Ми ще почива,ама на другите части от тялото ми им е скучно.Но така като гледам,няма да се осъществи това ходене до Витоша.Ще се отложи за август чак..б*аси.
Мъжа ти да не е поискал нещо,че да те боли глава
По-темата--->скучно ми е ,търся хора за Витоша евентулано утре,ама всички са мързели..
Хаха къде е тоя мъж ,че да ме боли главата заради него
По темата- Отивам на тренировкаа и се навих ,по-скоро сама проявих желание да яздя най-ненормалния кон. Стискайте палци
Хаха къде е тоя мъж ,че да ме боли главата заради него
По темата- Отивам на тренировкаа и се навих ,по-скоро сама проявих желание да яздя най-ненормалния кон. Стискайте палци
Па де да знам,може да има.
Ти па,в тая жега кон ще яздиш Ходи на плажа да се попечеш така леко.
По темата---->Заради тъпото ми коляно,ни колело мога да карам,ни да ходя на играя волей :@
Па де да знам,може да има.
Ти па,в тая жега кон ще яздиш Ходи на плажа да се попечеш така леко.
По темата---->Заради тъпото ми коляно,ни колело мога да карам,ни да ходя на играя волей :@
Хаха еми няма как . С това се занимавам. Едни си прецакват колената заради футбол , аз заради езда.
Айде стой си малко на гъза и си почивай. Ще наптавиш някоя беля . И птиди на лекар!
Едни си прецакват колената заради футбол
Айде стой си малко на гъза и си почивай. Ще наптавиш някоя беля . И птиди на лекар!
Ама скучно е,тъпо ми е.Искам движение..уви коляното не мисли така.А и е прецакано от волейбол и баскетбол,не футбол.
Лекар ще посетя малко по-натам.Да не шашкам наще.