- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
Един колега преди време кара друг колега ( македонец, на когото само се подигравахме, и понеже сме груби, ни се сърдеше :д ) в колата си, и на някакъв светофар спира колата момчето, македонецът отваря вратата и джас - някакъв колоездач почти откъртва вратата :д
И днес ми пратиха това, и умирам от смях, защото си ги представям тез двамата :д
https://www.youtube.com/watch?v=is-u...utu.be&t=4m42s
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Толкова не съм бил изтощен не знам от кога. Сериозно. Тоя Construct 2 ме изтощава, а утре ще се захващам с Project Spark, пък да видим, ако съумея да си реализирам идеята така както я мислихме, може и да излезе нещо хубаво, макар че като за пръв път не очаквам много.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
не знам, ама мисля да го гледам някой път, сигурно ще е смешно :д
папи, може и да си прав :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
хаштаг обосновисебе
^ Там където пише, че не трябва да го прави, щом не го може, за да не се блъска във врати на коли.
Папи, не се сърдиш, нали ;/?
Последно редактирано от Corb1225 : 05-19-2015 на 21:41
'ми мога да карам водно колело.
пак е нещо.
т'ва лято отново ще се уча, този път съм си взела по-хубави наколенки :Д
Вместо наколенки си вземи пояс, във водата няма къде да се удариш
освен в шамандурата. имам си една любима, на северния плаж в Китен.
кога за последно си ходил, защото аз друг спомен имам, южният ми е по-плитък. и много ми стана дразнещ, особено откакто сложиха скапаните надуваеми глупости във водата :/
Ходех преди да стане цигания и всеки да реши, че трябва да е там. Сега не си заслужава, то човек отива на почивка на място, което не е навалица и не се прескачат един друг.
Яворов! Ако миналата година ми се беше паднал щях да се пръсна от кеф.
Ходи ми се на море, не издържам :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
аС се прибирам началото на другата седмица във Варна да си направя едно ранно море и 'ич не ми пука ... ебати тъпия универститет, преебан съм по всичко в най-тъпия университет в България. Нито нещо научих, нито дипломата ми ще е с висок успех, ше подпаля и изпепеля тоя публичен дом, събирателно на всички б к п от цяла България.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Тук попаднах на първоизточниците на съвременните детски приказки според статиите. Някои наистина са по-различни от ориганала.
http://div.bg/%D0%97%D0%B0%D0%B1%D0%..._i.464897.html
http://div.bg/%D0%9A%D1%8A%D1%80%D0%..._i.369882.html
От тях в този вариант съм гледал май единствено за Жабока принц на братя Грим дето наистина както пише изпраска жабата в стената на стаята си и почти я уби,а след това съжали взе я в ръце и се разрева,а жабата наистина се превърна в принц.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!