.
Затворена тема
Страница 72 от 239 ПървиПърви ... 226268697071727374757682122172 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 776 до 1 800 от общо 5969
    Мега фен Аватара на RagioL
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    Ти, Зайката, Ragiol, skate, IseeDeadBodies, SlowDownBaby и т.н. - не сте ли от Бс окръг?

Говорим за всичко - генерално и частно. (((:

Както споменах - при мен масово бяха от Пазарджишко, Благоевградско. Добавям и Пловдивско.
    От морето наистина нямах много колеги. Даже, като се замисля - почти нямах оттам.
    водиш си записки?
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
    Мен колеги постоянно ми пращат статистики с Варна. ;д
    и някой огря ли го?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Electrа Виж мнението
    Освен теб друг столкър не забелязвам, а останалите потребители ти се хващат на въдицата. Хитър рибар си.
    Както кажеш - нека е твоето. Напиши всичко, в което ме обвиняваш или преписваш - ще се съглася.

Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    водиш си записки?

и някой огря ли го?
    Ако да видиш нещо, да го прочетеш и да го запомниш в мозъка си е водене на записки - да, така е - водя си записки. (:
    Последно редактирано от M**** : 05-23-2016 на 18:46

Супер фен Аватара на GuardianAngel
    Град
    ain't no love in the heart of the city
    Цитирай Първоначално написано от Electrа Виж мнението
    Защо ме лъжеш така безсрамно. Въпросът ми беше риторичен понеже темата се казва "Как се чувстваш". Хризотемида разговаря с гостенката ни, а Ифигения е при Артемида - там тя е в безопасност.
    дрееми живей си тинейджърският живот и престани с глупостите....толкова ли е ти евтино времето да го хабиш във форума и то за глупости,очаквам деня когато ще се представиш като себе си..чудя се дали и тогава някои ще ти повярва.
    Дреме ми на крилата кво мислите за мен !

Голям фен Аватара на Electrа
    Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    водиш си записки?
    Вече като не мога да намеря Хризотемида, ще питам М, той знае.

Цитирай Първоначално написано от GuardianAngel Виж мнението
    дрееми живей си тинейджърският живот и престани с глупостите....толкова ли е ти евтино времето да го хабиш във форума и то за глупости,очаквам деня когато ще се представиш като себе си..чудя се дали и тогава някои ще ти повярва.
    Не смей да говориш така на дъщерята на Агамемнон и внучката на Леда. Гневът на олимпийците не е за подценяване. Аз не дремя, аз действам. Електра ще спечели тази сага.

Както кажеш - нека е твоето. Напиши всичко, в което ме обвиняваш или преписваш - ще се съглася.

Ако да видиш нещо, да го прочетеш и да го запомниш в мозъка си е водене на записки - да, така е - водя си записки. (:
    Никой не те обвинява. Изказвам своите впечатления.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    ти пък много знаеш

не съм чел последните 4 страници, но все пак, ИВО НЕДЕЙ МНОГО ДА ЗНАЕШ ЕЙ
    Сладур хд нищо не съм писала и чела почти. Просто мернах нещо за юин.

Мега фен Аватара на RagioL
    и на мен понякога ми се набиват в ума разни досадни неща

Мега фен Аватара на tori
    Не ми се тръгва утре, твай! Повече нямам кво да кажа. И да - раз-кривях вече. :дд

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Ти си този, който знае. А и в този форум мисля, че нормални отдавна няма, та... Ти си по-притеснителния. (:
    А и не съм аз този, който бяга след жените в парка.
    прекъсвам си приятната холестеролна и триглицеридна вечеря за да ти отговоря че:
    аз съм този който знае това което другите му споделят а ти си този който помни кой (кой ли? направо всеки) какво е писал преди 4 години в еди коя си тема в еди колко си часа
    лунатик
    аз съм тоя който преследва жени в парка и се радвам че не се чудя дали ще си изпусна късмета някъде щото съм тъп и немога да говора с хора примерно и ме е срам да заговарям просто ей така както си щракам с пръстите
    А ти си тоа който има 100 профила, храни се с хорската информация и я злОпаметява, и единственото му занимание е да чатка на клавиатура и да играе карти (онлайн :Д) да готви печурки и камби и да се грижи за мускулите на краката си

искам да ми кажеш защо винаги се опитваш да визираш себе си като единствения нормален у форума
    би ли обяснил (по точки 1) 2) 3)... ) кое ти е нормалното, или тва си го казваш нещо като виц

Ако не си разбрал - в раздел "Фън" пишеш почти веднага след всеки по-рядко разписващ се в раздела. Писна ми над 10 коментара да си трия, щото си ме прередил.
    в този форум мисля, че нормални отдавна няма

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Не искам да коментирам ... - гледам, че и той не иска. Затова просто си трия постовете и чакам следващата отдала се нова възможност. (:
    прави като мен - игнорирай соло и пиши за последния нормален потребител в темата

И на него ще му дойде времето. Тогава Хадес ще го оправи

Мега фен Аватара на solo_
    Няма да ме оставят намира... Добре, с какво толкова съм заслужил вниманието ви?

