.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 205

Hybrid View

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Аз пък си спомням, че калпазанката нещо го настъпи, че няма деца, и той каза, че било крайно време да спре да посещава форума :д

Иначе ричбич, мен много ме радва, че има възможности да се учи латински дори и когато не следваш медицина, братовчедка ми е в НБУ Информатика и е записала изкуство - латински :д
    И ти ли в университет/училище, или любителски?

Пък за правопис, мисля, че не веднъж съм писала да ме извините в случай на грешки :д Не ми е сила на нито един език :д
    Как може калпазанка да ме настъпи, след като е по-дърта от мен и също няма деца ? Повода да изчезна беше съвсем друг и скоро ще се махна пак.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Само дето ако го родя, ще трябва да разполагам с неговия още 20-тина годинки, нали. И ако това лапе е в постоянни лишения и не може да получи добър старт в живота, щото майка му си е заебала образованието и въпреки перспективната специалност и работа, няма възможност да го прати на курс по английски/компютри, да му плати таксата за плуване/футбол/танци... Или да му треперя всеки път да не се разболее, щото няма как да изкарам ей така 100 кинта за лекарства. Въобще пък да не говорим за "луксове".
    Надявам се не визираш даването в дом, няма да го коментирам дори това. Няма да коментирам нищо повече, до нищо не води.
    С какво ще разполагаш ? Я пак ? Човек със собственият си живот не разполага, пък ти... Я ми кажи ти против ли си тоталното изтребване на бездомните кучета, като мярка за решаване на проблемите с тях ? Не мога да разбера защо гледате толкова комерсиално на нещата ?

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Как може калпазанка да ме настъпи, след като е по-дърта от мен и също няма деца ? Повода да изчезна беше съвсем друг и скоро ще се махна пак.
    Много лесно, тя може да е на 35 и да няма деца, както и да няма потребност да има деца, ти да си на 25, да нямаш деца, но да искаш такива. Просто хипотетично.

За коментиращите- ето такава беше историята :Д
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Раздавам салфетки и попивам сополи!
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Задръж си ги никога не са ми трябвали. Мисля че времето ми в този форум вече изтече.

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Много лесно, тя може да е на 35 и да няма деца, както и да няма потребност да има деца, ти да си на 25, да нямаш деца, но да искаш такива. Просто хипотетично.

За коментиращите- ето такава беше историята :Д
    Не мисля.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си