Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
Ще го имам навпредвид
Поне Блаб улови иронията в постовете.
Доживях и уроци по латински да получавам в тийна
съвсем умишлено му подхвърлих троха, за която да се заяде, макар самият той да е неграмотен, та да му върна след това услугата.
Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
ти после изкоментира, че било иронично, подкрепяйки го с очевАдно грешно изписване внапредвид, за да докажеш колко си ироничен, т.е. след като някой ти направи забележка, се измъкна с това, че било иронично и едва ли не нарочно си го написал грешно (латинското възклицание).
Че ауриса не виждам да е казал, че нарочно е написал грешно латинската фраза, струва ми се, че просто се е подиграл на дреид, че ако ще се заяждаме за една буквичка на латински, някои хора трябва да си обмислят правописа на български първо :д

а пък на всичкото отгоре си казала сама
Без да сърчвам в гугъл, мога да се обзаложа, че е написано "симплицитас", но C-то в класическия латински се чете като К, а в "модерните" му еклесиастични форми има някои вариации, които приближават звученето до английския или поне до инстинктивното прочитане на думите.
- досега никой не ми е скачал, като съм казвала вайс върса, от англоговорящи само така съм го чувала да се произнася.

Та наистина не разбирам защо се хванахте за латинския на аурис, все едно на български да говориш некнижовно е разрешено, а на латински не :д