Ти внимавай, че вратлето ти изтънява! И никой не се интересува кой е баща ти.

Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    Няма да ме оставят намира... Добре, с какво толкова съм заслужил вниманието ви?

Ти внимавай, че вратлето ти изтънява! И никой не се интересува кой е баща ти.
    А чувал ли си за мъжа ми?!?

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от Clytemnestra Виж мнението
    А чувал ли си за мъжа ми?!?
    Не.
    Последно редактирано от solo_ : 05-23-2016 на 20:07

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Толкоз ми е кеф, че сутринта като се събудих първата ми мисъл беше. Днес е понеделник ама не се работи, пу. Втората ми мисъл беше, Еее деба утре е вторник и не се работи... ""Да му еба путката майна**.
    Как ми се ходи на работа не е истина..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Толкоз ми е кеф, че сутринта като се събудих първата ми мисъл беше. Днес е понеделник ама не се работи, пу. Втората ми мисъл беше, Еее деба утре е вторник и не се работи... ""Да му еба путката майна**.
    Как ми се ходи на работа не е истина..
    що за плоска "хвалба" се опита да изфабрикуваш

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Интересното е, че не е хвалба и не е плоска.
    Аз по принцип съм откровенно мързелив.. Но наистина това си помислих, даже сам себе си изненадах... Пък и няма какво да правя като не съм на работа, всичките ми близки по стечение на обстоятелствата са или далеч или заети и само се чудя какво да правя по цял ден, а пък на работа ми е мега интересно и ново..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Голям фен Аватара на zombolovesu
    Хваща ме постоянно параноята и то от някакви незначителни ситуации.. Изключително ми е напрегнато, а няма причина за това. Правя всичко възможно да не ми пука за нищо, един вид "да живея за мига", а всъщност не мога изобщо така. Да, то е логично да мислиш за последствия, обаче аз малко прекалявам. Кошмари сънувам и ги забравям до няколко часа след като се събудя, като си легна ме обзема мисълта за тях. Искам да отида някъде далееч на почивка да забравя всичко свързано с това. Съжашявам за изпълненото негативна енергия мнение. Чудя се да започна да ходя някъде на бок да си изкарвам всичката отрицателна енергия? Мнения?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    ...
    Просто е - хората сме различни. Дали за добро или лошо- различни сме. Функционално - на клетъчно, молекулно, атомно, квантово ниво сме почти сходни, но душевно - всеки носи в себе си различен дух. Защо не сме всички мот-а-мо еднакви - нямам представа. Каква е целта да сме различни - също. Може би конкуренция за ограничени ресурси - информационни, материални, духовни. Точно в този момент - не ме и интересуват отговорите на тези въпроси.

Аз не съм като теб - прост пример: не си прекъснах вечерята.

Можеш да пишеш каквото си искаш за мен - по-важното за мен аз съм го повторил тук поне няколко пъти. Този път ще пропусна. Който помни - ок. Който не - е, има възможност да разгледа архивите.

И бъди спокоен - не всеки тук ме харесва, дори напротив: повечето потребители споделят твоите възгледи. А ако толкова държиш - не ми е проблем и публично да споделя кои са те.

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Просто е - хората сме различни. Дали за добро или лошо- различни сме. Функционално - на клетъчно, молекулно, атомно, квантово ниво сме почти сходни, но душевно - всеки носи в себе си различен дух. Защо не сме всички мот-а-мо еднакви - нямам представа. Каква е целта да сме различни - също. Може би конкуренция за ограничени ресурси - информационни, материални, духовни. Точно в този момент - не ме и интересуват отговорите на тези въпроси.

Аз не съм като теб - прост пример: не си прекъснах вечерята.

Можеш да пишеш каквото си искаш за мен - по-важното за мен аз съм го повторил тук поне няколко пъти. Този път ще пропусна. Който помни - ок. Който не - е, има възможност да разгледа архивите.

И бъди спокоен - не всеки тук ме харесва, дори напротив: повечето потребители споделят твоите възгледи. А ако толкова държиш - не ми е проблем и публично да споделя кои са те.
    аз те харесвам! (като съфорумник... не съм гей)

Чай. Най-сетне. Поне утре времето няма да е лошо. Трябва да проверя дали имам нещо за ядене в хладилника, но ме мързи да стана.

Мега фен Аватара на Rakshy
    fake it till you make it

Супер фен Аватара на GuardianAngel
    Град
    ain't no love in the heart of the city
    ;[
    Дреме ми на крилата кво мислите за мен !

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Защо сънувам такива неща ? ... Ениуей, просто сън ! Оф, да минава тая седмица и да се поманяча три дни без работа.
    Нямам търпение... да идеа тоя август най-накрая.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си