Първоначално написано от smilegirl12 Лека нощ котета лека!
Първоначално написано от smilegirl12 Лека нощ котета Лека.
Първоначално написано от smilegirl12 Лека нощ котета Само лека нощ ще ти кажа,че попа ще ревнува (inewton).
Първоначално написано от YoungBloodZ ама във всичките си отговори ли? Да.
Първоначално написано от Dwyd96 С деси държа трето кенче с бира. А с лили замезвам Йес бе,схвана го най-накрая Замезваш..? стига ми инфото В корея са "ин" и "ян" сиг
Последно редактирано от deitona22 : 06-29-2016 на 21:51
Първоначално написано от deitona22 Йес бе,схвана го най-накрая Замезваш..? стига ми инфото В корея са "ин" и "ян" сиг Аз отдавна го схванах
Първоначално написано от Dwyd96 Аз отдавна го схванах А ,да мангата не успя..и ти зарад мен я наричаш така
Първоначално написано от deitona22 А ,да мангата не успя..и ти зарад мен я наричаш така Дам..
Ай лека Ви нощ! Кейнс ме чака утре...
Първоначално написано от deitona22 Ай лека Ви нощ! Кейнс ме чака утре... Лека.. Hail Кейнс
deitona, ударих една молитва. Днес ако не го вземеш тоя изпит, няма кога.
Първоначално написано от inewton deitona, ударих една молитва. Днес ако не го вземеш тоя изпит, няма кога. хаха той изпита е утре, невежа
Първоначално написано от inewton deitona, ударих една молитва. Днес ако не го вземеш тоя изпит, няма кога. Епа благодарим, ама е утре следобед: д
Добро утро
Първоначално написано от YoungBloodZ хаха той изпита е утре, невежа Не че нещо,ама не виждам Нокия?
09:00 добър ден! Първоначално написано от deitona22 Не че нещо,ама не виждам Нокия? няма и да видиш
Първоначално написано от deitona22 Епа благодарим, ама е утре следобед: д Не знам дали ще действа до утре.
Първоначално написано от YoungBloodZ 09:00 добър ден! Ти в колко ставаш, чче вече ти е ден
Първоначално написано от smilegirl12 Ти в колко ставаш, чче вече ти е ден 7:30
Първоначално написано от YoungBloodZ 7:30 Олеее
Първоначално написано от smilegirl12 Олеее ти не ставаш ли в толкова? нали си на работа?
Първоначално написано от YoungBloodZ ти не ставаш ли в толкова? нали си на работа? Аз съм наа работа от 4
Пак надушвам лоши работи
Don't hate the hacker, hate the code!
Леми, изяде ли ги на тоя изпит бе животнУ
Първоначално написано от Dwyd96 Леми, изяде ли ги на тоя изпит бе животнУ Абе Кимчо,утре е изпита..какво сте се объркали всички?даже е от 15:30... Първоначално написано от inewton Не знам дали ще действа до утре. Затова и днес/или утре сутринта.
Правила