.
Затворена тема
Страница 190 от 300 ПървиПърви ... 90140180186187188189190191192193194200240290 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 726 до 4 750 от общо 7495
    Мега фен Аватара на Rakshy

номи :Д
    There is some good in this world, and it's worth fighting for.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Голям фен Аватара на lunacy
    лунасия е здраво хлътнала

няма как да не ми направи добро впечатление това че му препоръчах няколко книги наскоро и той започна да чете едната

просто много готино момче

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от lunacy Виж мнението
    той започна да чете едната
    Може да е само за пред теб. :Д

^ това е даже по- сладко лол

Мега фен Аватара на LoadRunner
    лунасия е здраво хлътнала

.............

просто много готино момче
    .
    ти не беше ли гей?

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    три ги преживях вече

а никой не ми даваше шанс в началото
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на divergent
    Симпатизирам и на двата отбора, но очаквах Барса да доминират, изключително интересен мач.
    I'm too weird to live, but much too rare to die.

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    .
    ти не беше ли гей?
    толкова ли ви мързи да изчетете едно мнение докрая

още повече че онова беше сигурно 5 реда

не, не съм гей

lol

толкова ли ви мързи да изчетете едно мнение докрая

още повече че онова беше сигурно 5 реда

не, не съм гей

lol
    *my homophobia is confused*
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    как така полицията не направиха няколко акции, да са ги изловили вече повечето
    звучи сякаш не са взети мерки
    защото на практика измамените дават парите си доброволно на измомниците и почти няма веществени доказателства, които да потвърдят измамата.
    записите от телефонни разговори от този тип, не са доказателство в българския съд - защитата винаги може да каже, че е постановка
    такова престъпление е на ръба на закона и трудно се доказва

уча право, затова ви ги казвам ния неща

тая вечер и аз дадох малка сума в полза на непознат
    прибирам се и слизам от колата
    на пейките до входа седи окаян дядка, тръгва да ме заговаря и съм на път да го подмина, не давам пари на просяци
    той каза, "момче, няма да ти искам пари, моля те да ми купиш един хляб"
    отидох до близкия магазин и му купих хляб
    хляб на гладен не се отказва

Цитирай Първоначално написано от Jack_Reacher Виж мнението
    защото на практика измамените дават парите си доброволно на измомниците и почти няма веществени доказателства, които да потвърдят измамата.
    записите от телефонни разговори от този тип, не са доказателство в българския съд - защитата винаги може да каже, че е постановка
    такова престъпление е на ръба на закона и трудно се доказва

уча право, затова ви ги казвам ния неща

тая вечер и аз дадох малка сума в полза на непознат
    прибирам се и слизам от колата
    на пейките до входа седи окаян дядка, тръгва да ме заговаря и съм на път да го подмина, не давам пари на просяци
    той каза, "момче, няма да ти искам пари, моля те да ми купиш един хляб"
    отидох до близкия магазин и му купих хляб
    хляб на гладен не се отказва

за първото - тва е любимия ми тип доказателство онлайн - "хей, уча не знам си кво, всичко, което казвам, е истина" :Д :Д
    "не брато, лежанката се прави 3х8, тренирам от 2 години, слушай ме кво ти казвам"
    "секс и ябълки ако искаш да отслабнеш, ебат ме от 14 годишна, слушай ме кво ти казвам"

"не спирам цигарите щот ще надебелея, пуша вече от 15 години и съм качила само 4 кг"

fuck that dude

но като цяло и аз мисля така - как се подготвя акция за такова нещо :Д СРС-тата уж са незаконни. Трябва да ти се обадят 1 път, да пуснеш сигнал, те да се задействат, оттам да чакат второто обаждане, да го запишат и да чакат евентуална среща за даване на парите, когато пак няма как да се нарече престъпление. Ако почнат да съдят телефонни измамници така, ще трябва да почнат да съдят и жълтите вестници. Да не говорим после като се почне с предизборните кампании - щот in the end of the day просто те манипулират и те карат да си дадеш парите, вярвайки, че нещо лошо се е случило на някого. Просто не трябва да се хващаш, което съответно е трудно, когато си пенсия. Особено ако не говориш кой знае колко често с роднините си.

