- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [3]
Много готин регистриран отдавна потребител.Бих искал да го познавам на живо.
Мм новичък ,търси внимание..ще му следим кариерата.
Последно редактирано от GuardianAngel : 10-29-2015 на 17:59
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Фитнес маниак...
... и нищо друго.
Ама нищо!
почва да се учи
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
човек с пушка- пуштиняк
Последно редактирано от LoadRunner : 10-31-2015 на 19:55
Търси внимание.Дава компентентно мнение на хората за неща ,с които никога не се е сблъсквал в живота.Има понтенциал който го мързи да развие понеже е по-лесно да мрънка.
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
с хубав аватар е
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
http://goo.gl/forms/ylSKWjgNFc Много ви моля, мили хора, да попълнете моята анкетка, защото утре в университета доцента ще ме направи на решетка !!! Много благодаря!)
не бих спрял цигарите заради нея, значи ще си останем само познати
Одъртял пушач
Явно наистина няма да се получи нищо
пич
Знам много за него.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
В началото го мислех за М*, не съм си променил мнението.