- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 12-ти клас (абитуриенти) -2015/2016
Пак ви спамя в темата, сори мотори.
Извадих късмета да ми пратят ето тези сборничета по математика:
http://imgur.com/a/xXJb8
Перфектно са сканирани на PDF, на Коларов и на Лазаров Алгебра и Геометрия.
Ако някой се интересува, да ми пише ЛС.![]()
и ся кво взеха ли ви на работа в Била?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
И какво е лошото да работиш в Била? Сигурно и аз след баловете ще почна да работя за трето лято подред. Работата възпитава, научаваш нови неща, нови приятелства и не на последно място, получаваш пари, които не са на мама и тате. Лятото в Била, а на есен в медицински университет![]()
Ще си позволя да постна един цитат от фейсбук, който обединява всичко, което искам да кажа:
"Някакви неграмотни и неуспяли хора, цял ден шерват картинки, които вероятно ги карат, да се чувстват по-добре в собствената си мизерия и им дават надежда, че и други хора, ще пропаднат като тях, ама не, всеки човек постига това, което му позволява акъла, а вие сте стигнали до тук, че да правите картинки за едни деца, които сега завършват и да се надявате, че от тук натам ще им бъде тежко, добре, че са ви мама и тати."
П.П И преди да ме залеете с критики за "правилната" пунктуация, отбелязвам още веднъж, че е цитат.
Когато цитираш нещо по принцип го пишеш точно както си е. Ако толкова държиш провериш знанията ми, специално ще го поправя.![]()
Не е за знанията, самата аз се случва да правя пунктуационни грешки, затова гледам да не си позволявам да критикувам нечия грамотност, дори казах предварително, че не критикувам, а само казвам. Просто обичам да правя коментари, затова имам регистрация във форум.
Peace![]()
Абе, хора, да ви питам - знаете ли кога дават дипломите, тъй като при мен в средата на юни започва подаването на документи, а в единия университет ще кандидатствам с матура, а в другия си ми трябва така или иначе за балообразуване? И съвсем ме объркаха защото някъде казват, че при подаването на документи за класиране не взимали дипломата, а само документа (а вече при първо или еди-си-кое желание като са те приели я взимали чак), другаде пък викат, че искат дипломата да се носи + документа, който взимаш от книжарницата на университета за заявление. Не им ли трябва дипломата, за да образуват бала и тогава да те класират? Все пак взимат някоя друга оценка от дипломата и ми се струва пълен хаус![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Като ти излязат резултатите от матурите на 10ти Юни, дипломите трябва да са готови най-късно до края на месеца. Четох из сайтовете на унитата, че ако не ти е готова дипломата навреме за кандидатстване, трябва да ти издадат някаква служебна бележка от училището с оценките от ДЗИтата и оценките от дипломата.
В какво възпитава работата в Била? Ей така си питам просто, не че е лошо нещо.
Като ги наблюдавам в последните години "децата" нито имат понятие за заобикалящия ги свят, нито достатъчно акъл за да стигнат където и да било. Жалко за малцината интелигентни които остават в сянката на пошлостта която залива всяка година тия събития.
Последно редактирано от draid : 05-29-2016 на 16:53
Доволни ли сте от резултатите от матурата, никой не се похвали?Аз съм много доволна, сега чакам дипломата, но като гледам ще се проточи. Междувременно снимам и пускам помагала в продавалник, че са 5 тона и поне да са полезни отново на някого. Ако някой единадесетокласник чете темата, нека се обажда.
![]()
Аз съм мега доволна, ревах даже. А като си видях и оценката от изпита в ПУ загинах направо от кеф.![]()
^бравоооооооо, честито
и аз съм доволна от матурите, приятно ме изненадаха резултатите
Е каква ти е оценката в ПУ? Моята е 5.70, колкото и на матурата.
еми Д:
доволна съм от резултата на изпита по АЕ // СУ
5, 52
някой ако каже нещо за японистика/китаистика/кореистика освен че е "мега трудно и почти никой не завършва" ще ми е от полза![]()
/ балът ми става 22, 56 и би трябвало да ми е достатъчен (според баловете от миналата година) за каквато филология реша ( от тези, за които мога да кандидатствам с изпит по АЕ )