- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
Мии, като нямаме въображение или просто ни мързи да мислим нови въпроси, въртим тези.
по тениска съм и ми е топло, но знаем, че на лудите никога не им е студено.
Кога за последно повръща и поради каква причина?
пиете ли вода?
лятото, защото ме беше хванал летни грип
кое е последното романтично нещо което си правил/а
хвана ме момичето да бия чекии утях.
остава
Ми последното романтично бих казала първата ми целувка :s
Беше на една полянка .. имаше пълнолуние и даа беше си романтично.. но беше отдавна
Да остане
Когато го изненадах с тортата за рождения му ден.
остава
Когато я сложих на крака си и я смлях от бой по дупето, след това ми се извини и почна да ме целува
-> Искам да знам дали мислиш , че диверджент ще е бъдещата ми съпруга !
през отпуската ще ходя на планина в Рила
Кажи ми нещо сантиментално за себе си ?
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
часовникът на баба ми, която е починала преди да се родя и ми го е завещала
остава
сабята ми
какво сънува последно
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Едно момиче.
Остава.
беше състезание по стрелба и бях победител
нека остане
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.