- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
Бях забравила колко ободряваща е физическата работа.
Притеснено ми е. Коремчето ми се е свило. Да минава тая сесия.
започни да възприемаш нещата по несериозно и няма да те свива
Сутрин точно както си обичаме ние. :3 След мъничко отивам(е) и до кухнята, щот има кифлички. <3
Близо 1400 човека е добро начало за този проект. Чувствам се оптимистично настроена.
И гладна. Докато ми стане готов обяда, мога да си догледам филмчето, което вече втора седмица влача.
Баче, трябва да ме боготвориш, защото аз ти уреждам всичко в живота и без мен си за никъде, а не да се опитваш да се заяждаш с мен без повод, за да показваш за пореден път колко тъпо парче си... Иронията на страна, не съм чак толкова във висините, но наистина ме изнервят тези хора с тъпите си въпроси и несъществуващата си организация. Неблагодарна работа откъдето и да го погледнеш. Факт е, че няма да намеря човек, който да оцени мен самата, или поне това, което правя в името на общото благо. :д
Относно еБала, нашите са по-напрегнати от мен и само ме изнервят с глупавите си изказвания и песимистични прогнози как ще вали, как няма да се приготвя навреме защото часовете ми били еди кога си... Мрънкат за някакви неща, които не зависят от тях и няма как да бъдат променени и така само ме изнервят и ме карат да крещя по тях. Толкова ли е трудно да осъзнаят, че нищо не могат да направят освен да се пуснат по течението и да мислят положително най-вече, защото с тъпите си прогнози действително могат да ми замръчкат картинката. Всичко зависи от нагласата.
;[
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Ида от далиеоко и не говоря на миеко.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
мисля да си изхвърля почти пълната кутия с цигари и да спра да пуша вече
мн цигарки взеха да стават за деня
^^ ем, да
поне да ги намаля на първо време ще е готино
че от известно време май близо кутия на ден отива ;;
и двете любовници решиха да идват по едно и също време
или са се наговорили или е бахти случайния случай
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Искам да се сближа с едно момиче, но не знам как.. Познаваме се и мисля, че преди ме харесваше, писахме си някакви без мислени работи и говорехме празни приказки в училище, но изведнъж всичко това спря и последния път когато я попитах нещо за госпожата ми отвърна едно такова тварежно.. сякаш и досаждам, тогава не си бях говорил с нея от 2 седмици, няма как да е заради лично пространство, продължавам да я харесвам от месец-два вече.. просто не знам какво да правя ;/