- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси.
така.. поръчах си преса белисима креативити,но не ми идва потвърждение на имейла.. някой друг да е имал такъв проблем ?
Скоро искам да си купя нова спирала и се колебая между две:
1. http://prikachi.com/images/286/4134286a.jpg
2. http://prikachi.com/images/287/4134287G.jpg
Коя е по-добра според вас???
Момиче съм! xD
Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.
Уча се от всеки, но не подражавам на никой!
^да наистина по-добре е 1-вата
Живота е рисуване без гума за триене... : )
втората, според мен : )
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Аз искам някой който разбира от това да ми "предпише" някой кремче или лосион за лицето, преди имах пъпки сега почти нямам но избиват от време на време по някоя досадна, та не това ми е проблема, а че лицето ми се омазнява доста по бързо от нормалното и започва да лъщи, някой път дори се зачервява и е супер гадно, не съм ползвал до сега нищо за лицето просто го мия с вода, затова искам някой да ми каже нещо с което да спре това омазняване.Моля кажете точните имена и кое по колко пъти на и по кое време на деня да ползвам.
![]()
Наскоро си купих розова вода, обаче не съм сигурна кога мога да я ползвам за повече ефект. Няколко пъти си я слагах в различни времена - след къпане, вечер след като съм си смъкнала грима, сутринта... Кога я ползвате вие?
Аз я ползвам като тоник и съм сложила в нея малко масло от жожоба![]()
Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.
А като си я сложа на лицето (преди крема), след това трябва ли да я отмия ?
Може да ми кажете за храни, които съдържат от всички видове витамин Б..
ПС: От 2 дни една черна точка става пъпка и се опитва да избие и е адски болезнено. Някакви идеи с какво да я намажа,например?
Последно редактирано от millmii : 12-11-2011 на 19:43
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Уфф.. Не знам какво да правя сега. >_< Снощи с купих от лентичките за обезкосмяване над горната устна.. По принцип ползвам на.. Дева (мисля, че?) едни розови.. Но нямаше и взех някакви други (не помня марката) за чувствителна кожа (ваксата или каквото и да е там по лентичките беше бяло ХД)... Таа тази сутрин си махнах мустачките с тях и сега на.. ъъ не знам как се казва това място.. тази извивчица над средата на устните.. е както и да е, дано ме разбирате. :Д Таа там ми се появиха маааалки пъпчици и е много зачервено.. Странното е, че е само там.. В смисъл няма никакви проблеми в страните, а точно там.. Но е много червено и изобщо не избеля вече цял ден.. Та има ли някакъв начин да го махна? Или утре ще ходя на училище с червен "мустак" ..... Т____Т
ПС: Не си купувам лентичките на цяла кутия, ами 1 по 1.. Така, че нямам листовка или нещо подобно (ако това е от значение).. ХД
През деня използвам този крем http://monami.bg/photos/5124-vichy-n...em-za-lice.jpg - за проблемна и мазна кожа е. Много съм доволна - матира ми кожата и от доста време не съм имала пъпки (редовно преди цикъл излизат по една-две). Ползвам го от година и половина![]()
Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.
Ами не, с нищо не го намазах. Сега червеното се е махнало и са останали само пъпчиците.. Но едната прилича на.. Раничка.. В смисъл, че е мноого червена.. :Д Е, както и да е.. Другия път ще си купя цяла кутия, че да имам и инструкции.. Чудя се аз ли съм толкова тъпичка, че да не съм ги използвала както трябва, или просто не ми е понесло.. :< Както и да е, Благодаря!![]()
Момичета, имам домашно по география ( на английски, разбира се) да направя презентация .. Трябва да се представим в представител на туристическа агенция и да разкажем за място в Европа и защо трябва да се отиде там .. ИИИ само ако го убедим(господина ни), че трябва да отиде ще имаме хубава оценка (цялото е за поправяне на оценки..),, Ох, отнесох се.. както и да е. Идеята ми беше кое според вас е най - красивото място или град в Европа ? Аз си мислех за Женева или пък Сицилия .. други идеи?
Не бих казала Сицилия...по-скоро Рим, Милано, Венеция, Париж, Флоренция, Лондон и разбира се Виена. Прага, Будапеща и Загреб също са красиви градове. Може да пишеш и за някой гръцки остров, стига да намериш достатъчно инфо за него. Аз лично ти предлагам някой от Йонийските острови http://bg.wikipedia.org/wiki/Йонийски_острови най-вече Корфу, Кефалония и Закинтос.
http://prikachi.com/images/302/4136302l.jpg блуза с такива шарки с какви обеци може да се съчетае според вас
Само човек, който е ползвал и двете спирали може да ти каже коя от двете е по-добра.
Не ми се вярва отговорилите да са ползвали и двете, но знам лии..
Иначе най-добрата ми приятелка има one by one и е супер доволна, а и до колкото виждам аз супер стои! Втората, честно казано не познавам никой за сега да я е ползвал, обаче аз ще си взимам съвсем скоро котешкия ефект.. обичам да експериментирам![]()
мерсиТова съвсем го пропуснах като вариант, а не ми се слагат ежедневните сребърни
^за дървените е добра идея, а такива пера няма ли да е добре
Живота е рисуване без гума за триене... : )
^ Няма ли да стане много натрупано ..
Rebirthing, благодаря ти! Сега ще ги прегледам, ако си намеря нещо готово от сайт на чуждестранна туристическа агенция ще бъде супер! (Пък за мен да остане само да го науча и да си направя презентацията). На мен също ми харесват островите като идея, но не намирам достатъчно информация, защото трябва да говоря поне 5 минути, което не е малко :Х
^ По принцип след кола маска не е хубаво мястото да се "мокри" ..