- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
как се чувствам
?
- шибано
така, де
обичам да (се) шибам
ту аз живота, ту той мен
друг път направо 69
понякога задоволява ексхибиционизма ми, както го обичам
понякога задоволявам садизма му, както го обича
допълваме се
омг, гениална метафора /или тама, както се нарича/
Гледам 'И аз го мога' и някаква част от мен иска да стане и да танцува заедно с тях, но фактът, че втори ден под ред не мога да стана от леглото, ме спира. ;с
Държи се с мен като с малоумна, не мога да го трая вече. >.< Хич не ми пука, да прави каквото си иска.
Не бях забелязала колко свежа е рекламата на Белвита.
Много ми се танцуваааа. ;с
едит: Много обичам да му се размрънкам, че някой нещо ми е направил не както ми изнася и да започне да ми изнася лекцията как не трябва да обръщам внимание на такива простотии.![]()
Последно редактирано от Lilanda : 03-11-2015 на 17:35
и на мен ми се танцува..
You are everything baby ! ol baby !
ahahehha ;*
поблъсках малко днес, доволно ми е.
искам/трябва да си съставя план за оптимално трениране, без да изпадам в крайности.
понеже! всеки път става едно и също, а тоя път не искам да става едно и също, искам да си тренирам качествено и дългосрочно.
ако успея да изкарам и баси якото тяло за лятото, ще е бонус.
нарцистична съм, какво да се прави. искам като ходя и да се обръщат след мене![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Дефинирай "оптимално трениране" и "баси якото тяло" (ако може да не е с фотошопнати снимки, ще е супер)
Иначе баш от теб цел "яко тяло за лятото" не очаквах.
Ще се радвам да помогна, въпреки че във форума има в пъти по-опитни хора от мен, но мога да ти дам миналия си план или да ти кажа кои мацки имам в инстаграм, които постват ебааааси тренировките.
Иначе съвсем сериозно: хората се обръщат на различни неща. Кажи-речи всеки мъж се заглежда по дългокрака мацка на висок ток и с къса рокля, пък била тя и скинифет. На плажа обаче се изисква далеч повече, за да те загледат - особено хора, които тренират и знаят как стават нещата. Нз, може и да се бъзикаш, но "яко тяло за лятото" не е типът мотивация, която ще те изкара от вас и ще те закара във фитнеса/ще те прати да бягаш, когато грам нямаш желание за това.
Пиши на лично всъщност, ако предпочиташ така.
Последно редактирано от PinkPan7her : 03-11-2015 на 19:05
Поизмореничка съм.
Падна ми стъклото на очилата.
Ще гледам да си легна по-навреме днес.
плс, недей така поучително, за един обикновен закачлив пост.
+ това е надменно да ми обясняваш каква мотивация трябва да имам, или да ми обясняваш кой след какво се обръща... не е като да не знам сама (или да си по-голяма инстанция от мен, или от другите, все тая), не е и като да не съм самокритична достатъчно, че да искам да ми сипваш... па било то и с най-добрите намерения. или оценката: "не го очаквах от теб", все едно ме познаваш от 328973295 години или имаш някакво право да ме дефинираш. Please, не бъди дразнеща
от 3 години тренирам с тежести, при много добри треньори (културисти), с леки прекъсвания, и да, имам някаква нужда от смяна в подхода, но поучаванията ти са... как да кажа, не си ми особено позитивна, за това не мисля да ти се обяснявам.
На моменти ми се иска да ми даваше сърце да я набия...
едит: Не, вярно ми се иска... :/
Последно редактирано от an7raks : 03-11-2015 на 19:35
Ей, много съм се хилила на тия животинки, значи! :дд Баси, искам куче, ве! Иначе ми е доволно и хубавко, уморено, разходено. :д Кефя си се на музичката и ич ми не е!
Викам да си седна на дупето и да захвана съвестно да си зубря мениджмънта, а?
Мотивацията ми е на ниво, явно кратката ми депресия е била изцяло на хормонална основа, пфу, такова съм клише.
Търся си подходящи песнички за тренировки, бтв, някой? Всъщност правя проучване дали наистина ефективността се повишава, ако се слуша музика.
Нашите ще имат четирикрак гост с приспиване. Мъчничко такова... Сещам се пак за това:
Не искам куче да имам.
Не искам нищо да имам
за кратко.
А после да нямам
завинаги.
Не искам куче в къщата.
След кучето
къщата
е с едно куче по-празна,
с едно куче по-чиста,
с едно куче по-тиха.
По-тъжна от всяка къща без куче
е онази, в която е имало куче.
окей![]()
Последно редактирано от PinkPan7her : 03-11-2015 на 19:58
https://www.youtube.com/watch?v=BgVfjXA_QY0
утро, прЕатели!
танцувайте по бельо вкъщивдига тонусът, гарантирано
при рекламации не връщам усмивки![]()
Последно редактирано от jghgh : 03-12-2015 на 07:30 Причина: link-ът не работеше:((
Спи ми се, не можах да спя, малко се сдърпахме снощи за глупостиТози път обаче на сутринта, той си глътна егото и се извини, макар че в случая аз не бях права. Еми така е, не може все единия да прави компромисите. Въпреки, че ми беше гузно запазих мълчание през нощта и не се обяснявах и не писах, а на сутринта - неочаквано "Извинявай, не бях прав, малко преувеличих, не исках да се караме". То е ясно, че не е кой знае каква драма, ама много се дразня, като си губим времето да сме сърдити, вместо да поговорим за 5 минути, да се разберем и после да сме си заедно
![]()
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Как да съм... спи ми се на пумия. За 48 часа съм спала около 6 часа, от които тая нощ 2, йеи. Нищо де, отработено е. Ще се наблъскам с ред бул.
Вчера беше толкова мило. Чак ми стана кофти, че не мога да му отвърна. Двамата ми прекрасници го сътвориха, много си ги обичам. Бях толкова щастлива, той е наистина уникален. Такова момче не съм срещала. Държи се с мен по прекрасен начин, не мога да го опиша с думи дори. Вече почвам да си мисля, че не го заслужавам, държах се като пълен боклук снощи. Беше абсолютно прав за всички неща, които ми каза. Всичко си заслужавам. Изяждам се отвътре, че го нараних, че така постъпих. Глупаво, глупаво, глупаво лапе! Ама нито мога да върна времето, нито да си променя постъпката. Не заслужава такова държание. Няма си представа колко много значи за мен и колко са ми силни чувствата. Въпреки, че снощи показах точно обратното, щото не знам поради каква причина просто забих и сивото вещество се изключи. Ще си понасям последствията. Остава си прекрасен.
Последно редактирано от chupachups : 03-12-2015 на 07:24
Гледката от терасата е красиви скали + старинните къщи и постройки от около 1100г. някои.
Стоим си в леглото и се топлим, макар че навън си е пролетна жега.
Съсипах се от ядене тези 2 дни :д макар че си предпочитам салати.
Пфу сега ме глаба и целува, и не мога да си допиша.
Ааа и в стаята можеш да сш пуснеш класическа музика централно и си правихме клипче как слушаме и пеем мяууу мяяяу мяууу :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ох, издразних се наранина.
Това не го очаквах всъщност, но както и да е.
Днес трябваше да е хубав ден, пък ще видим накрая какво ще стане.
Чудесно ми започна деня, свежо душче за събуждане, а и той ми беше направил закуска и чайче. Душица <3 Не ми остана време да си го нагушкам сутринта, а ми се искаше.
Доста ми се спи иначе, на работа съм и едвам си държа очите отворени. Не трябваше да стоя до толкова късно снощи, но пък филмът беше интересен.
Осъзнах също, че имам сериозен проблем с шоколада, не мога да му устоявам и това е. :/ А не искам така, излишно ми е, обаче толкова обичам..някой ако има идея как да не опустошавам всичкия шоколад, който ми се изпречи пред очите, да сподели :д
Пс: Честит рожден ден на татето, да ми е жив и здрав! <3
Не ми се ходи на лекции за 2 часа......
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Сега снега поспря.Реши да стане егати виелицата тъкмо,когато бях решил да отида в общината да се подпиша в трудова заетост.Направи ме на бяла мечка.
Иначе реших все пак на тоя етап да спра да се боря със зъби и нокти за запазването на тези отношения.Колкото и да не ми се щеше оставям топката в нейните ръце.От нея зависи всичко.Не знам кой с какви неща и е пълнил главата,но мога да предполагам само подназнайвайки позицията на разни близки и хора за подобни отношения,за които до голяма степен може пък и да са прави и случайно подразбирайки колко са ми се кефели поне в миналото.
Знам две неща обаче.През голяма част от времето тя не е тя без значение поради какви обстоятелства.Знам също,че и ако се чувства в добра позиция спокойно може да си ме завре в кучи задник или поне да се опита да го направи...
Мислейки си за това с добавката,че и всеки път,когато ходя в общината ми става леко криво и тъпо,защото доста явно ми се набива в очите какви големи бъгове имам и бурята,в която отидох вътрешното ми настроение днес не беше от най-красивите и добри неща на света.
За сметка на това пък като за баланс леко ми го пооправи една служителка в трудова заетост.Млада готина девойка дето и давам + - няколко години около моята възраст.Не знам дали е госпожа или госпожица,но съм се засичал сигурно още до около 5 пъти с нея.Все пак тая община ми стана като втори дом вече.През обедната почивка често остава шефката на трудова заетост.1-2 часа преди почивката често остава тази девойка.Днес даже покрай разговора и с една рабрах и че се казвала Нели.Та случката,която ме накара да се усмихна беше следната.Понеже от нас до общината има около 20 минути път,а както споменах беше егати и виелицата,очилата ми станаха на гъз и почти нищо не виждах през тях,но се добрах до стаята.Почуках и казах Здрасти.Отнякъде ми се отвърня,но понеже гледах през разни дупки между капките много не можех да се ориентирам и така си се и оправдах.Попита ме името и ми извади картона.Аз си свалих очилата и се подписах.Каза ми Чао още преди да съм си тръгнал както обикновено прави.И аз го направих.След което си сложих очилата и си затръгвах.Започна да ми казва да си ги избърша с дрехи с нещо,но аз не носех нищо,а дрехите ми бяха такъв тип,че най-много да ги доразмажат повече и реших да си тръгвам.Каза ми да съм изчакал да ми даде някаква салфетка,че се притеснявала да не взема да се пребия някъде така.Потърси малко,една жена дето се появи нещо започна да я разпитва за някакви неща и тя не можа да намери салфетка.Поиска ми очилата,след което ги избърса първо от едната старна и после от другата в блузата си.Аз благодарих.Отвърна,че нямало защо и с усмивка си казахме отново Чао и аз си тръгнах.Тая случка след започването на деня ми с не особено позитивно настроение ме зареди с известна доза позитивизъм.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 03-12-2015 на 10:04
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!