- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
тези алергии предполагам са сенна хрема и да, нямат нищо общо със синузита.
пантерке, единственото общо нещо между алергичения ринит и синузита е, че ти се разказва играта и при двете.
pandabear,
след бърза проверка в гугъл - еми, не съм съгласна - доста общи черти имат. Чукнах и в гугъл да се уверя, че съм права по това, което каза Ivaaa, за лечение на синузит се препоръчват същите неща, каквито съм виждала вкъщи, така че също има общо.
Не ми се спори, достатъчно съм се наслушала на лекари, лекарства, алерголози, снимки, тестове и лечения, просто исках да посъветвам момичетата да отидат на лекар. Това е.
Последно редактирано от PinkPan7her : 05-04-2015 на 10:40
ти си ненормална, бе.
имам диагностициран синузит. другите, които казват, предполагам също са били на лекар, щом споменават, че имат синузит. кви алергии, кви 5 лева. моят синузит се изразява в силно главоболие и ЗАПУШВАНЕ на горната част на носа, някъде между очите, нито кихам, нито ми тече вода от носа. впрочем, не само в семейството ти има сенна хрема, в моето също. самата аз се е случвало да получа. не е нещо необичайно.
омг.
За трети път - не са просто със сенна хрема/алергичен ринит. Въпреки че при сенна хрема обикновено има секрет, случва се и носът да е запушен, на някои места ги дават дори като равностойни симптоми, главоболието също е общо явление]
Някои от лекарствата плюс алтернативните методи на лечение (например облъчване с инфрачервена лампа) са същите със синузита - така че грешиш, има общо. Не ми говори по този начин, ако обичаш, аз бях учтива с първия си пост.
Последно редактирано от PinkPan7her : 05-04-2015 на 10:36
Не прочете ли какво написах? Ще пробвам с прости изречения - Имат общи черти и методи на лечение. Виждала съм въпросните лекарства и лечения вкъщи. Вкъщи ги използват/ха, но НЯМАТ синузит. Това се случва след разговор със специалисти по темата. Мисля, че специализацията след обучението по медицина е няколко години - 4-5? Затова ти предлагам да спреш да се правиш на всезнаеща, изхождайки само от твоя случай.
102,
Мислиш ли, че имам нужда от Гугъл, за да знам как майка ми и сестра ми решават дългогодишни проблеми? Че не съм слушала оплаквания за умора, главоболие (О, чудо, това са симптоми И НА СИНУЗИТ!), че не ми е разказвано подробно за прегледа, за проведените тестове?
Има общо, разбира се. Не е същото, но има общо.
Последно редактирано от PinkPan7her : 05-04-2015 на 10:45
ок, вече ще го наричам синузитна хрема, за да размием и хомогенизираме понятията.
ох, боли ме главата, възможно е да имам мигрена
или пък вътречерепен хематом
или пък синузит
или пък проблем с очите
или пък може да съм бременна
/абе все тая...сходни неща са, щом главоболието е общ симптом.
да лекуваме запек с анален секс
чувал съм че некой се насират при такъв вид любов
а ти мислиш че само ти имаш семейство само вие имате проблеми всезнаеща/и си/сте
не усещаш ли че звучиш комплексарски ? и целия гугъл да знаеш и сички книги на света да си прочела щом не можеш да се вгледаш в себе си и да осъзнаеш че звучиш комплексарски какъв е смисъла
никой не те приема насериозно
и да уточня че става дума за форума
не вярвам нормален човек да говори така в реалния живот
Не, не мисля. Затова не започнах първа аз темата, а просто предложих да отидат на лекар
Бтв, ти се ебаваш, но анален секс си действа като клизма - напълно логично. Именно поради тази причина Мацетуу и подобните често се хвалят с подобни изцепки.
Пинкуу, Пинкуу, изписа една камара глупости и продължаваш да настояваш, че си права.
Към оплакващите се - морска сол в една кърпа загрявате и си я слагате на челото.
Това била новата любовница на Благо Георгиев, ако някоя от вас го харесва и си мисли, че няма шанс, защото излиза само с някви модели
http://www.gol.bg/media/files/galler...jpeg?57&nocrop
Как точно действа, след като клизмата има основно предназначение да прочисти червата, а не да ти реши проблемите със запекът ?
Последно редактирано от papugai : 05-04-2015 на 10:59