- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Менюто ви за днес? (vol.10)
Забавно.
Видях една протеинова катерушка пред блока и я изядох, не се сдържах.
Закуска: кафе
Обяд:пилешко филе, краставица, домат, морков,.... кафе..
Следобяд:сладолед, шоколад, кафе.. ;д
протеинът шмърка ли се?
за вечеря малко 2-3-7 пържоли от девствена биволица и 230 милилитра варена лимонада
вчера, разбъркано:
- 3 половинки тортила с пиле, домат маруля и майонезен сос
- кафе
- студен чай от мента
- 1 бира
днес:
- 3 хапки чийзкейк
- половин кофичка кисело мляко на айрян; половин тортила
- 2 бири
- половин порция (даже нз дали имаше и толкова) гръцка салата
Закуска: 3 малки банана
Обяд: салата с домат, краставица, зехтин и малко сол, няколко варени картофа и сирене
Вода по всяко едно време, много, мнооого вода
По някое време може биричка
Закуска- 3в1, филии с пастет, кисели краставички
После още едно 3в1, 20-30 грама картофени пръчици със сол, малко череши
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
царевичен кроасан с чедър
голям горещ шоколад от старбъкс
после имам китайски ориз със зеленчуци :д
кроасан
кафе с мляко
бейк ролс със сол
2 парчета пица
Закуска: кафе
Обяд: няколко кайсии, сладка царевица с пармезан, кафе
Следобяд: баница
з:плодове с йогурт
о:салата и ориз
в:риба и задушени зеленчуци
междинни:г/д 150гр. пъпеш
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
мбате аз ям малко![]()
![]()
и па съм дебел аххаха
днес съм ял голяма купа попара с мляко
някви курабии с 1 кофичка кисело мляко
1 голяма паница няква манджа с картофи и кайма
втори път същата манджа, пак същото количество
обмислям малко по-късно да ям сладолед и може би още от курабиите
ама днешното ядене беше много слабо, неш нямах апетит![]()
![]()
Някои хора компенсират мързела си за физическа дейност с неядене. Като си мислят понякога, че тази диета- да шмръкат само кафета е и полезна понеже отслабват. Да кафето засилва метаболизма и помага да се горат калории ама без ядене се стига до измършавяване. Слаба физика или така блаженната пухкавост, която повечето момичета търсят. Те си мислят, че ако тренират ще станат прекалено мускулести, което няма как да стане без да приемат изкуствено мъжи хормони. Факт е, че тренирано момиче лови мн повече окото от обладаните от мании за неядене.
И моето беше слабо, щото не бях заредил хладилника
Сутрин. - Мляко(Full fat - купувам го домашно) с овесени ядки... иии мед и стафиди (без тях не мога да ги преглътна).
Morning Snack - 5-6 круши, някакви треви (зеленчуци) и ядки, сладолед.
Обяд. Салата(пародия на шопска- с оцет), малко черен хляб, 2 яйца (толкова бяха останали - валеше и не отидох до магазина), 6 варени картофа
Afternoon Snack - Пилешкото ми филе се размрази и реших тоя път да го варя, вместо да го слагам на скарата. Много им се дразня. То направо се стопи. От 450гр останаха 300. Изядох само 200 и оставих другите 100 за вечеря (като се върнах от тренировка ги нямаше, ама това е друга тема).
2 банана след тренировка.
Вечеря. Черен хлаб 2 - филии (малки = 1 нормална), някаква супа с картофи, някав салам и малко шоколад.
Последно редактирано от GoodEnough : 07-10-2015 на 20:31
за пилешкото или намери адекватна квартална месарница, или във фантастико май бяха спрели да бухат с водана другите места е 40% водичка
едва ли и във фантастико не е така