.
Отговор в тема
Страница 367 от 436 ПървиПърви ... 267317357363364365366367368369370371377417 ... ПоследнаПърви
Резултати от 9 151 до 9 175 от общо 10898
    Супер фен Аватара на Vanchhh
    ^Тук ми се издигна в очите.

Мега фен Аватара на pandabear
    стoлкни ме във фб и кажи дали са достатъчно модерни новите ми кецове, плс.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Защо си мислиш, че ще ти гледам кецките, а не на пандата очичките.
    С дънките стоят добре, иначе не харесвам толкова шарени, тая мода дойде като бях на много твърда дрога, извинявам се на всички потърпевши.

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    http://www.belio-shop.bg/upload/19:3...1378830840.gif - Това сутиен ли бе, мухло? Да виждаш презрамки, закопчалки етц? Ми, обуй си гащи на циците и пак им викай сутиен тогава. Ухапах те в темата за чувствата и нещо не успяваш да си "над нещата" вече, нали?
    Простакеса смотана, обясних ти съвсем любезно и ти ми връщаш това отношение? Еми, селяндурка си, селяндурка си, да.
    ахахаха ;/

мел, спортният сутиен е само за спорт ... не те искам с такъв на еротичната ни среща, да си знаеш, освен ако не е във фитнеса де ;/
    Последно редактирано от galaxy29 : 05-17-2015 на 20:58

Мега фен Аватара на pandabear
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Защо си мислиш, че ще ти гледам кецките, а не на пандата очичките.
    С дънките стоят добре, иначе не харесвам толкова шарени, тая мода дойде като бях на много твърда дрога, извинявам се на всички потърпевши.
    защото смятах, че кецовете ми са впечатляващи. за първи път реших да рискувам с толкова цветове и бях горда със себе си. уви, явно хубавото време ми влияе зле.

Супер фен
    не мога да повярвам пинкпан7ер не е изкарала нищо от гугъл
    за сметка на това се вижда истинския и речник

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от 102thedream Виж мнението
    не мога да повярвам пинкпан7ер не е изкарала нищо от гугъл
    за сметка на това се вижда истинския и речник
    Айде, айде, без скандалности.
    Подходих напълно добронамерено, мухличката реши да ме захапе, та ми се искаше да я извадя от илюзията, че само тя може да е грубиянка. Каквото повикало, такова се обадило

Супер фен
    нито една от вас не е грубиянка но речникът ти е покъртителен

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Ина ми падна в очите с този пост, направо не очаквах подобно нещо от някой, който се има за много възвисен, че и за дама...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    Ина ми падна в очите с този пост, направо не очаквах подобно нещо от някой, който се има за много възвисен, че и за дама...
    Кое? Да отговоря в същия стил ли?
    Каквото повикало, такова се обадило бе, хора, просто е. Първият ми пост е супердобронамерен, тя реши не само да е груба (едно "знам какво е,бе" щеше да е ок), ами и да ме нападне на лична основа...отново. Игнонирах я, проявявах сншзхождение, ама то аман вече.
    Неслучайно виждате такъв пост от мен след години въпреки всичките ми спорове в тоя форум.

Никога не съм използвала дама в самоопределение. Отново неслучайно.

Едит: хрумна ми сравнение - в момента защитавате позията на индивид, който, хванат в изневяра, е ядосан, задето са му чели фейсбук чатовете. Еми, дебилно е.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 05-19-2015 на 13:31

Супер фен Аватара на Corb1225

Добре го правиш, пинки, продължавай, не спирай, о дааа.

Голям фен Аватара на lunacy
    аз също не съм виждала да се самоквалифицира като възвисена или като дама : :
    чета ФОРОНА от 2010-та
    + нз какво е във вашите представи възвишеността, ама моят критерий за нея не са мненията в Козметика и диети

по темата: бих се радвала ако някой ми препоръча overnight tutorial за къдрици
    П.П имам изключително права коса с дължина над гърдите;
    П.П пак, не искам да са от тези с чорапите/ролките/химикалите/

Онзи ден направих суоч на 40 вида BB-та и CC-та и почти нито едно не беше дори близко до моя цвят и ми стана много тъжно. И днес тръгнах на лов за някакъв продукт за лице и първо минахме през KIKO.

