- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
Трябваше да допълня и че страдаш от шизофрения, защото няма как държанието ти тук поне в малка степен да не се доближава да реалното.
Тук единствено съм те виждал да се мазниш и да псуваш, да не забравя и камарата измислици, които лесно се доказват.
Ако така си запълваш свободното време, сигурно водиш напрегнат живот, но понеже си споделял за живота си, ще приема, че наистина имаш шизофрения.
В живота сигурно го тъпчат и не го имат за нищо
Той още си мисли за компютри само вие искате човек да стане
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
![]()
Забравяш, че във форума има хора с които съм приятел и в истинския живот ;д
Което значи, че там явно не съм такъв задник ;о
Аз например не бих търпял такъв човек в истинския живот.. ;д
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Това, че съм си сглобил хубав комп значи, че не съм човек?
Мухльо компа е изграден първо за работа, второ за забавление. Какво лошо има вечер като съм в нас след 10 (трудно си лягам преди 2, проблеми със съня н шитс.. главно стрес) да седна на компа? Изключваме петък и събота, когато се излиза ;д
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Последно редактирано от ДОТА : 11-20-2015 на 13:56
Да?
Dr. Gregory House
Засегнах го
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
анархи, осъзнаваш ли, че само 2ТБ SSD ти струва повече, отколкото всички останали части в компютъра ?
А че няма как да сложиш два FX и да имаш 16 ядра, ако примем, че те са с по 8, а всъщност са с по 4 ?
Всеки четвърти мъж има... месечен цикъл
http://www.blitz.bg/news/article/376003
обяснението защо анархи се държи така
Пак дефекирахте на темата -.-
Инаааче аз усещам как пак започвам да изпадам в хипогликемия. Все вечер, бе, мамка му. Измерих си кръвната захар и се оказах права. Как не съм припаднала :д оф
И тъй. Хубаво е у дома.
Абе... По тая логика, ако дойде по-развита раса от нас трябва да ни смачка, щото всички сте тъпаци. Или да кажеш на дете да се метне през покрива. Идеята обаче е да можеш да придадеш част от знанието към другия, или поне да не се занимаваш. А вие сте трагедия.
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
ми то малко ли поговорки има бе корабе
той мозъка да не е уй че да ти го набиват
то ако беше всички момичета щяха да са вундеркиндчета с лещи с диоптри а не със сини лещи без диоптър, сещаш се
ма на мен лиланда не ми е направила впечатление да е толкова зле че и да дава да я снимат, те тия раоти тайничко се правят :Х
ми значи докато не го опровергае значи е тя хаха
или тактично е спряла да влиза във форума
не че много я знам как изглежда ама косата и не беше ли права бе, туй не е тя :/
Мисля, че второто ;д
Dr. Gregory House