- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
опитвам се да не се чувствам виновна, че днес не свърших нищо от планираното :д
Ще трябва да работя и уикенда, не мога да повярвам как ме завлякоха тази седмица, а полудявам с едните "специалисти" , защото са 50 мъжки маймуни на клона, обаче никой не може да ми обясни какво им трябвя за да мога да си го преведа в network requirments .
Извърших голяма простотия онзи ден, но още не съм сигурна за размера й.
Вече излизам, лека-полека нещата се оправят :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Една усмивка придружена от 'здрасти' ми държи още 'топло' смис, беше преди няколко часа. И ми е много усмихнато и щастливо, както и гузно, разбира се. Тъпото е, че дори не му запомних името, когато се запознахме и е странно вече няколко пъти. Драсте, ама кой беше. И тъй. Радват ме неща, които не трябва и се чувствам по начин, който също не е окей.
Встрани от това, този уикенд ще тря да си скъсам задника от учене. И оная реклама май за капки за нос все едно ме имитират. ,Ей нос, тр да спим, за да сме свежи на сутринта'. Дъа, ама носа не ма слуша и си седи запушен и се будя зомбирана. И тей.
Best friends - restoring the faith in your own sanity - since ∞.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Благодарна съм, благодарна съм, че има хора, с които се чувствам като нормален човек! Амин <3
Наистина..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
гледам слави
за пръв път май ми се вижда сериозно пиян
Познайте заради кого имаше бой тая вечер в Шоурум... Забавна история - не се запознах с един, щото се появи охраната на дискотеката и половин час след това един авер беше ударен на два пъти, без да се закача или прави на интересен. Ей тка, щот си танцува с гаджето. И то от хора на годините на нашите. Иде ми да се гръмна, толкова е противна цялата история.
И да - чувствам се виновна, че момчето обра каймака заради мен. Дори не знам как трябва да се реванширам.
г/д разбирам защо не мога да имам помисли за млади/младолики мъже, но само не мога да разбера защо постоянно ми се иска да изживявам този момент (гледайки филми или комуникирайки) с възрастен мъж, който иска да ме закриля и аз да го очаровам.
С времето се зациклям все повече и повече в това,и всеки сценарий в главата ми е по-лош от сценария с Хосе.
И вече не е просто допълнение към спектъра от преживявания, които предпочитам да имам, ами се е наместило като единствено предпочитание. Същевременно е неприложимо, невъзможно, защото нещата са взаимноизключващи се, същевременно и аз вече се чувствам леко виновна, защото нищо не е спонтанно, а контролирано, знам какво искам, знам , че резултатите и последствията биха били да се *да се хванеш за главата*, и .. не, няма изход.
Просто, както преди Хосе, няма да мога да имам връзка, само дето вече нямам желание за никакъв близък и интимен контакт, някак си всичко е по-интензивно в комуникацията ( вербална и невербална ), и предпочитам да си остане там.
И не говоря за конкретен мъж, не мога да се фокусирам върху такъв в момента.
Отношенията ми с Хосе, които приключиха, не бяха проблем, а симптом за това какво не ми е наред :д
---
Закъснява ми, непорочни причини, което ме притеснява, чудя се дали не е от стрес+ физическо натоварване.
Последно редактирано от NomNomNom : 10-31-2015 на 08:14
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
днес се помолих за всички нечисти хора, които разчистих от живота си в последните 1-2 години.
знам, че не мога да изчистя всички чужди демони, това е лична работа, но ако съм повлияла поне малко към добро, добре е.
плачливо ми е и съм с главоболие.
обаче утре са ми обещали палачинки. тръпна)))
хахахаха, скайп вече има преводач за клингонски
http://clubz.bg/29656-obraten_zavoj_..._stigna_do_syd
аз ще го пусна и тук т'ва 'щото се търкалях от смях докато четях :rofl:
Най-смешната част са коментарите, същите кухари като теб, които имат инструкции къде да четат и забрана да мислят.
Дреме и на Русия вече, тя си осигури северен поток 2, сега резва на Турция евтиния нефт от ИД и това.
То не знам колко нагъл трябва да си, за да искаш отстъпка за цената, която е договорена за построен газопровод, когато газопровод няма и отказваш да строиш.
Ха, Тори героя ѝ викали, щот са спасила от една миризливка самичка!
Отделно: Идва ни много и на двамата и съответно се обиждаме от най-дребните постъпки на другия. Имам чувството, че още съвсем малко и щях да получа нервна криза днес, такова треперене, загуба на равновесие и речник не съм имала. Сега съм твърде спокойна, не върви. Ще поспя за около час докато дойде.
не знам кво правя с живота си ^_^
мускулната треска се прокрадва из тялото ми и е мега некомфортно.
стола ми напълно се дочупи
чувствам няква душевна празнина ;/