- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
не, и без това съм депресирана и ми е все едно дали утре ще си прережа вените или правя секс до смърт. поне при второто ще съм изпитала удоволствие.
Пф... що, подяволите не ми се спи?!? Искам да заспивам вече.
Очаквах да захапеш Лиланда, радвам се, че не го направи.
аааааааааааааааааааа много ми е гот, днес каквото започна всичко ми се получава, успях да събудя мотора си от зимен сън, за целта от сутринта започнах, трябваше да го разглобя почти на цяло, да почиста карбураторите, да му сменя масла, свещи, филтри, антифризи, абе всичко бе разглобено до край, после сглобено отнови накрая и запали от половин оборот, е няма такъв кефмайстор съм! майстор съм! майстор съм!
Видях се на предната страница спомената, аз съм позатлъстяла пак, майка ми пък винаги си е във форма :д
Иначе, съм и аз в депресия, ПМС, не ми се общува, моето ПМС винаги е автосад, държа си го в мен :д
Само ще ви чета днес.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
може и да съм те разбрала погрешно. значи не правиш френска >:
Ива ако това ти е шоколада против депресия http://prikachi.com/images/436/8076436a.jpg не се учудвам защо си се превърнала във форумния аутсайдер
По- добре мини на нещо по- леко.
Никой не ме приема сериозно, аз не съм само клоун, а вие не сте дошли на цирк.
имаш още много 14-годишни да изядеш, за да стигнеш анар4и, споко.
Грешиш, и аз съм бил млад, колко 14 годишни съм оправил, дори въображението на анархито не може да достигне бройката им.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.