя и да го нагушкам, а то какво стана..чаках, чаках още и накрая си заспах самичка. Няма нищо де, и той си има ангажименти и колкото и да не ми се иска, не винаги свободното ни време съвпада.
    Мислите ми пък от известно време насам все ме водят на едно точно определено място. Знам, че ако не го взема това решение, ще съжалявам в бъдеще и все пак стоя и си натискам парцалите..голяма шматка съм понякога, а няма за кога да отлагам, нищо не е вечно.
    Голяма каша ми е като цяло :д

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Не мога да отрека, че фактът, че толкова много хора ми поверяват толкова много отговорности и доверие гали егото ми. Но в същото време, понякога ми се иска някой друг да можеше да поеме инициативата, докато аз поне си отдъхна. Мех.

Малко шопинг и пак сядам да уча. Да се мине и утре, вече край с изпитите. Поне утре ще си видя колегите и ще е готино. Искам да е топло вече, това време много ме демотивира.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на tori
    Ех, тая гад, бе! Колко много я обичам само... Въобще не закривях като го изпращах, а напротив даже - яко ми е. А пък как ми се ходеше натам с него, не е истина просто. Щеше да е мега яката изненада просто, щяхме да скрием всички шапки наведнъж. :д Моето спасение. <3

Офф тея садърски песни... каквото и да си пусна, след 3-4 песни пак отивам на депресарските, как може да съм в такова тъпо настроение егати..

Винаги се намира кой да ти скапе настроението с простотията си и то в най-неподходящото време. Чудесно... Чудя се какво правя още тука и много сериозно взима да ми писва отвсякъде вече.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на mayaaa
    Притеснено ми е за утре, уморено ми е, трябво да уча, ама май няма да стане, НО въпреки това ми е доволно. Доказах си на себе си, че ако реша нещо наистина - мога да го направя. Чак сама си се изумих, колкото и нескромно да звучи. Така де, аз си бях виновна, аз трябваше да го оправя и напълно си заслужаваше.

в училище всички се чудят какво да ми направят, докато ми правят лошо
    по пътя към вкъщи все още ме причакват за да се включат и те
    вкъщи наще и те....

баси....

коли за скрап изкупуване на коли за скрап за гр. София и региона

Ааааа уникална вечер :3333 още са ми румени бузките

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Да започнеш да учиш за изпит вечерта преди него - страхотно преживяване, което не ми се иска да повтарям.
    12 теми пълни с разни рандъм имена и кофтито е, че ще трябва да развиваме някоя рандъм паднала ни се и няма да можем тайно да си ги разменяме.
    Ще науча за 3ка от всяка, пък дано изкарам :д

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    и джаз радио фтв, дано ми помогне да запомня повече информация :Д

//отивам до денонощния за кафе и мастика - още една безценна комбинация: изпит+цикъл <3

Супер фен Аватара на GuardianAngel
    Град
    ain't no love in the heart of the city
    Външно съм свежарка,посредата все още се ядва(хората ми се радват и нищо не забелязват) ,дълбкото вътрешно съм лом...айй чистито.. ;[
    Дреме ми на крилата кво мислите за мен !

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Оф, повръща ми се от тъпата ни образователна система.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си