- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Хъ, гледах баси якия хорър, но завърши супер тъпо.За сефте да харесам хорър... И не знам как ш спя довечера. :ддд
Имам неква тъпа четворка, пфу. Утре най-добрият ми приятел си идва, а аз даже не знам кога... Сигурно ш спи и после ш ми се изсипе на кайве в нас с останалите идиоти. <3 Нямам търпение!!! Някой да ми врътне часоввника до него момент, моля. :3 <3
как мразя да има суша в замундата
черните мисли връхлитат изведнъж а уж щях да заспивам
1. всички са курви
2. аман от курви
и кур за "новото начинание"
http://hardwarebg.com/forum/showthre...=1#post4351284
2016 година стана, а продължавате да сваляте игри от ебаните бг тракери и машините ви да копат за някой
Йейейе, в България си е вече, де вика онаа - огрява ни едно слънце вече. :дд Още малкоооооо!!! До към то 18-19 не знам кво ш правя!
След известна писмена обработка и вещо ползване на леки психологически похвати, успях да пречупя психиката на най-големия форумен трол тук и... преди малко същият ми написа, че ме блокира.![]()
Това, защото направих забележка на любимата ли?
Иначе в случая не е заяждане, шегувка е, явно трябваше да сложа емотикона ":д"
понеже си фенче:
https://chitanka.info/text/5309/3#textstart
може и да си направил/а връзката, но все пак
А, аз просто досега закуско-обедо-вечерях...
по темата: тежко ми е... май, похапнах повечко. (:
И докато прочета горните коментари и напиша настоящия - германците поведоха. Даже преди секунди цъкнаха втора греда. (:
Емоциите ми дойдоха в повече. Искам да съм непукиста, за когото се представям и действително да мога да пазя самообладание. Преди беше много хубаво да съм първична, днес не съм доволна от реакцията си.