.
Отговор в тема
Страница 376 от 436 ПървиПърви ... 276326366372373374375376377378379380386426 ... ПоследнаПърви
Резултати от 9 376 до 9 400 от общо 10898
    anonymous708973
    Guest
    Бързи отговори, момичета, че ще излизам след 3 часа: Хубав бял лак с окей консистенция, за да не си изям ноктите от нерви, докато се лакирам? :д
    Спряла съм се на Sally Hansen 171 Bleach Babe, OPI Alpine Snow, обмислям и Essie Blanc, Essence 33.

И още един въпрос:
    Някоя от вас използва ли флуид и как? Като серум, т.е. под крема или самостоятелно? Серум и флуид заедно има ли смисъл?

И понеже съм подхванала:
    https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...ee&oe=5593D2ED

Купих си тази пола, която беше на ударно намаление :д Никога не съм харесвала тази дължина, но като я облякох, ахнах. С каква горна част бихте ми предложили да я нося? Белият топ на снимката не е мой, използвах го за онагледяване на майка ми, снимката беше за нея, та... не ме взимайте на подбив, моля
    Последно редактирано от PinkPan7her : 06-29-2015 на 07:43

Супер фен
    мисля че хоризонталните черти те правят да изглеждаш като трътла а уж не си
    моделът ми харесва
    стилен и елегантен е
    обувките не ми се връзват
    денди 102нди

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    мн ги разбираш, ей :Д

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    ....
    Имам подобен тип и я нося с такова горнище, но не толкова фина материя (вижда ми се на снимката, че е твърде тънко за тази пола, може и да греша) и не в бяло. Понеже мразя да захащвам по- широки блузи, понякога слагам черен леко плътен топ, не такъв фееричен и изглежда като рокля. За обувките 102 е прав, но това го знаеш, предполагам.
    Затворена обувка, леко заострена, ако обичаш, аз не обичам, но на такъв тип пола ще стои чук. Честита!
    За лак не знам, всичките бели, които имам, стоят на черти. Мн тегаво е да намериш свестен бял лак.
    П.П. Много висока ми изглеждаш тук :Д
    Последно редактирано от therichbitch : 06-29-2015 на 12:45

anonymous708973
    Guest
    Мерси, хора!
    Да, обувките не пасват, ама с тях бях излязла по магазините. Топът е тънък, тъкмо си купих друг, ще видя дали пасва. Висока изглеждам по принцип заради стойката и вечно високите обувки :д
    И бял лак си купих, спрях се на Sally Hansen. Пробвах го, съвсем мъничко практика ми трябва и ще е съвършенство, много добър лак, струваше си по-високата цена!
    Последно редактирано от PinkPan7her : 06-29-2015 на 13:49

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    И аз се учудих, защо ми го няма поста... мислех , че е от телефона проблема, че бях с 3G. А защо са трили?
    Да, за разходки с бебка са Родих . Много благодаря за сайтовете милички <3 Ще ги разгледам и ако си харесам и купя, ще пиша в темата за нови придобивки

Случайно попаднах на това: http://saveti.framar.bg/%D0%BD%D0%B0...B2%D0%BA%D0%B8 Някой пробвал ли го е?
    The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams ...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от devil4e_kiss4e Виж мнението
    Случайно попаднах на това: http://saveti.framar.bg/%D0%BD%D0%B0...B2%D0%BA%D0%B8 Някой пробвал ли го е?
    Винаги го използвам след пълен грим. Зехтин + мицеларна вода е моят разтвор. Обаче след това си има нужда от някакво леко измивно гелче, че да не ти стои лицето мазно.

http://cdn.themetapicture.com/media/...-chocolate.jpg Правили ли сте ги и биха ли се получили според вас? Не трябва ли да се сложи и малко бакпулвер/сода, за да бухнат? И една чаша Нутела какво ще рече- най-малкото бурканче или средното, което е 400гр?

На мен не ми се отваря линка, но Nutella е пълна с някакви противни неща и според мен е по-добре да си направиш собствен шоколадов крем.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Голям фен Аватара на Lourenço
    И на мен не ми се отваря линка, но предполагам, че рецептата е от Щатите. Там много често използват "self rising flour", така че не е лоша идея да добавиш набухвател.
    1 чаша е около 200 грама.

Не знам защо не се отваря линка. Иначе реших да е с Нутела тъй като имам, а няма какво да я правя. Мерси за отговорите!

Мега фен Аватара на galaxy29
    И понеже съм подхванала:
    https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...ee&oe=5593D2ED

Купих си тази пола, която беше на ударно намаление :д Никога не съм харесвала тази дължина, но като я облякох, ахнах. С каква горна част бихте ми предложили да я нося?
    с дръжка за моп ....... ;/

далматинчо, звучиш гейски и явно имаш смотаняшки вкус ;/

ама нищо... случва се, дано не е редовно само....

Супер фен
    prosto si priznai che imash syshtata

мне, нямам скрит замисъл зад мнението си ;/

Супер фен
    ще съжаляваш ми

нещо май ти хлопа

Мега фен Аватара на Rakshy
    хмм не си те представях така

така и така, някой знае ли как да махна миризмата на пластмаса от новия шейкър? Някъв homehack?

Голям фен Аватара на YoAnA_kiiss
    Здравейте, понеже до сега изпозвах само лепенки, а вече искам да си взема епилатор, но не знам какъв. Бихте ли ме посъветвали, коя марка е най-добра според вас? Също така ме озадачи това дали епилатора да бъде със пинсети или с дискове? Кой вариант е по-добър.. каква е разликата? Ще съм ви много благодарна, ако отговорите на въпросите ми и ме посъветвате кой е най-добрият вариант!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    хмм не си те представях така

така и така, някой знае ли как да махна миризмата на пластмаса от новия шейкър? Някъв homehack?
    Гледай ми нормалните снимки, плс :д :д

Иначе като си направиш първия път протеина, няма да мирише повече.

Мега фен Аватара на Rakshy
    Гледай ми нормалните снимки, плс :д :д

Иначе като си направиш първия път протеина, няма да мирише повече.
    нямам протеин, затова питам :Д На стария му се счупи капачката и затова си взех нов, щото ми е много удобен да пия вода от него и общо взето само за това го ползвам.

не знам къде да ги търся "нормалните" :Д

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от YoAnA_kiiss Виж мнението
    Здравейте, понеже до сега изпозвах само лепенки, а вече искам да си взема епилатор, но не знам какъв. Бихте ли ме посъветвали, коя марка е най-добра според вас? Също така ме озадачи това дали епилатора да бъде със пинсети или с дискове? Кой вариант е по-добър.. каква е разликата? Ще съм ви много благодарна, ако отговорите на въпросите ми и ме посъветвате кой е най-добрият вариант!
    Вземи си най-елементарен с пинсети.
    http://cdn.clubafaceri.ro/clients/29...275448_big.jpg

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Скубала съм се и с единия и с другия вид и за мен няма разлика нито в болката, нито в действието.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    с дискове

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове