- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
Става въпрос за елементарно уважение към чувствата на хората. Повече нищо няма и да ти казвам. Жив и здрав.
За себе си говори. Не прочетох изтрития коментар, но онзи ден се жалваше в подобна насока.
Стига сте ѝ сипвали.
Он: днес се чувствам като машина
Толкова ангажименти покрих, без да ставам от дивана, че утре 100% ще ме домързи да приключа останалите неща на другия край на Сф.
Няква яка пица си поръчахме и пристигна за 10 мин, така обичам да се случват нещата, не да точа лиги час преди да ям
Аз, извън темата, да питам за Мозила нещо за блокване на реклами? Щото хем е по-бавна от хрома, хем има реклами и май ще си продължа със хрома ако не мога да махна поне рекламите...
ТИ искам да се обосновеш понеже даваш доста съвети принципно..
Как разбра, от кое пролича или как почувства, че мен някога ми е пукало за чувствата на хората?
И кога съм показвал подобни качесва?
И най- интересното е ти защо очакваш точно от мен да се грижа за хорските чувства?
Има неща, с които е препоръчително да не се шегува.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Забавно хапче ли си глътнал, защо си толкова забавен?
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Абсолютно.
Бодра съм, мозъкът ми по чудо още работи, обаче трябваше да ми се гади и да не мога да свърша нищо повече, аман. Сега ще се въртя в леглото, трябва да стана след 6 часа за поредния безбожен ден, направих си телефона на сол, той е стабилно болен и ми къса сърцето. чувствам се тествана, опитвам се да го приема с достойнство и сила на духа.
Хм, чудех се какво да напиша след гнусотията, изляза в предните страници, така че да не разразя още спорове, но.. има си учебници по психопатология и някои от вас влизат идеално в рамките за недоразвити, социопатни личности с неадекватно поведение. Но сигурно многото цъкане в интернет и форуми допринася за това!
Встрани от това, аз съм добре, имам контролно след час и нещо и ми е малко стресирано, но съм подготвена, така че... всичко е наред.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
извън този шит, искам да честитя първи юни на всички прекрасни форумни деца, включително и на себе си. чувствам се още такава и може би в следващите десет години ще е същото.
днес ще уча. ъхъ. при толкова възможности естествено го оставих точно за последния ден. мно съм несериозна. няма да се отлепя от учебника докато не погълна целия материал. ако трябва ще използвам и сила.
Добре ми е, правим си компания с учебника и се наслаждавам на спокойствието, няма никой край мен, всички са някъде и като цяло май ми е щастливо мисля![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]