- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
форумът леко ме раздразва, иначе съм добре![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Хубава успокояваща музика,малко пиано,чаша топло какао
уроците вървят добре
Планирам скоро да си лягам...
Тоя форум днес ме грабна повече от плануваното - срам ме хваща, като си помисля че съм виснал тук от 18:00 до полунощ...
Мисля, че ми е време да се изтегна на кревата, да си хвана врата отзад с двете си ръце и деликатно да изпукам гръбначния си стълб, както всяка вечер. (:
Честит Трети Март!
Седмицата ми започна крайно носталгично и тъжно, а дни като този ме карат да изпитвам още по-голяма носталгия към България... На фона на всичко насъбрало се, чак ми се реве. Много. И имам нужда от сън, изолация от външния свят, изневерявящия лицемер, набелязаните ми книги, сериалчетата ми и много, много голямо количество горещ шоколад...
След като счупи вазата в хола, Пешо на 12 години, осъзнавайки че така или иначе ще бъде наказан, продаде телевизора, надруса се и си поръча курви...
не се закачайте с мен :д
добре ми е, пак сънувах странни работи :д но защо навън е гадноо времето, исках да ходим в двореца, днес е вход безплатен :с
Как да се чувствам - тъпо и гадно...
Днес е Трети Март - Национален празник достоен за уважение, а аз да проспя половината ден...
/ме чувства се много тъпо и гадно от постъпката си. :/
Честит 3ти Март.
Дано майка ми да е разбрала грешно,защото ако не е, брат ми колкото и да съм го защитавал пред баща ни на тази тема все повече започва да ме поднадразва яко.Прекалено много май започва да се влияе от нечие чуждо мнение.
Май се е видяло,че на Шипка няма да ходим днес.Обаче пък ако реши и днес да не си дойде това ще е върхът на тъпотията от негова страна.След онзи случай дето малко ми падна в очите,но приемаме че е инцидентно дето дядо ми умираше,а неговата хич неможеща да се постави в положение и правеща му фасони,а той нашият радостен и щастлив от изненадата и готов да тръчка.Че даже и тук дойдоха и падеше ебати хилондренето снимчици ала бала. След като приятелката на гаджето му веднъж в чата го прекори че само през делничните дни стоял в София,а през почивните все се връщал и той реши да и се направи на мъж тогава и да и каже,че той си знае и следващите много пъти,в които я идваше за половин един ден колкото да отчете дейност я изобщо пропускаше и сега ако го направи...Седя си два дни тук,Понеделник хубаво един човек го викна да работят.Ще си му плати.Върнал се вчера в 21 часа в София обажда се на баща ми.Ама то да си поспя.Ееее ще тръгнеш в 21 часа пък до 22:30 в краен случай 23 часа ще си дойдеш и ще спиш.Днеска пък ново 20.Майка ми разбрала че нямало да се връща понеже така и така утре бил на работа.Пък ако щеш може да не се връщаш изобщо бе! Нищо че с гаджето ти може да се виждате всяка вечер през делниците евентуално,нищо,че сигурно и в Неделя вечерта не сте прпуснали да се видите,нищо и че не чакаш да си дойдеш за да седнеш на фейса да си пишете,а после да се скриеш в спалнята за да си телефонирате гукайки си или по-често карайки се като че ли след някой и друг час няма пак да се видите.Алоооу минаха вече няколко години,а ти не си вече на 15. Ма ако ще го кара така и занапред по-добре да се обявява за женен колкото и на баща ми да не му харесва това,да си заминава там да си живее за 7 дни в седмицата и да си учи жена му да му пере гащите или в краен случай сам да си ги пере,а не да си носи дрехите тук всяка седмица в торбичка колкото да отбие номера,че евентуално сме му видяли очичките.Ако реши и през топлите сезони,когато и Събота и Неделя евентуално ще има бая работа да го минава с тия номерации просто няма да го бъде...
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Ухилен до уши,изпих едно кафе и се чувствам добре,много скоро това може да се промени и много да ми се стъжни
![]()
Последно редактирано от Bomber : 03-03-2015 на 09:28
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
А на мен пък ми е ядосано.
Хем гледам да се дистанцирам от позицията на баща ми,хем брат дали от добродушие или и аз не знам какво все повече започва да ме дразни с тия изпълнения ала гаджето е по-важно от собственото ми семейство,а пък и тя колкото и да се опитвам да не я съдя понякога ме понадразва въпреки,че преките ни контакти са малко,хем искам да сме си в добри отношения с него,защото примерно понякога ми е в помощ за разни разходки,плащания и т.н. Хем евентуално може и да ми е в помощ някога за разни виждания,хем искам да му казвам всичко в лицето без да ми пука от всичко останало,хем пък обаче изобщо нямам желание да заставам на страната на баща ми,защото се опитвам да го разбирам и да се поставям на мястото му,което погледнато през призмата на моя живот хич не е чак толкова лошо,а и и дори някои хора, сред които може да се каже,че съм и аз биха си само мечтали за положението му...
А пък и изобщо не мечтая за позицията любимеца на тати...
Последно редактирано от Niakoitam : 03-03-2015 на 09:37
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Като се отделиш от него, ще можеш да му казваш всичко в очите.
А гаджето малко в стил 'ала фифти шейдс ъф грей, земи ено въже и я обеси като те дразни.
Dr. Gregory House
Имах предвид,че искам да казвам всичко в очите на брат.Аз на баща ми особено като се скараме много повече неща му казвам в очите отколко на брат ми.
А гаджето на брат ми има кой да си го беси. Не съм аз човека пък и на мен не ми е правила фасони.Все пак засега си осъзнава ясно,че аз съм си друг индивид и не го кара по братски.![]()
(rofl) (rofl) (rofl)
Чувствам се много развеселен - преди малко май открих, че двама видни потребители на форонА май са - един и същ човек... :D Интересното е, че ако съм прав - човекът умело жонглира с мъжки и женски профил... :D
Ссподели де, са ни е интересно..![]()
Dr. Gregory House
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...