- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
https://www.youtube.com/watch?v=BW3gKKiTvjs
probably my favorite song/video of all time!!!!!!!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=LAERl4CtAFs
тва само по филмите може да се види
Чувствам се потна и червена, добре се получи днес
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
ден 5ти.. все още никакво инфо за оценките ни
направих си супервкусно ризото с гъби и скариди, ебаси добрата съм
нищо, че трябваше да уча окончания вместо това
ако не друго, то поне в теоретичната част съм ок... май
просто е твърде много :/
не знам колко точно се очаква от нас да знаем от всичкото дето взехме само за един семестър
ама
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Е, то и на мен някои оценки още не са ми нанесени в главната книга, така че... ;д
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
щастлива съм много, направих си изпита)))))))))
You are everything baby ! ol baby !
ahahehha ;*
ама 2 години, бе :Д
ако не бях разбрал случайно, кво.. :Д
някой е така каза "проверете си за всеки случай, да няма изненади догодина покрай държавните" ..
та, мисълта ми беше, че по-добре да ти излязат бавно оценките от изпита пред тва заради няква тъпотия дето си учил 1 семестър да ти преебат целата схема :О
От известно време сякаш не съм на себе си,не знам какво ми става.
Наспах се
'casual compliments from girls I don’t know > anything a boy has said to me, ever'
wooooah
Последно редактирано от lunacy : 06-20-2016 на 18:27