.
Затворена тема
Страница 79 от 186 ПървиПърви ... 296975767778798081828389129179 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 951 до 1 975 от общо 4649
    Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от pac0line Виж мнението
    По-празен Строеж не съм виждал в петък... сигурно вече хората се ориентират към градинките :д
    Вече имам сенки под очите, а има и втора серия днес :/ Дано поне не се излагам пред непознати като на прибиране тази сутрин ...
    аз не съм ходила в новия :/ В стария се съсипвахме от шотове, даже си спомням веднъж, след като дарявах кръв, вечерта отидох там, и скачах като луда до 4-5 и постоянно се задъхвах и ми прималяваше, ама продължавах да наливам вино и да скачам :д

пък веднъж спечелих диск на диип пърпъл и го подарих на някакъв човечец, щото аз не съм фен :д

пък веднъж видях класния на братовчедка ми там

и на филмовите вечери беше яко

абе много яко място беше :/
    Последно редактирано от NomNomNom : 05-16-2015 на 10:55
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

бтв точно едно момиче снощи супер много ми заприлича на теб и се чудех дали да не я питам "случайно да си номномном", добре че се опияних и изгубих интерес, иначе кой знае как щеше да ме изгледа
    Яко е, иначе, пълни се доста повече (снощи беше някакво изключение), плейлиста са си го запазили, барманките много си ги обичам и двете, но вече не става за концерти, по-тясно е такова и на нещо размазващо наистина прималяваш от липса на въздух.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Гледам му снимките от изпращането и ме навява мноооого голяма носталгия. Като се сетя колко ревах на тоя ден и как на единствената ни снимка заедно от тогава изглеждам отвратително заради това. Началото на нещо прекрасно. Онзи ден си говорихме колко готино си е прекарал тогава и как иска отново да го изживее и се чудя какъв ли ще е този ден за мен. Още точно 2 годинки и ще разбера. ;3

Цитирай Първоначално написано от pac0line Виж мнението
    бтв точно едно момиче снощи супер много ми заприлича на теб и се чудех дали да не я питам "случайно да си номномном", добре че се опияних и изгубих интерес, иначе кой знае как щеше да ме изгледа
    Яко е, иначе, пълни се доста повече (снощи беше някакво изключение), плейлиста са си го запазили, барманките много си ги обичам и двете, но вече не става за концерти, по-тясно е такова и на нещо размазващо наистина прималяваш от липса на въздух.
    хахахаха веееееерно, не съм била аз, преди 11:30 съм заспала :д

Ще пробвам да направя някога някакъв неформален тиймбилдинг там и ще драсна, ако случайно си в района :д

Иначе, олекнах с 400 долара за изпит току-що, ако го взема, ще трябва да олекна с още 2000 за втората част, а на нея ще фейлна, което означава, че затягам разходите и започвам да цепя стотинката, да събера поне за два опита :д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    А аз си милех, че тези, които аз искам, са скъпи

Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    А аз си милех, че тези, които аз искам, са скъпи
    Я обади твоите по какво са, интересно ми е :д
    Иначе другите ми са по 200 г/д, ама е реших, че е време да ходя и на този, ма чак есента.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на xoxi
    Сещам се и аз от време на време за този форум, ама познатите ми никове никакви ги няма.
    Иначе се чувствам добре. Пуснала съм си някаква френска музика и се опитвам да си спомня паролата за замунда... или поне с кой имейл съм се регистрирала преди 7 години.

Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Dagichka
    ахах умираам, от 8 часа пиша тъпото упражнение (с почивки за ядене де, не ми е чаак толкова важно :д) и още не съм го свършила.. а имам още 2 за понеделник да предам, като в тях има и практически задачи, не само теория да обяснявам.. тая асистентка ни разкатава таковата, прави се на много важна, млада и зелена е още или просто е кучка не знам :д но броя седмиците до заверкатаа

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Без болка няма победа, Dagichka.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Ще си имаме ново котемоте в понеделник ^^

Драмата ми отшумя, радвам се за което.
    Взех важно академично решение, надявам се само да стане и с нетърпение очаквам новата учебна година.
    Също така ми се гледа античен театър, трябва да проверя дали има представления някъде.

