Той дали наистина вярва в това, което пише?
защо си мислиш, че си правя погрешни догатки?!, нали се вижда какви ги вършите тук, а досега не сте казали една добра дума както трябва, всичките ви шикалкавеници са по тъпи, вече познати до болка, човешки традиции и се явяват тъпи спекулации, които не струват и една стотинка, все едно някой да ти каже "вярвай в Бог", при положение, че си вярвал много досега и дори си съветвал много хора да станат/бъдат вярващи и дори си им обяснявал как точно да вярват/упражняват вярата, така щото просто едното "вярвай в Бог(а)" ти се вижда супер неуместно, тъпо и досадно, а може би и отегчително (до болка), така сте и вие с дефендър, тъпи и отегчителни, все едно слушам баба ми да ми разказва една и съща история, която вече ми (я) е разказвала хиляди пъти, а трябва да има прогресивност във вярата, но не каква да е, а съвсем праведна, съобразена с волята на Онзи, Който наистина е истинският Бог, и съгласно Неговите заповеди, а ето че самите вие двамцата сте като някакви духовно-сбабичасани старици по отношение на вярата, особено с тия "бастунчета", на които се подпирате, и които наричате вяра(вери/вероучения/религии)...
Последно редактирано от npp : 08-13-2015 на 16:57
все едно говориш на марсиански, а не на нормален език, всичките ти шикалкавения са пълен въздух под налягане, колкото и да се стремиш да ме оклеветиш, осъждаш преди всичко себе си, за мен няма значение дали ще бъда обикновен човек в очите на хората, херувим или друго, важното е да се работи за всеобщото спасение в истинския Господ Бог, иначе дори и ако съм със сто най-респектиращи пагона, а това не докара истинско спасение за човеците, каква полза ще има от тях?!, но ето че ти отново дръзваш да ме занимаваш с дребнавите ти препирни/интриги, при положение, че ако аз съм споменал само няколко пъти нещо за себе си, ето как ти го раздуваш, не аз, и се опитваш да ме изкараш, че аз го раздувам, така че ти си, който се опитва да ми изгради лош имидж в очите на други хора, докато аз продължавам да търся истинско спасение в истинския Господ Бог за нуждаещите се, ти още си играеш на дон кихот, после оплаквай се на Бог, че си наказан, обаче справедливият съдия няма да приеме лъжливите ти оправдания за верни/за истина...
ако успееш да докажеш пред Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог, че се хваля със себе си как (едва ли не) съм някакъв спасител..., обаче много добре знаеш, че не се представям за спасител, иначе може и да съм споменал, че съм свидетел на Отца и Исус, но не съм тръгнал да ти вадя душата, нито да вадя душата на когото/който и да е от човешките и другите одушевени същества, въобще не се опитвам да смущавам (спокойствието/мира на) душите, иначе в противен случай щях сам да се прецакам по възможно най-тъпия начин ако след като свидетелствувам за истинския Господ Бог и Неговите Св. заповеди ги нарушавах в същото време, никой от Св. Божии Ангели не би постъпил така, нито пък когото и да е от истинските Светии, затова и са истински Божии Ангели и Светии, иначе в противен случай щяха да са световни грешници като/заедно с другите, които са, но ти трябва да си по-тъп и от (така да се каже) хималайски дъб ако (продължаваш да) си мислиш, че някой от верните последователи на истинския Господ Бог би съгрешил/ще съгреши нарочно...
Последно редактирано от npp : 08-13-2015 на 16:53
Метх, как си обясняваш това настъпление на исляма в Европа и това масово преселение на бежанци?
Кадафи е казал - ''Ислямът няма да завземе света с оръжие в ръка (или беше нещо от сорта - Не ни трябва никакво оръжие за да завземем Европа - не мога да си спомня и затова перифразирам)''
Мисля, че много скоро Европа ще стане Ислямски континент, ако не решат да ги изгонят.
Кефиш ли се?
Значи се вижда, че косвено подкрепяш намеренията на идил за халифат, дори и халифата да не се реализира точно от идил, а от нещо друго, ти ще се кефиш.
Само строгите закони на халифата могат да спрат тази лудост и обстоятелствата в които живеем. Е, може би не само халифата де...
Хората много са се променили...мисля, че в един хадис пишеше, че признак за края на света и идването на Съдния ден е оприличаването на мъжете на жени. Факт е, че мъжете се изпедерасиха.
Последно редактирано от Meth : 08-13-2015 на 22:10
Последно редактирано от defender : 08-13-2015 на 22:14
А и не мисля, че халифатът някога ще се наложи из Европа.