- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
колкото беше празник 1-ви март, толкова е и днес. омг
боли ме главата :@
странно е, че ми беше лошо вчера без причина, а се оказа, че и на сестра ми й е било лошо тогава и е ходила до спешното милата :с
чувствам се напрегната и изнервена, пак твърде много го мисля и премислям и откривам малки гадни шибани детайли, които ме карат да се чувствам като.. едното нищо. :д даже мисля утре да пропусна лекции и да отида само за упражнението.. имам нужда от почивка
Rafa7a, определено добро попадение, посмях се хахахаха![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Ох, нямам търпение за всичко, което ми предстои. Толкова съм щастлива днес: и амбицирана, и всичко. Надъхах се. Така де, dream big.
О, и 10000 епизод от "Любовните перипетии на Габриела" вчера беше твърде интересен, ахах. Да видим как ще се развият нещата.
честито на всички курви, още една година интриги и путкенско поведение
Хаха горе-долу това беше и причината да напиша по-рано тук, че не заслужавам честитки. А са вече 10. >.<
Започнала съм да слабея все повече, а не е като да не ям. Казах ѝ още вчера за това, но тя не иска да ме чуе. За първи път в живота си стигнах до тегло, в което нямам желание да свалям повече, а аз продължавам надолу. Най-големият проблем е, че дори съм си спряла тренировките и си нямам и на идея на какво се дължи това.
Последно редактирано от Aeternal : 03-08-2015 на 10:01
Критерий за женственост или съответно мъжественост е преди всичко доколко си адекватен като човек. Сексуалният опит, моментните финанси, които незнайно защо доста хора намесват, и 'преминаването през трудности' (рофл) прекалено много се вадят от контекст, съответно изкривяват преценката.
da vi imam i jenskiq praznik shto nqma mujki tva e diskriminaciq ;d
Честит празник на всички дами.
![]()
Вежди, мигли + не ми липсва коса.
форумните психологически портрети са ценни![]()
Последно редактирано от paradosou : 03-08-2015 на 11:45
Според мен пък женствеността се свежда предимно до излъчване, адекватността си е съвсем друга категория, която е достатъчно важна, че да не я свързваме директно с женственост. Имам предвид, че може да си голям боклук като човек и пак да си женствен.
Купих цветя на мама. Офф като знам, че сега трябва да уча..
Защо? Наливаш както и където ти паднене съм горд от себе си напоследък? Не е провокация; имаш някакви попадения. Аз пък спирам с едитването по 10 пъти.
Последно редактирано от paradosou : 03-08-2015 на 12:18