Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
Че ауриса не виждам да е казал, че нарочно е написал грешно латинската фраза, струва ми се, че просто се е подиграл на дреид, че ако ще се заяждаме за една буквичка на латински, някои хора трябва да си обмислят правописа на български първо :д
По принцип, да, но написа "постовете" ми бяха иронични и аз затова коментирах, разбрах, че и двата има предвид. За vv-нормално да не са те поправили, аз казах, че в съвременния (хах) латински има много промени в звученете, които са си общоприети- в медицината, в църковните литургии, в най- разпространените фрази. Както и да е, аз си казах в поста към Аурис, че въпреки, че заставам зад думите си, задълбах малко.
Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
Надявам се и ти да нямаш такива претенции относно твоя правопис, че ще е жалко.
Ъъ, НомНом пише достатъчно грамотно. Винаги ми е било интересно как хора, които нямат познания в нещо, могат да дават оценки за способностите на други в дадената сфера. Сам казваш, че нямаш претенции за правопис (това е адекватна самооценка, браво за което), как успя да прецениш тя дали може да пише или не? Все едно аз да застана и да ѝ кажа, че не владее еди- кой си език (програмен, очевидно) или да ти кажа, че си гола вода по съпротивление на материалите. Е, как да стане?