Един път баба ми така беше клъвнала - аз спя и чувам как нещо крещи от другата стая по домашния телефон. Заслушвам се и чувам как говори с някъв лекар уж - викам си "ясноооо". Станах и отидох при нея, леко сънен такъв. Казах ѝ да ми даде телефона, тя ме удари през ръката и ми каза да мълча, щот говори с полицията ( дафък ?!?! :Д :Д ). При втория опит ѝ го издърпах от ръката и му казах да се легитимира. Той от др страна изкрещя нещо "кой е бе" - "който ти трябва" - *бам* затвори :Д. Около час и нещо след това баба ми трепереше и не знаеше кво става. Беше напълно неадекватна - толкова се беше стреснала.

Той пичагата като ѝ се обадил първо нещо мрънкал, тя се закачила и казала "*едикойси* ти ли си", при което той ѝ задал още 1-2 въпроса, за да се вкара в ситуацията и оттам като почнал някви глупости. Била пострадала някъде си, сега била в болница, защото дроба ѝ отказал и ѝ трябвало преливане на кръв, затова да я свържат с полицията, за да видят как да стане даряването на кръвта. При свързването с полицията репликите са били следните: " прехвърлям те към полицията..... дрън.... ало, полицията е" Беше ѝ казал нещо, че щял да дойде до вкъщи да ѝ вземе кръв и пари, за да се плати престоя в болницата и операцията - няколко хилки. Страхотно.

До сега на нея са ѝ звъняли 4 пъти мисля. 2 пъти се хвана. 2 пъти ги наруга нещо
    2 или 3 пъти аз съм дигал, няколко пъти сестра ми

не знам къв е филма да звънят толкова често :Д

щях да пиша и за второто нещо с просяка, но стана твърде дълъг пост, мамка му
    J.R.R. Tolkien

J. Robert Oppenheimer

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението

номи :Д
    да ахахахахах , доих орехите тъкмо

ракши и джак,тнх за пояснението за измамите

ракши, бахти наглеците са били при теб, ама ти си реагирал мн добре

отвратително е това, опитвали да метнат баба ми, обаче не е вързала

а майка ми, преди години, изгърмя с около стотина лв-
    понеже превеждахме в полицията и ни звъняха от време на време, звъни й на майка ми полицай/някаква титла еди-кой-си да превежда, стандартното, к
    обаче някакви ваучери за телефони трябвало да купи и цигари ли, и тя не се усетила, чак накрая ... не е у нас в момента, ще я питам после какво точно било

и пак пробвали да й звънят след това поне 2 пъти, след няколко месеца, и тя се опитала да им направи клопка, обаче се усетили и я препсували

креативни копелета
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на sladura89
    Някакси емоционално празен и сякаш отритнат от живота и от социума! Но пък поне съм свикнал цял живот не е било много по-различно винаги съм бил аутсайдер и вече май съм се примирил с това, не е лесен живота на хората, които са достатъчно интелигентни, че да не желаят да живеят в стадото и в кюпа, а правят неща без да им пука за чуждото мнение и се държат странно и неразбираемо за мнозинството от хора!

Повече от фен Аватара на Iphigenia
    Чувствам яд. Попаднах на изключително интересен казус. Бивш ръководител на Института по океанология към БАН е намерен обесен в ЗАКЛЮЧЕНА ИЗОСТАВЕНА сграда в центъра на Варна след като 20 дена е бил в неизвестност. Последният човек, който го е видял, бил негов приятел, на когото казал, че ще отиде да посети дъщеря си... оттогава до намирането му в сградата никой нищо не е чул и видял. Изведнъж, хоп, намират го в някаква забутана сграда и казват, че се е самоубил. Абсурдно престъпление и престъпниците вероятно никога няма да бъдат заловени.

http://www.dnes.bg/stranata/2017/03/...peichev.336612

Има ли живеещи или учещи във Варна? Някой знае ли нещо повече по въпроса?

