- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
Разговор с преподавателка:
Аз: Ама Вие сигурно не сте завършили толкова отдавна
Тя: Хаха, много мило, това сигурно е заради блуждаещия ми поглед
И в крайна сметка пак не знам на колко г/д е :с
Ударих яко столк и имам разни предположения за минимума, но има доста неща, които не са строго фиксирани...
Нищо де, все някога ще разбера :д
^ Ако ти каже на колко е, ще трябва да ти каже и колко ректорски патки е излизала.
ей така на първи април реших да кандидатствам по проект евростипендии, днес съвсем случайно се срещам с един колега в парка и ми казва, че съм класирана. тотално бях забравила даже, хахах. готино :}}
^честитоо пандичке
преписвах мега нагло днес, незаслужена шестица имам, както всички де, но пък преподавателката е от унсс и си излезе 2 пъти за по 10 минути от стаята, така че... :д чувствам се супер напрегната, не знам защо толкова се филмирам, като ми е ясно, че не е важно :д но пък сънувах прекраснотии, макар в съня да бяхме аз с разкървавена глава и един клошар в болница :д
Ех, ама че сте, не познавате мъжкото мислене. Сега ще ви обясня най-сбито логиката на това ми стереотипно изказване.
Преподавателката е толкова млада, че единствения начин вече да е такава(преподавателка) на тази възраст е, като е позволила на доволен брой ректори да злоупотребят сексуално с нея.
тва е най-голяма тъпотия дет си писал до ся честно ;д
^ Кое е тъпотия, уважаеми? Че съм уловил психологията и настроенията у една определена прослойка?
Ква психология е луд?Не може ли един човек да стане преподавател на ранна възраст без да "лиже ректорски патки"?
Чувствам се като:
https://www.youtube.com/watch?v=iFOxcaka3mg
номном да не чете, че тя на 18 вече е преподавала и ще се обиди
номномном да попее
А какво казва съновникът за мръсна и безсрамна жена, която лиже течност за спирачки от гърба на опитомен, еректирал леопард, обградена в кръг от други мръсни, безсрамни жени - всяка с електрод в ръка, пускащи си ток по зърната? И всичко това върху огромна локва кръв(20 метра в диаметър).
Последно редактирано от Corb1225 : 05-19-2015 на 18:30
Пандичке, grats.
Утре ще ми става лошо май. Да стискате палци, ей!
едит: що не ми казвате, че имам пунктуационна грешка,а?![]()
Последно редактирано от Vanchhh : 05-19-2015 на 18:42