.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 5085

Тема: Ислям

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    честно казано на някои им е омръзнало от сектантските предания за хибриди, все едно се говори за кръстоска между лъв и куче, за тебе може и да е "исуска", но за някои е Господ(ът)
    Тва, как ще се обръщам към Него си е моя отговорност, нито съветвам някой друг да го прави или да му "свидетелствам" на главата като тебе.

Христос е Бог и човек в Библията го пише така, а твоите неща са си някакви твои, всеки може да си плямпа измислици, но нали говорим за Словото Божие.
    Последно редактирано от defender : 07-23-2015 на 15:26

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Тва, как ще се обръщам към Него си е моя отговорност, нито съветвам някой друг да го прави или да му "свидетелствам" на главата като тебе.

Христос е Бог и човек в Библията го пише така, а твоите неща са си някакви твои, всеки може да си плямпа измислици, но нали говорим за Словото Божие.
    аз не ти досаждам, но ти дойде да ме нападаш, както правеше и много други пъти преди

това си е твоето мнение, ако ще и да е мнението на още милиони като теб, но аз се водя от истинското и достоверното Слово, а не от послешни свидетелства, които не отговарят напълно на автентичните
    Последно редактирано от npp : 07-23-2015 на 15:34

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си