И взех това в цвят CR 20, защото послушах консултантката. Все още се чудя дали не трябваше да взема BW 15. Много се дразня, че няма светли продукти с неутрален подтон. И на двата подтонът изобщо не е моя, най-светлото неутрално е N 40. В MAC е същата история.

Обачи този фон дьо тен е супер прекрасен. Посмесих го с крем за лице и физичен слънцезащитен крем, който е много бял и стои чудесно като покритие и завършек. Много е лекичко, а завършекът е леко сочен, но далеч не лъскав. Препоръчвам да му хвърлите едно око, ако търсите лек фон дьо тен.

В същото време един от другите фон дьо тени, не си спомням от коя серия точно в цвят Ivory беше точно моят ужасно бял цвят, въпреки че приятелките ми твърдяха, че ще изглежда като албинос с него, но беше много гъст и страшно покривен и далеч не това, което търся. В същото време се чудя дали на по-късен етап да не си го взема и да го смесвам с много крем или слънцезащитен продукт.

Слагам и си снимки малко аз. Имам гигантски торбички под очите, но сесията тъкмо свърши и не съм спала от 2 дена. На естествена светлина. Със светкавица.

На снимки не си личи грешният подтон, но на живо си го виждам и леко ме дразни.

// Прекъсвам ви малко драмата.
    Последно редактирано от Hayashi : 05-19-2015 на 18:09
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението

Добре го правиш, пинки, продължавай, не спирай, о дааа.
    ей мухлио
    простак смотан такав
    прощавах ти ама вече няма да има снизхождение

Мега фен Аватара на FunkyPie
    Цитирай Първоначално написано от 102thedream Виж мнението
    ей мухлио
    простак смотан такав
    прощавах ти ама вече няма да има снизхождение

Супер фен
    да не съм някоя дама че да оставя да ми се качваш на главата
    много си позволявате някои хора в този форум

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Наистина на снимки не си личи , че въобще имаш фон-дьо тен.
    102thedream ти пък кво се палиш въобще....

Супер фен Аватара на Corb1225
    Ха, как съм изпуснал тук "драмата" ;д. За спрелчоците пояснявам: 102 иронизира пинкито.

Мега фен Аватара на tori
    Само да питам - подариха ми Naked 3 уж оригинална и почти всички цветове бая се ронят като пипам с четката от комплекта. Само при мен ли е или е проблем по начало на палитрата? Търся си някакви по-мекички четки за очи, които да са и по-бюджетни, щото не ми се дават луди пари на тоя етап. Мисля, че съм виждала Ecotools за очи в Lilly, как са като мекост? Дали ще е същата работа или ще е по-добре/зле?

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    В Naked няма ли си четка?
    Така де, знам, че има, не знам що питам, мисълта ми е, че този тип четка, която е в комплекта, загребва най- добре от продукта. На екотуулс единично се продават само четките за лице- фдт, руж, пудра. Другите, за очи, са в комплект и няма да са по- добри. Дори да е менте палитрата, четката не е проблемът, сенките са.

anonymous708973
    Guest
    Обикновено никой не харесва четките от самите палитри.
    Тори, аз за очи използвам точно две двойни четки на екотуулс от Лили и са ми напълно достатъчни В едно зелено калъфче ги продават, не помня какви пари бяха, но около 15 лева май.

аз май узрявам за идеята да си сет-вам коректора под очите - на последни капчици от Wake me up съм, ще ревна - с пудра, та ще си търся четка за целта. Имам няколко на Екотуулс от комплект за лице, ама са много сбити, нещо по-въздушно трябва. Искам и плоска контурираща, май ще е на Зоева, около 13 евро е.
    И една стиплинг може да си взема, искаше ми се на Елф да пробвам, заедно с един хайлайтер, абе, бая голяма поръчка бих пуснала, ако намеря как. Основа за грим, HD пудрата, четчици, няколко неща за устни, ехее.

