- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
Може ли да ми кажете какъв човек трябва да си ако закусваш цитирам "закуска - 3 филии с кашкавал, майонеза и лютеница"
или цитирам "закуска- 2 филии с руска салата" :Х
?????????????
Гладен.
Много добре
макар и да не ни е писано да сме заедно по куп причини ще живеем за мига докато можем
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
забравих да кажа, същия човек има следното твърдение:
цитирам:
"Овесени ядки!? Аз да не съм кон ?!
Те са безполезни, пълни с цеулоза, която не се усвоява от Homo Sapiens и става единствено на лайна, а аз проблеми със срането нямам! Не ми трябват кифленски "храни", които освен да стимулират червата в отделянето на лайна, не правят нищо друго !"
това нещо като гатанка може да е :д
човека си е реален
Лошо нещо е от втора да минаваш първа смяна. След цели 5 часа сън изстисках върху четката си за зъби от почистващия гел за лице. Между двете кафета успях да допълня оливерниците със зехтин с обикновено олио, а една солница излетя. В половината обедни менюта пълнените тиквички със зеленчуци и пилешко и чушките с ориз мутираха в пълнени чушки с пилешко и зеленчуци и тиквички с ориз. Кулминацията беше на десета маса в 11:35 - "ДОБЪР ВЕЧЕР, избрахте ли си? Кафе номер 2 стабилизира положението. Надявам се шефът да не посещава този форум.
Забравих да споделя най-важната новина - Коселчо от вчера официално е студентка! Много ми е странно и подозрително, платих си семестъра и ми казаха като почне годината ще се видим. Няма да повярвам че съм в системата без да получа листче, на което да пише името ми, и че ще уча еди коя си специалност.![]()
Е, не... Пак се депресирах от скапания Facebook - още бебета, още сватби.Всъщност нека да има! Да има! (: Повече българчета трябват на тази клета страна.
И трябва да лягам, че ще трябва да ставам рано - в 08:15 ч. (за някой може и късно да е, ама свикнах да се будя в 11:30 ч.).![]()
Благодаря за предложенията (няколко страници по-назад).
Чувствам се пълен дроб бтв![]()
Колко е прекрасно някой близък до теб човек да изпита това щастие! Познавам я от три години и още оттогава знам колко много иска да си има детенце! Разревах се като разбрах новината! Бъдещата баба също много се радва, таткото направо грее... Прекрасно е как нещата се подредиха толкова точно - Откри човека, завърши бакалавър и сега си има фасулче. Да го беше планирала, нямаше така да се нареди.![]()
Днеска съм еба си жената, често. Отдавна не съм имала чак толкова компотено хормонално състояние на духа. Умиргвам си от кеф, 'щото ми беше зверски яко. Постоянно се сещам разни дребни простотии. Едва се сдържам да не си помечтая за някакво развитие на ситуацията. Обаче такова няма да има, но беше яко, но осъзнавам, че просто съм запълвала нечие свободно време, но беше зверски мило, но не означава нищо, но ми хареса, но сигурно няма да се повтори,а може и да не го видя повече, но ми се иска да го чуя, но не бива да съм досадна... След това се фокусирам за 3 до 5 минути. Изведнъж се сещам за "тези стягащи гъза моменти" и всичко започва отначало.
Белята е, че всичко хубаво обикновено си го плащам скъпо. Живея леко в страх.
цял ден тренировки + излизания с приятели и съвсем не ми остава време за почивка , но се чувствам екстра
явно съм във вихъра си
вчера се прочистих и заредих сега сетивата ми са изострени и усещам всичко
дори колегите ми се уплашиха колко съм съсредоточен и прецизен
странно само защо зениците ми бяха разширени и изглеждах като надрусан а даже и кофеин не съм приемал
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.