Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
Че ауриса не виждам да е казал, че нарочно е написал грешно латинската фраза, струва ми се, че просто се е подиграл на дреид, че ако ще се заяждаме за една буквичка на латински, някои хора трябва да си обмислят правописа на български първо :д

а пък на всичкото отгоре си казала сама
- досега никой не ми е скачал, като съм казвала вайс върса, от англоговорящи само така съм го чувала да се произнася.

Та наистина не разбирам защо се хванахте за латинския на аурис, все едно на български да говориш некнижовно е разрешено, а на латински не :д
Много е просто. Опитваш се да засегнеш някого като намесваш простотата. Опитваш се да го направиш с латинска фраза, която изписваш на кирилица и на всичко отгоре грешно. След това се оправдаваш като някоя ученичка, че е било желано и умишлено. Още ли се чудиш за какво сме го заяли ? Отделно изобщо няма да отварям въпроса, че в тоя форум хората пишещи максимално правилно са единици. Пак повтарям, аз никога не съм имал претенции да пиша изключително правилно и т.н. Надявам се и ти да нямаш такива претенции относно твоя правопис, че ще е жалко.