.
Отговор в тема
Страница 12 от 14 ПървиПърви ... 2891011121314 ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 333
    Пак ви спамя в темата, сори мотори.

Извадих късмета да ми пратят ето тези сборничета по математика:
    http://imgur.com/a/xXJb8

Перфектно са сканирани на PDF, на Коларов и на Лазаров Алгебра и Геометрия.
    Ако някой се интересува, да ми пише ЛС.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    и ся кво взеха ли ви на работа в Била?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на divergent
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Маловажни неща за притеснения, но явно си срамежлива, здраве да е.
    доста далече от истината

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    аз съм там още от Януари като откриха новия магазин.

Голям фен Аватара на lunacy
    не :о

Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    доста далече от истината
    честито зрялостно завършване, вече не си дете. :д

И какво е лошото да работиш в Била? Сигурно и аз след баловете ще почна да работя за трето лято подред. Работата възпитава, научаваш нови неща, нови приятелства и не на последно място, получаваш пари, които не са на мама и тате. Лятото в Била, а на есен в медицински университет

Цитирай Първоначално написано от snatural Виж мнението
    И какво е лошото да работиш в Била? Сигурно и аз след баловете ще почна да работя за трето лято подред. Работата възпитава, научаваш нови неща, нови приятелства и не на последно място, получаваш пари, които не са на мама и тате. Лятото в Била, а на есен в медицински университет
    Точно така. Човек, който не е работил и 1 ден, няма как след това да му е лесно в професията. То това и по-горе го бях писал. Само с висшето не може да се очаква нещо.

Голям фен Аватара на Starless
    Ще си позволя да постна един цитат от фейсбук, който обединява всичко, което искам да кажа:
    "Някакви неграмотни и неуспяли хора, цял ден шерват картинки, които вероятно ги карат, да се чувстват по-добре в собствената си мизерия и им дават надежда, че и други хора, ще пропаднат като тях, ама не, всеки човек постига това, което му позволява акъла, а вие сте стигнали до тук, че да правите картинки за едни деца, които сега завършват и да се надявате, че от тук натам ще им бъде тежко, добре, че са ви мама и тати."

П.П И преди да ме залеете с критики за "правилната" пунктуация, отбелязвам още веднъж, че е цитат.

Цитирай Първоначално написано от Starless Виж мнението
    Ще си позволя да постна един цитат от фейсбук, който обединява всичко, което искам да кажа:
    "Някакви неграмотни и неуспяли хора, цял ден шерват картинки, които вероятно ги карат, да се чувстват по-добре в собствената си мизерия и им дават надежда, че и други хора, ще пропаднат като тях, ама не, всеки човек постига това, което му позволява акъла, а вие сте стигнали до тук, че да правите картинки за едни деца, които сега завършват и да се надявате, че от тук натам ще им бъде тежко, добре, че са ви мама и тати."

П.П И преди да ме залеете с критики за "правилната" пунктуация, отбелязвам още веднъж, че е цитат.
    не искам да критикувам, ама нищо, че е цитат, пак можеш да поправиш пунктуацията

Голям фен Аватара на Starless
    Когато цитираш нещо по принцип го пишеш точно както си е. Ако толкова държиш провериш знанията ми, специално ще го поправя.

Когато цитираш нещо по принцип го пишеш точно както си е. Ако толкова държиш провериш знанията ми, специално ще го поправя.
    Не е за знанията, самата аз се случва да правя пунктуационни грешки, затова гледам да не си позволявам да критикувам нечия грамотност, дори казах предварително, че не критикувам, а само казвам. Просто обичам да правя коментари, затова имам регистрация във форум.
    Peace

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Абе, хора, да ви питам - знаете ли кога дават дипломите, тъй като при мен в средата на юни започва подаването на документи, а в единия университет ще кандидатствам с матура, а в другия си ми трябва така или иначе за балообразуване? И съвсем ме объркаха защото някъде казват, че при подаването на документи за класиране не взимали дипломата, а само документа (а вече при първо или еди-си-кое желание като са те приели я взимали чак), другаде пък викат, че искат дипломата да се носи + документа, който взимаш от книжарницата на университета за заявление. Не им ли трябва дипломата, за да образуват бала и тогава да те класират? Все пак взимат някоя друга оценка от дипломата и ми се струва пълен хаус
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Като ти излязат резултатите от матурите на 10ти Юни, дипломите трябва да са готови най-късно до края на месеца. Четох из сайтовете на унитата, че ако не ти е готова дипломата навреме за кандидатстване, трябва да ти издадат някаква служебна бележка от училището с оценките от ДЗИтата и оценките от дипломата.

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от snatural Виж мнението
    В какво възпитава работата в Била? Ей така си питам просто, не че е лошо нещо.

Като ги наблюдавам в последните години "децата" нито имат понятие за заобикалящия ги свят, нито достатъчно акъл за да стигнат където и да било. Жалко за малцината интелигентни които остават в сянката на пошлостта която залива всяка година тия събития.
    Последно редактирано от draid : 05-29-2016 на 16:53

Супер фен Аватара на Mana
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas Виж мнението
    Абе, хора, да ви питам - знаете ли кога дават дипломите...
    При нас ще ги дават около 21-ви. В най-лошия случай би трябвало да ти я дадат до 24-ти.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Жалко за малцината интелигентни които остават в сянката на пошлостта която залива всяка година тия събития.
    Що жалко, след като на тях обикновено не им пука?

Доволни ли сте от резултатите от матурата, никой не се похвали? Аз съм много доволна, сега чакам дипломата, но като гледам ще се проточи. Междувременно снимам и пускам помагала в продавалник, че са 5 тона и поне да са полезни отново на някого. Ако някой единадесетокласник чете темата, нека се обажда.

Аз съм мега доволна, ревах даже. А като си видях и оценката от изпита в ПУ загинах направо от кеф.

^бравоооооооо, честито

и аз съм доволна от матурите, приятно ме изненадаха резултатите

Е каква ти е оценката в ПУ? Моята е 5.70, колкото и на матурата.

Цитирай Първоначално написано от Samo Botev Plovdiv Виж мнението
    Е каква ти е оценката в ПУ? Моята е 5.70, колкото и на матурата.
    6,00
    в интерес на истината не очаквах да надмине матурата

Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    6,00
    в интерес на истината не очаквах да надмине матурата
    Елмо знае, че си преписвала.

Голям фен Аватара на KaRiNa.Ni
    Имало е доста успех тази тема.

еми Д:

доволна съм от резултата на изпита по АЕ // СУ
    5, 52

някой ако каже нещо за японистика/китаистика/кореистика освен че е "мега трудно и почти никой не завършва" ще ми е от полза

/ балът ми става 22, 56 и би трябвало да ми е достатъчен (според баловете от миналата година) за каквато филология реша ( от тези, за които мога да кандидатствам с изпит по АЕ )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си