skate
pe6oskeiborda (и неговите производни)
inewton
YoungBloodZ
Indistinct
smilegirl12
Dwyd96
espada (и неговите производни)
papugai
corbV2
Първоначално написано от deitona22 По-скоро това е за някой друг,на който не му се разбира какво иска да каже хаххаа разбира му се ама трябва да се научиш на специална логика
А къде се загуби Соло междудругото никъв го няма
Първоначално написано от YoungBloodZ разбира му се ама трябва да се научиш на специална логика Странната логика:дд
Вече бе пише което е добре :д Мисля че е еспада
аз сам соло ве
не ве бъзикам се, не сАм соло пешо сАм
колко си несериозна само...
Първоначално написано от YoungBloodZ колко си несериозна само... Лобанов,що сделаш?Где вы?
Първоначално написано от Electrа аз сам соло ве Първоначално написано от Electrа не ве бъзикам се, не сАм соло пешо сАм Що ли няма да се учудя, ако се окаже, че и двамата са твои "тулпи"... Първоначално написано от mincheto И аз мога да бъда подла и лицемерна....това е в кръвта ми ...все пак ние жените като мен и балона например го умеем най-добре С "балона" ти не се ли обръщаше към YoungBloodZ? Той да не е тя?
Първоначално написано от M**** С "балона" ти не се ли обръщаше към YoungBloodZ? Той да не е тя? аз така и не разбрах защо ме нарича балона (:
Първоначално написано от mincheto А къде се загуби Соло междудругото никъв го няма По-добре че го няма :д
Първоначално написано от baby_baby По-добре че го няма :д +++++
Първоначално написано от YoungBloodZ аз така и не разбрах защо ме нарича балона (: А аз така и не разбрах, защо се обръща към теб сякаш си женско...
Първоначално написано от baby_baby По-добре че го няма :д Него го няма,но днес видях коментар на фантон1. Лобанов?
Първоначално написано от M**** А аз така и не разбрах, защо се обръща към теб сякаш си женско... а ти откъде знаеш че не съм някой много успешен женски трол? проучвал ли си ме? Първоначално написано от deitona22 Него го няма,но днес видях коментарна фантон1. Лобанов? а3
Първоначално написано от YoungBloodZ а3 Следи какво прави фанточно.Помниш преди какво причиняваше на форума.
Първоначално написано от deitona22 Следи какво прави фанточно.Помниш преди какво причиняваше на форума. тебе с кой ще те сватосаме?
Първоначално написано от deitona22 Следи какво прави фанточно.Помниш преди какво причиняваше на форума. насочил съм всички сателити към него
Първоначално написано от smilegirl12 тебе с кой ще те сватосаме? С никого.По-лесно теб ще сватосаме.
Първоначално написано от deitona22 С никого.По-лесно теб ще сватосаме. аз съм сватосана не ме мисли ... мисля с бейбито, че си подхождате
Първоначално написано от smilegirl12 аз съм сватосана не ме мисли ... мисля с бейбито, че си подхождате Явно си пропуснала една тема преди няколко месеца. Щяха да ме женят за дивергента. Кога успяхте да се сватосате с Попа ?
Първоначално написано от YoungBloodZ а ти откъде знаеш че не съм някой много успешен женски трол? проучвал ли си ме? ... Не. Но и ти ми мязаш на pe6o-ва "тулпа". ;]
Първоначално написано от M**** Не. Но и ти ми мязаш на pe6o-ва "тулпа". ;] така и исках ;}
Първоначално написано от deitona22 Явно си пропуснала една тема преди няколко месеца. Щяха да ме женят за дивергента. Кога успяхте да се сватосате с Попа ? да пропуснала съм я епа и с нея може не е за попа
Първоначално написано от M**** Не. Но и ти ми мязаш на pe6o-ва "тулпа". ;] Звездичко,25+ ли си ? Първоначално написано от smilegirl12 не е за попа С кого тогава>
Виж "облака" с етикети
Правила