- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
ако бяхте стъпвали в борисовата селянчета такива щяхте да знаете че не се е случило на централно за парка място
изтъпях от скука, и ученето не ми доставя удоволствие, имам нужда от контакти с нови хора...
трябваше вече 3ти ден да си клатя краката на плажа, ама стискам и броя часовете ... 44 остават.
N. ми липсва, но не бива да се проявявам като слаб в този случай и ще потърпя без да я търся известно време.
И тез не се спряха с концертите, сега пък Everlast на Каваци, аре някой да ми услужи с 500 лева за концерти лятото (само) в България, и още толкова за фестивали в чужбина :с
^минавам да спомена, че си едно умно и свястно дете. повечето ти връстници са олигофрени![]()
Такова предателство не лях очаквала...Върви ли допреди три дена да излизаш заедно с някого, да сте в съвсем нормални отношения и да ви е забавно и след това да слушаш как не ставаш за приятелка, не си стока и всякакви грозни приказки по свой адрес...
Все още съм потресена, гадно ми е, но това е краят на едно измислено (явно) приятелство.
Явно, че гадното ми напиване ми отвори очите за истината.![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Каква паралелка?
Имате ли хора с висок бал в класа?
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Какъв е най-високия бал в града?
Какви ще са ти годишните?
Постарай се да си повишиш годишните, имаш възможност.
противна ми е тая цялата история вече, както винаги се покриват куп неща, не знаели кой го е направил, айде бебойчиновци ще си има нови попълнения скоро надявам се.
взех си всички заверкии, засега единствена от курса при това, доволна съм :д
Рафчо, добри резултати са, имай малко вяра в себе си!