А, и бях за първи път на опера днес, не беше толкова отегчително, колкото очаквах, а и беше кратичка. Бих повторила.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    ууух и аз ти пратих

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    *въздишка*
    Мина мноого добре.
    След тържеството много хора ме поздравиха лично и останах наистина приятно изненадана, не очаквах, че така ще се приеме ^^
    И всички се зарадваха на нещата, които им бяхме приготвили и бяха развълнувани почти колкото нас. :д
    После изпих доста, имах нужда. Тъпите токчета ми разказаха играта. След това, дори и ниските обувки ме убиваха.
    След ресторанта си бяхме с момичетата. Вечерта мина прекрасно.
    Хм, доста неща свърших последната седмица и малко. Удовлетворена съм.
    Днес почти цял ден спах/най- накрая/.
    А той е ужасно загрижен и постоянно ми показва колко съм му важна.
    Не ми харесва само, че много се филмира като не ме открие в рамките на няколко часа...
    Всъщност, той чак сега прие нещата с такава важност, с каквато аз го правих в началото.
    Обаче аз вече не го усещам така. Май. И ме е гадно за мене си. Пък и за него.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Я обади твоите по какво са, интересно ми е :д
    Иначе другите ми са по 200 г/д, ама е реших, че е време да ходя и на този, ма чак есента.
    Писах ти ЛС

Събудих се в 5и 30 и понеже нямаше какво да правя, направих палачинко колкото за една сватба :Д

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    https://www.youtube.com/watch?v=UOipEdrq5qU

Колко години минаха от пускането на "След утрешния ден"/The Day After Tomorrow?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    стискам си палци за утре. дано късметът не ми изневери и да си изтегля точно това, което трябва. няма да е сефте :Д.
    чувствам се отпочинала, наспала, свежа. остава супермалко до края и вече нямам търпение. от утре се връщам към реалността >:

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    https://www.youtube.com/watch?v=UOipEdrq5qU

Колко години минаха от пускането на "След утрешния ден"/The Day After Tomorrow?
    Ако не се лъжа, е от 2004-та, демек 11. :Д

Снощи го даваха по БТВ между впрочем.

Иве, успех утре.

ПТ: Нашите си купонясват, а аз седя вкъщи и уча. :Д Това е ново. Все пак имам да уча 40 страници по право /понеже кой да се сети по-рано, че не е изпитан/ и 2 урока по физика, които все пак не са ми задължителни, но ми трябва още една оценка и нищо не пречи да ме изпита утре. И аз май трябва да си стискам палци. Имам шанс да хвана стипендия и ми е много важно да имам 6 по право.

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Ако не се лъжа, е от 2004-та, демек 11. :Д

Снощи го даваха по БТВ между впрочем.

Иве, успех утре.

ПТ: Нашите си купонясват, а аз седя вкъщи и уча. :Д Това е ново. Все пак имам да уча 40 страници по право /понеже кой да се сети по-рано, че не е изпитан/ и 2 урока по физика, които все пак не са ми задължителни, но ми трябва още една оценка и нищо не пречи да ме изпита утре. И аз май трябва да си стискам палци. Имам шанс да хвана стипендия и ми е много важно да имам 6 по право.
    По етика и право?
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    По етика и право?
    Мда.

Научих 5 страници за 2 часа.

Град
    Dreamland
    Мда.

Какво има толкова за учене?

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Мда.

В тая жега вместо да си на плаж

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Какво има толкова за учене?
    Не ме е изпитала още от началото на срока /както и голяма част от класа/, аз не се бях замислила, че ще ми се насъбере и в момента уча всичко, което сме взимали досега.

едитче: Спирам да се разсейвам, че мога да си уча и до утре сутринта. :Д Довечера пак ще спамим. :Д

Супер фен Аватара на Vanchhh
    ^Учи, учи. Ако това ще ти помогне и аз уча Само че моето е малко по-различно ;д
    Надъхвай се ся.

Мега фен Аватара на pandabear
    спомням си, че всичките оценките по етика и право си ги изкарвах в час, като спорех с даскала :Д

горещо ми е и ставам леко раздразнителна. много покани за балове получих, ама няма как да се разпокъсам и да съм навсякъде, колкото и да ми се иска. и имам куп неща за вършене до края на другата седмица. и пак съм в емоционална дупка. и мрънка ми се общо взето.
    Последно редактирано от pandabear : 05-17-2015 на 12:49

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си