Цитирай Първоначално написано от Iphigenia Виж мнението
    Чувствам яд. Попаднах на изключително интересен казус. Бивш ръководител на Института по океанология към БАН е намерен обесен в ЗАКЛЮЧЕНА ИЗОСТАВЕНА сграда в центъра на Варна след като 20 дена е бил в неизвестност. Последният човек, който го е видял, бил негов приятел, на когото казал, че ще отиде да посети дъщеря си... оттогава до намирането му в сградата никой нищо не е чул и видял. Изведнъж, хоп, намират го в някаква забутана сграда и казват, че се е самоубил. Абсурдно престъпление и престъпниците вероятно никога няма да бъдат заловени.

Те и кулите близнаци са съборени умишлено и американския пътнически самолет преди години и химическите атаки и преврата в турция . Няма прокоратури

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Те и кулите близнаци са съборени умишлено и американския пътнически самолет преди години и химическите атаки и преврата в турция . Няма прокоратури
    Може ли да коментираш по конкретния ми въпрос, не ме интересуват кулите близнаци, интересува ме този абсурд, който се е случил в България, мерси.

Към модераторите: може ли да спрете да ми триете мненията, темата се казва "ДНЕВНИК" и си споделям като в дневник, намерете си по-конструктивно занимание и спрете да ми търсите кусури на коментарите, мерси.

Може ли да коментираш по конкретния ми въпрос, не ме интересуват кулите близнаци, интересува ме този абсурд, който се е случил в България, мерси.

Към модераторите: може ли да спрете да ми триете мненията, темата се казва "ДНЕВНИК" и си споделям като в дневник, намерете си по-конструктивно занимание и спрете да ми търсите кусури на коментарите, мерси.
    Оо , то не е единствения случай в България.

Мега фен Аватара на tori
    Абе, тези дни никой не се беше сещал да ме събужда - евала на тая за водата, че успя да нацели точно нашия звънец. Направо бях забравила какво е някой да ме събуди, наистина... Цели два часа никой не се беше сещал, че му трябвам на момента и веднага.
    Утре пак няа се спи въобще, ще живеем на хероин.
    квак

Всички жени са странни.

Мега фен Аватара на divergent
    Много ме харесаха на интервюто, това е сигурно. Единственото, което може да ме спъне е, че по 3-4 дни седмично не съм в града, но като цяло повечето ще са студенти тази година, но ще си останат в екипа, тоест не би трябвало да им бъде проблем, все пак съм на 30 минути разстояние и винаги мога да се прибирам при нужда. Решила съм ако станат нещата тази дейност дори да ми е приоритет пред университета. Доста разправии ще има с нашите при такъв развой на събитията, обаче е важно на мен да ми е готино, а не какво ще кажат хората.
    Стаята ми доста добре се получава. Мисля да измисля нещо с цветни листчета за една част от стената, нещо като табло с мотивационни изречения, снимки и прочие. Обаче се чудя дали да лепя всичко директно върху стената или по-скоро да закача табло, на което да поставям всичко.
    I'm too weird to live, but much too rare to die.

Има множество подобни случаи, при които или намират изкупителна жертва или просто не ги раздухват в медийното пространство за да не се надигне недоволство, но докато мафията управлява държавата ни нещата не очаквайте да се променят особено!

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Всички жени са странни.
    Ама някои повече от други! Аз лично не бих поставял всички под общ знаменател, но е факт, че жените поне в България са доста пасивни пасуват и винаги чакат мъжете да предприемат първата стъпка, а пък след като я направят или срещат мълчание отсреща или пък били простаци и перверзници, айде ходи ги разбери няма угодия!!!

Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Има множество подобни случаи, при които или намират изкупителна жертва или просто не ги раздухват в медийното пространство за да не се надигне недоволство, но докато мафията управлява държавата ни нещата не очаквайте да се променят особено!
    Докато овцете продължават да гласуват за мафията. Или да не гласуват въобще, защото ги мързи да се надигнат и да отидат да го направят.

Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Ама някои повече от други! Аз лично не бих поставял всички под общ знаменател, но е факт, че жените поне в България са доста пасивни пасуват и винаги чакат мъжете да предприемат първата стъпка, а пък след като я направят или срещат мълчание отсреща или пък били простаци и перверзници, айде ходи ги разбери няма угодия!!!
    Съдейки по твоите коментари, ти си пасивния. Как очакваш някой да е активен, щом и ти не си.

Абе не е само до гласуване, защото то реално всички партии са с един корен.

Има такива, на които като им откажеш среща те псуват.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си