Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
Продължаваш да се лигавиш и все пак казваш, че не се филмираш?!

Нали в продължение на десетки постове (включително в онази гейската тема) ти бе обяснено за тези неща?

От една страна е любовта към ближния(съгражданина/съжителя), но от друга страна има неща, които ние човеците можем да се окажем, че не виждаме, затова в Св. Писание се говори за вяра в Бог, защото само Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог може да ни очисти съвършено от всяка неправда/нечистота (докато ние дори не сме знаели/чувствали какви сложни процеси протичат в нашите тела) - без това освещаване не може да има съвършена чистота и ние бихме могли да се окажем неспособни да преценим съвършено кое е добро и кое е неправилно (пример за това е дори гейският скандал в троянския манастир, където монаси се оказаха предадени на обратно-сексуални страсти и не са могли да се преборят с тях, но са се проявявали като гейове от света).

пп. усетих злобно презрение в ефира (някой в този форум ме мрази).
Ам... аз само питах дали черното духовенство може да има любовници и дали ппц в манастирите е черно духовенство (монашеско) и дали игуменът е от бялото?

В ефира на БНТ ли го усети?
Смятам, че си съвсем прав за последното. Ама едва ли е някой, по скоро са някои.

P.S. Аз не те мразя. Не си ми приятен и не ме кефиш определено, но не те мразя.