И намерих начин да се сдобия с Colourpop от Америка - основно заради липпи-то на coffeebreakwithdani и сенките на Kathleen + прословутите им хайлайтери, ама ще е по-голяма поръчка, че да си оправдая доставката.

Трябват ми пари

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Онзи ден направих суоч на 40 вида BB-та и CC-та и почти нито едно не беше дори близко до моя цвят и ми стана много тъжно. И днес тръгнах на лов за някакъв продукт за лице и първо минахме през KIKO.
    Не знам къде ги четеш тези номерации, при мен в сайта на Кико излизат като cool rose, warm rose, neutral, warm beige. Може да мина да ги видя, че последните две са обещаващи. От фдт на Кико съм мегаразочарована - цветовата им селекция е кошмарна, няма нищо с жълт подтон. Всичко е или оранжево, или розово. Да не говорим как в тоя черен магазин без прозорци шансът да си уцеля цвета е нулев. 19 евро соленичко ми се виждат, особено като имам един фдт, който в момента използвам, един с леко тъмен цвят, който мога да оползотворя, ако придобия мъничко тен и още два, които обаче е по-вероятно да хвърля :д Ама пусто любопитство

Толкова ми е писнало да не си нацелвам цвета, че най-накрая ще отида в Дъглас - нещо като Сефора е това, и ще изсипя един куп пари за МАC или Estee Lauder, поне да знам, че ще е моят. Европейската номерация на Тру Мач на Лореал е някаква коренно различна от австралийската/американската и изобщо не мога да си харесам цвят :S
    Последно редактирано от PinkPan7her : 05-21-2015 на 21:49

Град
    Sofia
    nc20 е моето преедположение, а Лореалската, да, аз тук съм виждала само за текезесарски тен някви мазила..
    Аз така си реших проблема, смесвам фдт с малко - http://img2.mlstatic.com/s_MLB_v_O_f...731_062013.jpg
    Оказа се, че нямам толкова голям "проблем". т.е. не съм толкова жълта, колкото си мислех :Д

anonymous708973
    Guest
    Жълтия ли?

О, и от Никс имам желания, дааа :д Оранжевия им коректор Карли го използва за под очите, той е буквално оранжев, ама така прикривал тъмните кръгове и отгоре като му сложи фдт и озаряващ коректор, става бомба, ама не се виждам всеки ден да си играя по толкова.
    Butter gloss-овете им искам да пробвам определено, основата за грим също много им я хвалят, а според Kathleen имали най-добрият черен молив на света. Какъвто аз нямам от 2 години сигурно, което е забавно, предвид, че в шести клас ми беше неизменна - често и единствена - част от грима :д

Град
    Sofia
    Жълтия, да.
    Зависи какви са кръговете, знаеш. Ако са сини- жълт, ако са по- лилави- тогава оранжев.
    Червилцата са много приятни, но ги 'изяждам' за половин час.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    В Naked няма ли си четка?
    Така де, знам, че има, не знам що питам, мисълта ми е, че този тип четка, която е в комплекта, загребва най- добре от продукта. На екотуулс единично се продават само четките за лице- фдт, руж, пудра. Другите, за очи, са в комплект и няма да са по- добри. Дори да е менте палитрата, четката не е проблемът, сенките са.
    Има, да. Ама явно им е твърдичка, щото наистина твърде много се ронят според мен. Четох, че 2 е по-маслена във блога на Лъвли Бери, явно проблема е на сенките, наистина.

Едит: На Ина поста видях току-що. Ще вляза утре в Лили така или иначе и ще прегледам за четки, щото имам спомен, че имаше такива за очи. Мерси.
    Последно редактирано от tori : 05-21-2015 на 22:01

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си