- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
5 годишните употребяват най-често тия бонбони
http://prikachi.com/images/943/8123943q.jpg
з джоп
какво е това ?
http://www.blitz.bg/news/article/337572
Това да си геймър си е диагноза, трябва някви пенсии за инвалидност да им дават.
Папи, ти не разбираш нищо. Не е искала да предаде съотборниците си, а и може да е била на промоция за Bronze IV.
А и да си отчета днешната дейност
направих си рег в онлайн системата на су, генерирах си код, само утре тр да отида в изипей да си платя таксата за кси
не се надявам на много предвид миналогодишните ми резултати, ама нищо не ми пречи да пробвам :д
и бях суперпозитивна целия ден
и си обичам момченцето, само да не ме ядосва толкова <3
ахахахахах бебе ру
Какво кандидатстваш?
Ох, на момчето ми днес не му било ден за учене и вместо да се кльофне (?!) на дивана, ми направи и донесе обяд, плюс енергийна, напазарува, изчисти... Че и обясни една задача. Прекрасен ми е, а мен никаква ме няма, трябва да се реванширам.
Изнервиха ме максимално тия двамата. Едната има нужда от 5 часа, че да препише главата дума по дума и накрая пак не е в час, снощи не спала, съответно никаква я няма днес, другият си мрънка под носа като говори...така да мразя мрънкащи хора, особено мъже. И за капак, седят и я гледат тая задача, все едно с гледане ще се реши, че и накрая имаха наглостта да ми заявят как "явно щели и догодина да го пишат този изпит", ми аз за какво си губя времето с такива пораженчески нагласи?!
Леле, железни нерви съм опънала напоследък, изключително развитие имам.
Сега серия на троновете и джинче <3, тая сесия ще обърна на твърдо усещам.
перспективна
Хахахаха, сладурка :д
Папугай, не мога да си позволя да се натряскам, за съжаление.
виж кво мухло не ме интересува какво можеш и какво не можеш
да съм казала че си от село или нещо подобно
старая се да се държа на ниво и първия ми пост беше добронамерен ама прави каквото искаш да ти правят животът е борба имам да уча гуакамоле с айрян супа с хрян троновете 5 по икономика ще се изям
Добре, деца, съберете се да кажете "лека нощ" на номито, че трябва да спи.