.
Отговор в тема
Страница 44 от 65 ПървиПърви ... 3440414243444546474854 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 076 до 1 100 от общо 1617
    Преди около месец загубих девствеността си- от тогава полови контакти не съм имала. Когато го направих бях в овулация, но приятелят ми беше с презерватив и даже не свърши, отдели се само някаква течност, но не беше изпразване.. След това цикълът ми подрани с един ден, но сега (днес) ми се отдели някаква течност, подобна на онази, която ми се отделя, когато цикълът ми свършва.. Дали това е страничен ефект от започването на половия ми живот или някакъв проблем? Моля ви, помогнете (
    ПС- трябва да ми идва на 9 Ноември...

На 13 години съм. Имам цикъл от тази година беше ми редовен но миналия месец ми дойде на точната дата но само за един ден и спря. Не обърнах внимание но тоци месец изобщо не ми дойде. Имам си бяло течение нормално е без цвят и мириз. Мисля си че е заради притесненията в училище Но искам и ваши мнения

Може ли да попитам какви са "признаците" преди първа менструация?
    Благодаря, предварително!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от justagirlygirl
    Нетипична досадна не много силна болка в корема. След две седмици идва и червената честитка.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Нетипична досадна не много силна болка в корема. След две седмици идва и червената честитка.
    Благодаря много! А искам и да попитам, имах някакво бледокафяво петно по "слиповете" ми преди около 6 месеца.... това какво значи?

Град
    пространството на Дисе
    Благодаря много! А искам и да попитам, имах някакво бледокафяво петно по "слиповете" ми преди около 6 месеца.... това какво значи?
    Момче ли си или момиче?

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Момче ли си или момиче?
    Момиче. Под "слиповете" имах предвид гащите, ама аз имам и момичешки боксерки и за това така.... а иначе на въпросът ми имаш ли отговор?

Искам да питам (пак), това, че сутрин, когато се събудя, имам ужасни,но търпими болки в корема от седмица.... това означава ли че скоро ще ми дойде? Защото в отговора на въпросът ми за признаците пишеше, че това е признакът.....

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    НЕ е задължително да те боли корем!
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от millmii Виж мнението
    НЕ е задължително да те боли корем!

Споделям ОТ ОПИТ!

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Споделям ОТ ОПИТ!
    Аз също!
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Супер фен Аватара на Reenata
    Искам да питам. Днес ми дойде (не за пръв път) ,но много ме боляха кръста и корема. За пръв път ме боли така,направо ми се гадече,но после ми мина бързо. Ще ми стане ли нещо ? (
    Когато се влюбя, понякога се отчайвам,когато се влюбя! Когато най-малко го очаквам,се влюбвам,спира времето, връща се душата в тялото ми! Усмихвам се, когато се влюбя.....

Мега фен Аватара на Biskfitka
    ^нищо ти няма ....

А на мен от два месеца ми идва на 28 дни,по принцип на 31 ...но моя цикъл не е от най-редовните,така че съм доволна.Не знам дали ми се привижда,но миналия път кръвта беше мноооого тъмно червена,а сега си е...червена (пак си е тъмна,но май не толкова ).Като количество си е нормално,даже понякога си правя малко сок от лимон,защото ми е много силна М.
    Не мисля,че трябва да се притеснявам от цветна бременност,нали? Чела съм много и знам,че при нея М. не е изобщо обилна и е по-кратка,а моята си е около 6 дни
    Шофирай разумно - стигни жив!

Smile

на мен вчера за първи път ми дойде и съм на 14 разбира се като повечето момичета и аз тръпнех от нетърпение да ми дойде и вчера взе че се случи в началото изобщо не бях във възторг а и майка ми ме разпитваше и ми беше неудобно но вече не се чувствам така удобно ми е да говоря с нея споделих с приятелките си и всичко е наред постоянно се шашках че съм на 14 и нямам пък аз съм си доста слаба едва 40кг и искам да кажа спокойно живейте си живота то ще дойде и не го приемайте като зла поличба а като нещо съвсем нормално в развитието

Unhappy

в началото е супер, ама след време става по-гадно ... не при всичк,но мен лично първия ден ме боли много кръст ...
    Когато се влюбя, понякога се отчайвам,когато се влюбя! Когато най-малко го очаквам,се влюбвам,спира времето, връща се душата в тялото ми! Усмихвам се, когато се влюбя.....

и мене кръста даже бъбреците някъде около понеделник започна така и в петък... обаче днес много ме боли ниско долу но при мен единственото хубаво е че нощем е мн слабо

а да попитам като за първи път нормално ли е да е по-бледо по4ти розовеещо а не червено???

Би трябвало да е нормално. Чак последния ден трябва да стане най-тъмно.

ок мерси даже мисля, че вече се оправя

искам да питам .. :Д може ли да се п*вр*щ* от туй?

Искам да попам, когато ти дойде цикъла гърдите ти спират ли да растат или си продължават :Д знам, че е тъп въпроса ама аз почти нямам гърди, а ми дойде ;х

На 14 години съм и имам цикъл от 3 години. Често ми е закъснявал, но не с много. Миналата година ми пропусна един месец, а сега не ми е идвало от 3 месеца, много се притеснявам. Последните месеци ми беше много натоварено, може и заради това да закъснява, но пък 3 месеца си е много. Моля ви дайте ми съвет, много се притеснявам... ;(

Мега фен Аватара на tomboy
    Град
    МаРс...
    И аз съм на 14 и сме адашки ... ;д
    пт: Нормално е да ти е нередовно 1-те няколко години , ако не вярваш питай майка си или виж в нета .. Няма за какво да се панираш , освен ако не си правила ъхъ ,ама не мисля ...
    Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
    (... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)

Smile

извинявам се че моя въпрос не е точно по темата ама мн се притесних
    Възможно ли е държенето на лаптопа на краката да доведе до безплодието на една жена една приятелка така са й казали и затова питам??

На мен пък ми е супер неудобно да се къпя докато съм в цикъл,особено,ако е първи,втори и трети ден,понеже тогава ми е много обилен и чувството е ужасно...Също така изпитвам силна болка на която в повечето случай не помагат и обезболяващите и просто не знам какво да правя...дори майка ми се видя в чудо...

Нека съм безсрамна, но си в мен отдавна
    в устните, в думите дори.
    Ти си там като клетва и не,не съм ти поредна,
    лъжеш знам, и знам че боли те.

Целувай за да забравя, какво безумие правя.
    Целувай нека отричам, до глупост че те обичам.
    Целувай с мен полудявай, целувай всичко ми давай,
    дори и дявола знае - обичаш ме и това е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си