- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
Усещам как започвам да си играя прекалено много с огъня...
проблемът е ,че нещо не ми се получава укротяването и накрая няма да се опаря,ами направо ще се подпаля ;д
Всеки път си минавам с фразата "шоу да има,пък квото ще да става"...а това не е добре
трябва да си проведа едно конско in my head
Good and Evil on my shoulders
--
Издържала съм го!!!
Супер, вече имам яснотата, която от толкова време исках. Доста изхабени нерви, наистина доооста, ама предполагам си е заслужавало. Пък и се запознах с приятни хора покрай цялата история. Само да успея да се отпиша от другото място достатъчно скоростно, хаха.
Имам предложение за разходка в събота, от кога чакаме с мацето. И да вали, няма да се впечатлим.
"Just remember. None of us have any idea what we're doing either. No one chooses to exist. You just do. You're gonna be okay." —Halsey #ThingsToNeverEverForget
Много добре се чувствам в болницата - стъпвам по-смело в отделението, питам, разпитвам, на визитация се промъквам преди кинези терапевтите да гледам какво става... Въобще чувствам се като вкъщи. Странно ми е, че толкова бързо свикнах и кроя планове за след като завърша и съм все по-объркана какво и къде искам, щот искам навсякъде. :д Навсякъде е мега интересно. И ми казаха, че ще присъствам на операции чаааааак трети курс... Тва не е ли гавра с труп?! Инжекции и абокати - втори семестър; аутопсия на т.н. „идеален“ труп - към края на първи семестър сигурно и при добри резултати; операции - трети; спешно - втори/трети курс, не знам и аз кога; хематология/кръвен център - не знам и аз кога... Дори не са ми показвали още органи във формалин, видях само 7 месечен ембрион и зала за аутопсия. Държат ме на въжета просто. Да уча за нозокомиални инфекции и разни документации... Скуууууууууукаааааааааааа ...
Освен тва забелязах, че като кажа на познати, че се обучавам за бъдещ медик, всички са адски мили и добрички. Явно е от страх, че ще ми паднат в ръчичките и мога да си отмъстя. :ддддд
Добре,как все се бутам където виждам,че не съм желана.
Няма да се науча,ейй.
Ама ми е любопитно.И интересно.
Жадна съм за емоциииииииииии.
http://vbox7.com/play:62f56d90a0 имам усещането, че питащите в раздел 'СЕКС' са живяли в такива условия.
Иначе е страшно забавно аниме
Мед. сестра съм, Фиш. Имам си търпението да го науча, определено, но нямам търпението да го направя - искам го колкото се може по-бързо и скорострелно да става. Просто последния път в зала в моргата само идеалния труп липсваше, за да е пълно щастието. И якото е, че колкото и да съм уморена, опитвам да попивам всичко и единствено латинския ми е сложен за момента. Никога не съм била по-мотивирана.
Хахахах, в това, че избра някой, който като се запали за нещо, ръси глупости, които все пак се оказват познати понятия. Съдебната лекарка, която ми преподава анатомия и тя го има като понятие в речника и далеч не се смя колкото теб...
https://www.facebook.com/permalink.p...&id=1010504279 друго си е да си имаш лиценз и разрешително и застраховка и да си плащаш данъците и така нататък
странно е как някви мега несъществени неща и разлики могат да ти направят деня прекрасен ;/
Впечатлявам се, щото ми е интересно. Също както ти се впечатляваш от маркетинг, икономика и другите интересни за теб предмети. Всеки си има област, която кара очите му да светят дори само при мисълта. Не очаквам да бъда разбрана, споделям, защото ми е направило впечатление. Както ми е правило впечатление нещо друго, да речем като лятото като ме псува една баба за едни котенца във входа и тва, че съм изтървала вратата. Откривам областта, в която ми се работи и учи тепърва, няма как да не съм въодушевена.
Изводът ми от последните няколко дни, особено от преди малко - трябва да науча немски. :с
И руски може, но немският май е по-разумен
А и двата най-добре
добро 'утро'.
каква прекрасна утрин.
чувствам, че мога да се хвърля във водите на 'времето'!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Скапана, скапана съдба!!!
Какво толкова съм направил не знам...
Точно в моментите, когато трябва да съм много силен и да покажа поне малко гордост и инат, съдбата прави ама всичко възможно да се чувствам възможно най-слаб, самотен и неудовлетворен от всичко в живота ми...
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Мдам. А и хайде да не разказвам на колко приятелки им се е случвало при нощно прибиране да ги преследват до входа/асансьора таксиметрови шофьори.
Аз Юбер не съм ползвала редовно, защото нямам кредитна карта. Случвало се е да се возя, много е приятно и според мен НЕ излиза по-евтино. Но намерих и други решение - TAXIME, приложението. Викаш си шофьор по рейтинг, може даже един и същ, знаеш му името, номера на колата и т.н. Разумно решение е.
за нея си е голяма работа това че за теб не е не значи че за всички други не е -.-